- 18 Haziran 2015
- 10
- 0
- 35
- Konu Sahibi 123serap123
Selam arkadaslar sevgilimle 8 gun once ayrildik iliskimiz iki ay once basladi daha onceden birbirimizi taniyorduk ayni dernekte calisiyorduk neyse benim okul bitince memlekete geldim ve bir ay sonra bana acildi aklinda ve kalbinde ben oldugymu kararinin kesin oldugunu ve benimle evlenmek istedigini soyledi iliski basladiginda cok mutluyduk ben onu bu kadar sevimli gormemistm hic cok ciddi ve suratsizin tekiydi dernekte gordugum kadariyla herseyi planlamistik nisan tarihi dugun tarihi evimiz nasil olcak vs daha sonra en ufak tartismalari sorun etmeye basladi ve birgun benden bikac gun zamn istedi daha sonra aradi beni bitirmk istemedigini ve iliskimizn bitmemesi icin elinden geleni yapacagina soz verdi duzeldik fakat sonra yine ayni kucuk birseyi buyuttu ve bir hafta benimle konusmadi daha sonra kararsizm dedi ben bitirelim dedim bitmesini istemiyorum dedi sonra beni cok az ariyordu bigun aramizdaki problemleri cozelim dedim ve beni neden aramiyorsun dedigmde guldu komik geluyormus bu durm ona ve ertesi gun beni aramadi bende mesaj attim bu iliski bitmistr diye oda bana mutlulugumu istermis gibi klasik bir mesaj atti ben onu seviyorum ve geri donmesini istiyorum aramiyirum oda aramiyo sizce doner mi donmesi icin ne yapmaliyim