Sevgilimle barışmak için kapısına gittim gelmedi ve benim ona karşı üslubum?

Bu konuyu buraya bir kadın üye başıma bunlar geldi, eski sevgilim yakamı bırakmıyor diye açsa biz ona sapık muamelesi yapardık ama yine de siz bilirsiniz tabi.
aynısını yazacaktım kapıya giden erkek olsa tacizci diyecektik, kadın olunca da bi şey değişmiyor. aynı iğrençlik

canım kendini mi bağlayacaksın birine rica edip üstüne kapı mı kilitleteceksin ama sakın bir daha yapma bunu kendine...50 senelik evliler boşanıyor ,3 günlük insanlarla heder etmeyin kendinizi...Sev kendini biraz; kendine böyle hoyratça muamele etme...Anaokulundaki çocuklara derler ya git biraz düşün bu yaptığını diye...Git bir kahve koy kendine bir düşün bakalım...

Demişsiniz ya tam bir çocuk gibi davrandı aslında tam tersi olmuş bence siz bayağı çocuk gibi davranmışsınız.

Hata üstüne hata yapmışsınız. Bu yaptığınız tacize giriyor bunu yapan erkek olsaydı biz kadınlar hemen polisi aramıştık, ki erkek de olsa kadın da olsa hoş bir davranış değil, dünyada tek erkek o mu? Kendinizi lütfen küçük düşürmeyin erkekler pek sever böyle mevzuları arkadaş ortamında dalga geçercesine anlatmayı şu an onun eline koz vermiş oldunuz. Lütfen kendinize saygı duyun sizin ondan önce de bir yaşantınız vardı.

Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız için ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini söyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kötü bir ayrılık değildi. 19 gün oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta önce geldim ve bu süre zarfında hiç konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkaç gün önce onunla görüşme isteğim için kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lütfen gel diye. İlk başta görüldü attı. Birkaç şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının önünde olacağımı söyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye düşündüm. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin önünde olmasına rağmen bana evde değilim lütfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geçiştirdiğini ve görüşme sözü vermedikçe eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini söyledim. Tam 3 buçuk saat bekledim. Bu arada sürekli onu arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir çocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri dönmüyor. Bir ay önce beynimde kist çıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık geçirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi üzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem çok korktum hem de çok üzüldüm. Sonunda eve geçtim ama sinir krizi geçirmek üzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir ömür boyu uzak dur gibi üslupsuz şeyler söyledim. Onun gözünde kendimi küçük düşürdüğümün farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri dönsün istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla dönmez. Ne düşünüyorsunuz sizce hata mı etmişim? 🙁
Ya sana inanmıyorum bırak şunu da beyninde çıkan kistle ilgilen !!

Back
X