- Konu Sahibi Missflora29
ucuz oteller evlilik şartı arar yıldizli oteller ve şehir otelleri aramaz.. oda alımı sirasinda kimlik kaydı yapılır sadece.. ben soruna cvp verdim bacım gerisi seni bağlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimlik kaydı olmadan hic bir otel oda vermez veremez.. evlilik şartı tabiki yokHa biraz pahalı otellere giderseniz kimlik istemeyebilirler hilton gibi ama normal bir otelse isyiyorlar ayrıca evli olma şartıda yok kim uyduruyor bunları hangi zamanda yaşıyoruz![]()
Ha biraz pahalı otellere giderseniz kimlik istemeyebilirler hilton gibi ama normal bir otelse isyiyorlar ayrıca evli olma şartıda yok kim uyduruyor bunları hangi zamanda yaşıyoruz![]()
Verir verir bildiğimden söylüyorum ama benim bahsettiğim hilton du girdiğinde önünü kesmiyorlar yani istediğin odaya çıkabiliyorsun değişmemiştir heraldekimlik kaydı olmadan hic bir otel oda vermez veremez.. evlilik şartı tabiki yok
Verir verir bildiğimden söylüyorum ama benim bahsettiğim hilton du girdiğinde önünü kesmiyorlar yani istediğin odaya çıkabiliyorsun değişmemiştir heraldekimlik kaydı olmadan hic bir otel oda vermez veremez.. evlilik şartı tabiki yok
Hiltonda arkdaşım kaldı ordan biliyorum ama oda sahibi az ünlüydüartık her otel için kimlik şartı var
kimliksiz kayıt açmıyorlar
oda 2 kişilik tutulcaksa 2 kişilik kayıt şart
tek kişilik deyip, çift kişi kalınırsa da büyük problem
ama evlilik şartı yok
Önünü kesmiyor ama katlara çıkabilmeniz için oda kartına ihtiyacınız var asansörde.Verir verir bildiğimden söylüyorum ama benim bahsettiğim hilton du girdiğinde önünü kesmiyorlar yani istediğin odaya çıkabiliyorsun değişmemiştir heralde![]()
Kimse bişey duymaz babası kızım hangi otelde kalmış diye araştıracak değil heraldeOteller, girip çıkanların kaydını emniyete gönderiyorlar.Konu sahibi de yarın öbür gün birileri duyar görür diye istemiyor sanırım..
Hiltonda arkdaşım kaldı ordan biliyorum ama oda sahibi az ünlüydü![]()
Peki hiltonda çatıdaki restaurant cafe gibi yere nasıl çıkıyorsun neyse ben zaten böyle bir şeyi bildiğim için söyledimÖnünü kesmiyor ama katlara çıkabilmeniz için oda kartına ihtiyacınız var asansörde.
Lüks oteller, bu konu sahibi gibi birçok insan olduğunu farkedip, yasal olmayan herhangi bir olay için önlemlerini böyle alıyor.
Yani elini kolunu sallayan asla odaların bulunduğu kata çıkamıyor.
heh, öyle olabilir
ama torpilsizlerde olmuyor malesef![]()
O katlara çıkışlarda kart gerekmiyor ya da ayrı bir asansörden sağlanabiliyor.Peki hiltonda çatıdaki restaurant cafe gibi yere nasıl çıkıyorsun neyse ben zaten böyle bir şeyi bildiğim için söyledim
Önünü kesmiyor ama katlara çıkabilmeniz için oda kartına ihtiyacınız var asansörde.
Lüks oteller, bu konu sahibi gibi birçok insan olduğunu farkedip, yasal olmayan herhangi bir olay için önlemlerini böyle alıyor.
Yani elini kolunu sallayan asla odaların bulunduğu kata çıkamıyor.
vermez canim vermez.. elini kolunu sallayip gidince farkedilmicekmisin asansör den cikamazsin bikere..Verir verir bildiğimden söylüyorum ama benim bahsettiğim hilton du girdiğinde önünü kesmiyorlar yani istediğin odaya çıkabiliyorsun değişmemiştir heralde![]()