Sevgilimle başbaşa bikaç saat (Otelde çalışanlar cevap ltfn)

ucuz oteller evlilik şartı arar yıldizli oteller ve şehir otelleri aramaz.. oda alımı sirasinda kimlik kaydı yapılır sadece.. ben soruna cvp verdim bacım gerisi seni bağlar..

Ben suanki esimle otele gitmek zorunda kalmistim bekarken.kimlikte vermistim hic aklima bu tarz bisey takilmamisti.hic bi yerdede önüme cikmadi.

Ha biraz pahalı otellere giderseniz kimlik istemeyebilirler hilton gibi ama normal bir otelse isyiyorlar ayrıca evli olma şartıda yok kim uyduruyor bunları hangi zamanda yaşıyoruz :KK45:

artık her otel için kimlik şartı var
kimliksiz kayıt açmıyorlar
oda 2 kişilik tutulcaksa 2 kişilik kayıt şart
tek kişilik deyip, çift kişi kalınırsa da büyük problem
ama evlilik şartı yok

Oteller dingonun ahırı zaten içeri her girene kimsin necisin sormazlar,odası vardır bunun deyip sen bile demeden öylece çıkabilirsin sıkıntı yok. Kimliksiz nereye gidiyorsun şekerim?,otelde militan mı var, kaçak mı nereden bilecek bu adamlar? Tabiiki paşa paşa kimlik vereceksin. En lüks otellerde de. Ha sevgilin filmlerdeki gibi bir iş adamıysa suitime misafirim gelince gönderin deyip olayı çözer belki..

Ayrıcaaa arkasında duramayacağın işe girişme. Madem yemek film sıktı ya evlenene kadar bekle,otel hayallerinden vazgeçip, yada madem otelde otel diyorsun ozaman bu korku niye?

kimlik kaydı olmadan hic bir otel oda vermez veremez.. evlilik şartı tabiki yok
Verir verir bildiğimden söylüyorum ama benim bahsettiğim hilton du girdiğinde önünü kesmiyorlar yani istediğin odaya çıkabiliyorsun değişmemiştir heralde ;)

artık her otel için kimlik şartı var
kimliksiz kayıt açmıyorlar
oda 2 kişilik tutulcaksa 2 kişilik kayıt şart
tek kişilik deyip, çift kişi kalınırsa da büyük problem
ama evlilik şartı yok
Hiltonda arkdaşım kaldı ordan biliyorum ama oda sahibi az ünlüydü :KK45:

Verir verir bildiğimden söylüyorum ama benim bahsettiğim hilton du girdiğinde önünü kesmiyorlar yani istediğin odaya çıkabiliyorsun değişmemiştir heralde :KK66:
Önünü kesmiyor ama katlara çıkabilmeniz için oda kartına ihtiyacınız var asansörde.
Lüks oteller, bu konu sahibi gibi birçok insan olduğunu farkedip, yasal olmayan herhangi bir olay için önlemlerini böyle alıyor.
Yani elini kolunu sallayan asla odaların bulunduğu kata çıkamıyor.

Önünü kesmiyor ama katlara çıkabilmeniz için oda kartına ihtiyacınız var asansörde.
Lüks oteller, bu konu sahibi gibi birçok insan olduğunu farkedip, yasal olmayan herhangi bir olay için önlemlerini böyle alıyor.
Peki hiltonda çatıdaki restaurant cafe gibi yere nasıl çıkıyorsun neyse ben zaten böyle bir şeyi bildiğim için söyledim

Peki hiltonda çatıdaki restaurant cafe gibi yere nasıl çıkıyorsun neyse ben zaten böyle bir şeyi bildiğim için söyledim
O katlara çıkışlarda kart gerekmiyor ya da ayrı bir asansörden sağlanabiliyor.
Fakat oda katlarına bastığınızda, kartınızı okutmadığınız sürece asansör çalışmaz.

Değil mii? Hiç luks otelde de kalmadım bak. Ama öyle bir şey vardı,gözümde yine film sahneleri canlanıyor :D konu sahibi kendinden emin adımlarla ben buraları avucumun içi gibi biliyorum yeahhh diye asansöre ışınlanacaktı az kalsın.

Verir verir bildiğimden söylüyorum ama benim bahsettiğim hilton du girdiğinde önünü kesmiyorlar yani istediğin odaya çıkabiliyorsun değişmemiştir heralde :KK66:
vermez canim vermez.. elini kolunu sallayip gidince farkedilmicekmisin asansör den cikamazsin bikere..

Back
X