- 12 Ekim 2014
- 27
- 8
- 6
- Konu Sahibi Missflora29
-
burayı yıkarlar
burayı yıkarlar
Merhaba arkadaşlar umarım derdime deva olursunuz
Arkadaslar ben dogum gunumde sevgılımle otelde olmak ıstıyorum. Ne bileyim basbasa romantık otelın spasından havuzundan fıtnessınden falan faydalanalım vs.
Malum korkutucu kısmı kımlik verilmesi. Şimdi merak ettiğim su erkek arkadasım tutsa odayı kendı bılgılerıyle gırıs yapsa bende sonradan gelsem odasını bılıcem sonucta nerden bılıceklerkı ben dısardan geldımde cıkıyorum . Farkedılırmı boyle bı durum ılla benımde bılgılerımı vermem gerekırmı daha once hıc otelde konaklamadıgım hatta herhangı bı durum ıcın otele gıtmedıgımden bılmıyorum .
Lütfen bana yardımcı olun
Anladığım kadarıyla spa havuz lu otel istiyorsun öyleyse senin sonradan yalnız başına otele girmen imkansız zaten seni karşılayacaklar çünkü girdiğin gibi hoşgeldin diyerek erkek arkadaşınla beraber giriş yapman en mantıklısı yaşın tutuyorsa kimlik ücret olay bitiyor senin kimliğini kim olduğunu ne yapsın otel yaşınmı tutmuyorMerhaba arkadaşlar umarım derdime deva olursunuz
Arkadaslar ben dogum gunumde sevgılımle otelde olmak ıstıyorum. Ne bileyim basbasa romantık otelın spasından havuzundan fıtnessınden falan faydalanalım vs.
Malum korkutucu kısmı kımlik verilmesi. Şimdi merak ettiğim su erkek arkadasım tutsa odayı kendı bılgılerıyle gırıs yapsa bende sonradan gelsem odasını bılıcem sonucta nerden bılıceklerkı ben dısardan geldımde cıkıyorum . Farkedılırmı boyle bı durum ılla benımde bılgılerımı vermem gerekırmı daha once hıc otelde konaklamadıgım hatta herhangı bı durum ıcın otele gıtmedıgımden bılmıyorum .
Lütfen bana yardımcı olun
Oteller, girip çıkanların kaydını emniyete gönderiyorlar.Konu sahibi de yarın öbür gün birileri duyar görür diye istemiyor sanırım..Anladığım kadarıyla spa havuz lu otel istiyorsun öyleyse senin sonradan yalnız başına otele girmen imkansız zaten seni karşılayacaklar çünkü girdiğin gibi hoşgeldin diyerek erkek arkadaşınla beraber giriş yapman en mantıklısı yaşın tutuyorsa kimlik ücret olay bitiyor senin kimliğini kim olduğunu ne yapsın otel yaşınmı tutmuyor
Oteller, girip çıkanların kaydını emniyete gönderiyorlar.Konu sahibi de yarın öbür gün birileri duyar görür diye istemiyor sanırım..
25 yasındayım ben yas sıkıntımız yok
O zaman maceraya ne gerek var çocuk musunuz çok basit beraber gideceksiniz araç varsa alacaklar kimlik isteyecek ne kadar kalacağınız nelerden faydalanacaksınız ona göre ücret ödeyeceksiniz ben hiç bir yerde görmedim iyi otellere bir kişi girince kimse müdahale etmesin de asansörle odaya çıksın kötü oteller de olabilir ama25 yasındayım ben yas sıkıntımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?