- Konu Sahibi guzeliseverler
İşte, bu zaafın yüzünden seni bırakıyordur..Çok seviyorum yha ders cikaramiyorm yine gelse kabul ederim![]()
Gurur, onur, şahsiyet bunlar önemli değil mi senin için??
Tekrar dönerim ne demek ya!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte, bu zaafın yüzünden seni bırakıyordur..Çok seviyorum yha ders cikaramiyorm yine gelse kabul ederim![]()
O zaman müstehak sana ne diyeyimÇok seviyorum yha ders cikaramiyorm yine gelse kabul ederim![]()
Çok seviyorum yha ders cikaramiyorm yine gelse kabul ederim![]()
Ayni yaştayiz. Evet yaşım gerçekten 19 ailesi beni isteyen insanlar istemeseler tamm dicem sinirledigi zaman ayrilalim derdi ama ayrilmazdikYaşın gerçekten 19 mu? Sevgilin kaç yaşında? Ve "yha" nedir acaba?
Açıkçası annesi bir şey demiş gibi duruyor ama bilemiyorum sonuçta sen daha iyi bilirsin. Her zaman böyle durduk yere ayrılmak ister miydi?
Yha demekte ya demek gibi bişiAyni yaştayiz. Evet yaşım gerçekten 19 ailesi beni isteyen insanlar istemeseler tamm dicem sinirledigi zaman ayrilalim derdi ama ayrilmazdik
Evet önemli ama çok seviyorum ve onlar gözümde bile olmuyorİşte, bu zaafın yüzünden seni bırakıyordur..
Gurur, onur, şahsiyet bunlar önemli değil mi senin için??
Tekrar dönerim ne demek ya!!
Var ama çok seviyorumniye? gururun yok mu senin?
"Yha"lardan ayrılmış olabilir mi acaba? Epey kullanmışsın da.Arkadaşlar ciddi bir ilişkim vardı 1 yıl sürdü evlencektik dün annesine gittim sevgilimin evine yani çok iyiydik kahve falan yaptım istemede de yapcak sin dedi sevgilim tuz az koy falan diye dalga geçti noldu birden anlamıyorum ayrılmak istediğini söyledi ailesiyle ilk tanışmam değil onlarla bi alakası yok kötüyüm yha![]()