sevgilimle ayrıldık

guzeliseverler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
11
8
1
26
Arkadaşlar ciddi bir ilişkim vardı 1 yıl sürdü evlencektik dün annesine gittim sevgilimin evine yani çok iyiydik kahve falan yaptım istemede de yapcak sin dedi sevgilim tuz az koy falan diye dalga geçti noldu birden anlamıyorum ayrılmak istediğini söyledi ailesiyle ilk tanışmam değil onlarla bi alakası yok kötüyüm yha

Ailesi bozmuş işi, isteme de kahveme tuz az koy diyen adam dengesiz değilse o gün ayrılmaz
Ailesi değil beni seviyorlar olması içinde annesi falan çabalıyor du dengesiz o beni aradı ayrılmak istemiş ben cabaladigim için ayrilamamiş bi kerede boyle ayrilmiştik 2 ay sonra pişanim die geldi

Ailesi değil beni seviyorlar olması içinde annesi falan çabalıyor du dengesiz o beni aradı ayrılmak istemiş ben cabaladigim için ayrilamamiş bi kerede boyle ayrilmiştik 2 ay sonra pişanim die geldi
Ders çıkar bundan ve bir daha gelir de pişmanım derse kesinlikle dönme

Neden bir erkeğin evine gidiyorsunuz? Kahve faslını herhangi bie cafede içebilirdiniz. Ve ilk kahvenizi de istemede tadabilirdi. Gerek yoktu bir erkeğin evine gidip kahve yapmaya.
Adam soğumuş olabilir, sıkılmış olabilir. Yani şahsen basit bir kız imajı çizmiş olabilirsiniz. Yani konu sahibi Türk erkekleri bunlar herşey beklenir.

Gerçekten baya baya ciddiymiş kestirip atacak kadar

Kendi istedi kahveyi hatta annesi de dedi

O
Ciddi olmasa söylerdim annesiyle annem falan tanıştılar
o zaman büyükler araya girsin ne diyeyim, maden anneler tanışmış. Onlar bi çözüm bulsun.
Oturup kara kara düşünecek bişey yok herşey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…