ah kızlar moralim cok bozuk sevgilimle ayrılma noktasındayım sizce ne yapmam lazım =(
herşey iyi giderken şimdi birbirimizden uzaklaştık. o da seviyo beni bende seviyorum ama sorunlarımızı çözemıyoruz. en ufak bişeyde tartışma çıkıyo ve birbirimizle argo konusuyoruz. cok moralim bozuk
herşey iyi giderken şimdi birbirimizden uzaklaştık. o da seviyo beni bende seviyorum ama sorunlarımızı çözemıyoruz. en ufak bişeyde tartışma çıkıyo ve birbirimizle argo konusuyoruz. cok moralim bozuk
sorunlarınız neler direk anlatsan defalarca sormak zorunda kalmasaksayfanı açtım öyle bekliyorum
ah kızlar moralim cok bozuk sevgilimle ayrılma noktasındayım sizce ne yapmam lazım =(
ayrıl gitsin...
bana herşeyi kısıtlıyo artık erkeklerle bile konusmamı istemıyo ben üniversite ögrencisiyim erkeklerle konusmam cok normal ama bu anlamıyo. aynı seyi ben ondan istediğim zaman tartışma cıkıyo. sevgilim müzisyen ve konserlere cıkıyo solist kız arkadasları oluyo bende bunlara sinir oluyorum. bunlardan dolayı cok tartışma oluyo orta yolu bulamıyoruz.s
saol cnm çok yardımcı oldun.
eee anlaşamıyorsan ayrıl gitsin ilerde o argolar adam akıllı kufure donuşecek iitiklemeler dayağa dönuşecek kısa ve öz ayrıl gitsin.bile bile lades dememek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?