Sevgilimle ayrılma noktasına geldik

HLYCL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
23
0
36
İstanbul
ah kızlar moralim cok bozuk sevgilimle ayrılma noktasındayım sizce ne yapmam lazım =(

herşey iyi giderken şimdi birbirimizden uzaklaştık. o da seviyo beni bende seviyorum ama sorunlarımızı çözemıyoruz. en ufak bişeyde tartışma çıkıyo ve birbirimizle argo konusuyoruz. cok moralim bozuk

herşey iyi giderken şimdi birbirimizden uzaklaştık. o da seviyo beni bende seviyorum ama sorunlarımızı çözemıyoruz. en ufak bişeyde tartışma çıkıyo ve birbirimizle argo konusuyoruz. cok moralim bozuk

sorunlarınız neler direk anlatsan defalarca sormak zorunda kalmasak sayfanı açtım öyle bekliyorum

Biraz daha detaya girersen daha güzel yardımcı olabiliriz

bana herşeyi kısıtlıyo artık erkeklerle bile konusmamı istemıyo ben üniversite ögrencisiyim erkeklerle konusmam cok normal ama bu anlamıyo. aynı seyi ben ondan istediğim zaman tartışma cıkıyo. sevgilim müzisyen ve konserlere cıkıyo solist kız arkadasları oluyo bende bunlara sinir oluyorum. bunlardan dolayı cok tartışma oluyo orta yolu bulamıyoruz.s

Sizi ayrılma noktasına getiren şey nedir öncelikle?
Birbirinizden uzaklaşmanıza neden olacak olaylar olmuş mutlaka... Ne gibi mesela?

bu şekilde ilişki yürümez ben sana söyliyim saygı bittikten sonra ilişkiyi sürdürmenin anlamı yok

Anlaşma şeklniz farklı olabilir aslında oturup konuşun karşılıklı çözmeye çalışın bence :44:

Bence sadece konu olsun dıye acımıs boşa zaman harcamayın...

nie öle bişey yapim manyakmıyım ben. kendin öle yapıyosun demekki herkesi kendini sanma cnmcım :)

kıskançlık konuşularak halledilir.eğer ikiniz de kimseyle görüştürmek istemiyorsanız birbirnizi,görüşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…