- 3 Ağustos 2018
- 11
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi guzeliseverler
-
Ailesi değil beni seviyorlar olması içinde annesi falan çabalıyor du dengesiz o beni aradı ayrılmak istemiş ben cabaladigim için ayrilamamiş bi kerede boyle ayrilmiştik 2 ay sonra pişanim die geldiAilesi bozmuş işi, isteme de kahveme tuz az koy diyen adam dengesiz değilse o gün ayrılmaz
Ders çıkar bundan ve bir daha gelir de pişmanım derse kesinlikle dönmeAilesi değil beni seviyorlar olması içinde annesi falan çabalıyor du dengesiz o beni aradı ayrılmak istemiş ben cabaladigim için ayrilamamiş bi kerede boyle ayrilmiştik 2 ay sonra pişanim die geldi
Onun icin ayrilinir mi ? YhaKahveyi beğenmediler zaar.Hayirlisi olsun ne diyelim .
Çok seviyorum yha ders cikaramiyorm yine gelse kabul ederimDers çıkar bundan ve bir daha gelir de pişmanım derse kesinlikle dönme
Onun icin ayrilinir mi ? Yha
Cok saçma yhaEe kahveden sonra böyle olduysa aklıma başka bir şey gelmedi :) :) şaka bir yana da anne faktörü etkili olmuş belli ki.
Sen böyle yaparsan o da seni 2 ay sonra yine terk eder.Çok seviyorum yha ders cikaramiyorm yine gelse kabul ederim
Kendi istedi kahveyi hatta annesi de dediNeden bir erkeğin evine gidiyorsunuz? Kahve faslını herhangi bie cafede içebilirdiniz. Ve ilk kahvenizi de istemede tadabilirdi. Gerek yoktu bir erkeğin evine gidip kahve yapmaya.
Adam soğumuş olabilir, sıkılmış olabilir. Yani şahsen basit bir kız imajı çizmiş olabilirsiniz. Yani konu sahibi Türk erkekleri bunlar herşey beklenir.
Cok saçma yhasaygısızlık ta kusur etmedim hic nie ayırmak istesin
Ciddi olmasa söylerdim annesiyle annem falan tanıştılarGerçekten baya baya ciddiymiş kestirip atacak kadar
Deseler bile kabul etmeyecektiniz. Ağır olmakta fayda var.Kendi istedi kahveyi hatta annesi de dedi
o zaman büyükler araya girsin ne diyeyim, maden anneler tanışmış. Onlar bi çözüm bulsun.Ciddi olmasa söylerdim annesiyle annem falan tanıştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?