sevgilimle ayrıldık

Yaşın gerçekten 19 mu? Sevgilin kaç yaşında? Ve "yha" nedir acaba?
Açıkçası annesi bir şey demiş gibi duruyor ama bilemiyorum sonuçta sen daha iyi bilirsin. Her zaman böyle durduk yere ayrılmak ister miydi?

Yaşın gerçekten 19 mu? Sevgilin kaç yaşında? Ve "yha" nedir acaba?
Açıkçası annesi bir şey demiş gibi duruyor ama bilemiyorum sonuçta sen daha iyi bilirsin. Her zaman böyle durduk yere ayrılmak ister miydi?
Ayni yaştayiz. Evet yaşım gerçekten 19 ailesi beni isteyen insanlar istemeseler tamm dicem sinirledigi zaman ayrilalim derdi ama ayrilmazdik

sene 2018. yha mı kaldı yha? :d gerçi kullanıldığı zamanlarda da ergen turnusolüydü ve kullanan kişilere aşırı derecede iticilik katardı.. tabii hala katıyor.

Arkadaşlar ciddi bir ilişkim vardı 1 yıl sürdü evlencektik dün annesine gittim sevgilimin evine yani çok iyiydik kahve falan yaptım istemede de yapcak sin dedi sevgilim tuz az koy falan diye dalga geçti noldu birden anlamıyorum ayrılmak istediğini söyledi ailesiyle ilk tanışmam değil onlarla bi alakası yok kötüyüm yha :KK43:
"Yha"lardan ayrılmış olabilir mi acaba? Epey kullanmışsın da.

Şaka bir yana Allah aşkına daha 19 yaşındasın. Dengesizin teki belli ki. Kahveye az tuz koy deyip üstüne ayrilan birinin gel gitleriyle uğraşıp ne yapacaksın. Hayatını yaşa boşver.

İleri de evlenince nede olsa her kovdugumda geri dönüyor muamelesi gormeyecegine eminsen git yalvar yakar geri dönsün o zaman.

Bu kadar gurursuz olma sonra saygısız bir evliliğe gider sonun gerisi ömür boyu çekersin yada bosanirsin.

Back
X