sevgilimle ayrildim geri doner mi ?

123serap123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
10
0
35
Selam arkadaslar sevgilimle 8 gun once ayrildik iliskimiz iki ay once basladi daha onceden birbirimizi taniyorduk ayni dernekte calisiyorduk neyse benim okul bitince memlekete geldim ve bir ay sonra bana acildi aklinda ve kalbinde ben oldugymu kararinin kesin oldugunu ve benimle evlenmek istedigini soyledi iliski basladiginda cok mutluyduk ben onu bu kadar sevimli gormemistm hic cok ciddi ve suratsizin tekiydi dernekte gordugum kadariyla herseyi planlamistik nisan tarihi dugun tarihi evimiz nasil olcak vs daha sonra en ufak tartismalari sorun etmeye basladi ve birgun benden bikac gun zamn istedi daha sonra aradi beni bitirmk istemedigini ve iliskimizn bitmemesi icin elinden geleni yapacagina soz verdi duzeldik fakat sonra yine ayni kucuk birseyi buyuttu ve bir hafta benimle konusmadi daha sonra kararsizm dedi ben bitirelim dedim bitmesini istemiyorum dedi sonra beni cok az ariyordu bigun aramizdaki problemleri cozelim dedim ve beni neden aramiyorsun dedigmde guldu komik geluyormus bu durm ona ve ertesi gun beni aramadi bende mesaj attim bu iliski bitmistr diye oda bana mutlulugumu istermis gibi klasik bir mesaj atti ben onu seviyorum ve geri donmesini istiyorum aramiyirum oda aramiyo sizce doner mi donmesi icin ne yapmaliyim

Selam arkadaslar sevgilimle 8 gun once ayrildik iliskimiz iki ay once basladi daha onceden birbirimizi taniyorduk ayni dernekte calisiyorduk neyse benim okul bitince memlekete geldim ve bir ay sonra bana acildi aklinda ve kalbinde ben oldugymu kararinin kesin oldugunu ve benimle evlenmek istedigini soyledi iliski basladiginda cok mutluyduk ben onu bu kadar sevimli gormemistm hic cok ciddi ve suratsizin tekiydi dernekte gordugum kadariyla herseyi planlamistik nisan tarihi dugun tarihi evimiz nasil olcak vs daha sonra en ufak tartismalari sorun etmeye basladi ve birgun benden bikac gun zamn istedi daha sonra aradi beni bitirmk istemedigini ve iliskimizn bitmemesi icin elinden geleni yapacagina soz verdi duzeldik fakat sonra yine ayni kucuk birseyi buyuttu ve bir hafta benimle konusmadi daha sonra kararsizm dedi ben bitirelim dedim bitmesini istemiyorum dedi sonra beni cok az ariyordu bigun aramizdaki problemleri cozelim dedim ve beni neden aramiyorsun dedigmde guldu komik geluyormus bu durm ona ve ertesi gun beni aramadi bende mesaj attim bu iliski bitmistr diye oda bana mutlulugumu istermis gibi klasik bir mesaj atti ben onu seviyorum ve geri donmesini istiyorum aramiyirum oda aramiyo sizce doner mi donmesi icin ne yapmaliyim

böyle dengesiz birinin dönmesini istiyorsunuz çok garip, adam doğru düzgün sevmemiş sizi, zaten tanışık olsanız bile iki ay içinde evlilik tarihi falan çok hızlı bu tarz bir ilişkinin böyle sonuçlanması sizi şaşırtmasın, bence dengeli birini dileyin

madem donmesini bu kadar istiyorsun sen ara konus,beklemenin anlami ne??? lakin bence boyle tutarsiz bi adamdan kurtulduguna sukretmelisin

çok dengesiz tavırları var bir yaptığı bir yaptığını tutmuyor ileride seni mutlu edeceği muamma dönse dahi gidip gitmeyeceğini tekrar Allah bilir ona iyice bağlanmadan bitmesi senin açından çok iyi olmuş şimdi üzülüyorsun ama zamanla üzüntün geçecek

Tesekkur ederim arkadaslar galiba haklisiniz isteyen adam bi cirpida birakmazdi manik depresif olabilir bunu bende farkettim tedavi almasi gerekiyor pdikolojisi bozuk tavirlarini cok yakaladim ama bu onun elinde olan birsey degil herseyin sorumlulugu ondaymis gibi davraniyor asiri oz guveni var herkesin ona hayran kalmasini istiyor uyku problemi var dengesizlik ilk sirada yapacak birsey yok zaman herseyin ilaci

ayrıldıysanız niye dönsün? güzel bir ilişki olsa araya 8 gün girmezdi.

Psikolojisi bozuk erkek gördün mü kaç zaten bizim derdimiz bize yeter reglmizdi epilasyonumuzdu bide onların psikolojisiyle mi ugrascaz:eek:

2 ay kısa bir süre.Bence yolunuza bakın balık baştan kokar.Boşu boşuna kendini germe.1 ay üzülürsün sonra unutur gidersin...

Klişe bir lâf olacak ama katil cinayet mahalline geri gelir. Ama boşuna.. Gelse de farketmez..o sizden bir kere gitti zaten. Belki burdaki arkadaşlar bıktı benden haha çünkü hep kendi derdimden konuşuyorum.Ama rahatlıyorum gerçekten. Bana da seni seviyorum ölümüne.. dedi sonraki günü ben başka biriyle konuşuyorum dedi. Üstelik gözüme baka baka seni seviyorum aşkım diye diye beni aldattı.. Daha ne bekliyorsunuz? Geri gelse de hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Bu sadece aldatilmakla ilgili değil. Size sadece önerim sessiz kalin.İletişime geçmeyin.. Aramayın sormayın. Zaman gösterir.. Sizi gerçekten ama gerçekten seviyorsa döner ama.. Sevseydi ayrılır miydi?

Erkekler cok pislik bubu anliyorum gorseniz akli basinda efendi konusmasini bilen ayaklari yere basan biri herhangi bi arkadasina anlatsam dalgami geciyosun yapmaz oyle sey derler ama yapti

Klişe bir lâf olacak ama katil cinayet mahalline geri gelir. Ama boşuna.. Gelse de farketmez..o sizden bir kere gitti zaten. Belki burdaki arkadaşlar bıktı benden haha çünkü hep kendi derdimden konuşuyorum.Ama rahatlıyorum gerçekten. Bana da seni seviyorum ölümüne.. dedi sonraki günü ben başka biriyle konuşuyorum dedi. Üstelik gözüme baka baka seni seviyorum aşkım diye diye beni aldattı.. Daha ne bekliyorsunuz? Geri gelse de hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Bu sadece aldatilmakla ilgili değil. Size sadece önerim sessiz kalin.İletişime geçmeyin.. Aramayın sormayın. Zaman gösterir.. Sizi gerçekten ama gerçekten seviyorsa döner ama.. Sevseydi ayrılır miydi?
Bugun kardesi aradi beni abisinin en yakin arkadasiyla konusmus beyfendi benim ayrilmami hic beklemiyormus ayrilmami yediremuyomus mutsuz ve pismanmis arkadasi geri donme ihtimali var demis gurur yapiyor demis ve ararsa acmayacakmisim biraz kotu davranacakmisim oyle demis en yakin arkadasi

Biliyor musun bourgeon, sende cektigim aciyi, yasadigim huznu goruyorum. Ayni duygulari yasiyoruz gibi. Bir seyler eksilmis de puzzle bozulmus gibi. Hicbir sey eskisi gibi olmayacak gibi. Bir daha mutlu olamayacakmisiz gibi. :KK43:

Yaraliyim, kirginim, hala uzgunum. 5 ay oldu ama gitmiyor benden, terketmiyor ruhumu. Cok ozluyorum bazen. Ne kadar iyi olmak icin caba sarfetsem de gece basimi yastiga koydugumda yastiga dusen damlalar gercek olan.

Ve soruyorum: Allah'im, madem kotu bitecekti neden bizi karsilastirdin ki? :KK43:

2 ayda ne ara guvendinizde nişan evlilik ev eşyası knustunuz yahu sizmi bi garipsiniz benmi anlamadımki. Önceden tanımanız onun nasıl bi partner olacagımı göstermezki ilişki 0 km den başlar. En iflit oldugum sey işte adam ilgisiz ve dengesizmiş farkedip ayrılmışsınız. Buraya kadar güzel. E adamda itiraz etmemiş. Peki şimdi bu dönermi bana dönmesi için napmalıyımlar niye?? Bişeyler yaptınız döndü diyelim adam değişcekmi? Hayır. Cidden garipsiniz cidden

X