Sevgilimle başbaşa bikaç saat (Otelde çalışanlar cevap ltfn)

Missflora29

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
27
8
6
Merhaba arkadaşlar umarım derdime deva olursunuz
Arkadaslar ben dogum gunumde sevgılımle otelde olmak ıstıyorum. Ne bileyim basbasa romantık otelın spasından havuzundan fıtnessınden falan faydalanalım vs.
Malum korkutucu kısmı kımlik verilmesi. Şimdi merak ettiğim su erkek arkadasım tutsa odayı kendı bılgılerıyle gırıs yapsa bende sonradan gelsem odasını bılıcem sonucta nerden bılıceklerkı ben dısardan geldımde cıkıyorum . Farkedılırmı boyle bı durum ılla benımde bılgılerımı vermem gerekırmı daha once hıc otelde konaklamadıgım hatta herhangı bı durum ıcın otele gıtmedıgımden bılmıyorum .

Lütfen bana yardımcı olun

Arkadaslar ben dogum gunumde sevgılımle otelde olmak ıstıyorum. Ne bileyim basbasa romantık otelın spasından havuzundan fıtnessınden falan faydalanalım vs.
Malum korkutucu kısmı kımlik verilmesi. Şimdi merak ettiğim su erkek arkadasım tutsa odayı kendı bılgılerıyle gırıs yapsa bende sonradan gelsem odasını bılıcem sonucta nerden bılıceklerkı ben dısardan geldımde cıkıyorum . Farkedılırmı boyle bı durum ılla benımde bılgılerımı vermem gerekırmı daha once hıc otelde konaklamadıgım hatta herhangı bı durum ıcın otele gıtmedıgımden bılmıyorum .

yahu böyle bir konuda yardım istenir mi burada?
hangi üye hangi genç kıza böyle bir konu için yardım etmek ister?

ayrıca, otel bir farkederse çok zor durumda kalırsınız, olay büyüyebilir
bu riske girmeyin

Neden kimliğini vermek istemiyosunki?dedigin gibi olmaz disardan gelip odayi kullanamazsin diye biliyorum

Otel he:KK45:
İyi de neden otel? Başbaşa yemek yiyin, gidin müzik dinleyin bir yerde. Otel yani, dört duvarın ne getirisi olacak? Hayır tatillik sezon da değil ki? deniz, kum falan diyelim.
Ve iki kişi kalacaksa, aynı odaysa evli olmanız beklenir yanılmıyorsam. Öyle aranmayan dandik işletmeler de var ama oraları da polis falan basar neyinize lazım:KK14:

Kimlik verilmesi niye korkutucu? Erkek arkadasin check in yapar Sen de sonradan direkt odaya cikarsin. Sorun olmaz.

Anladığım kadarıyla spa havuz lu otel istiyorsun öyleyse senin sonradan yalnız başına otele girmen imkansız zaten seni karşılayacaklar çünkü girdiğin gibi hoşgeldin diyerek erkek arkadaşınla beraber giriş yapman en mantıklısı yaşın tutuyorsa kimlik ücret olay bitiyor senin kimliğini kim olduğunu ne yapsın otel yaşınmı tutmuyor

8 yıldır birlikteyiz tahmin edersiniz ki yemek yemenin film izlemenin pek bi farkı yok artık cok gunluk seyler . Herseyden herkesden biraz uzaklasmak amac cok yogun tempolarla calısıyoruz cunku

Anladığım kadarıyla spa havuz lu otel istiyorsun öyleyse senin sonradan yalnız başına otele girmen imkansız zaten seni karşılayacaklar çünkü girdiğin gibi hoşgeldin diyerek erkek arkadaşınla beraber giriş yapman en mantıklısı yaşın tutuyorsa kimlik ücret olay bitiyor senin kimliğini kim olduğunu ne yapsın otel yaşınmı tutmuyor
Oteller, girip çıkanların kaydını emniyete gönderiyorlar.Konu sahibi de yarın öbür gün birileri duyar görür diye istemiyor sanırım..

Oteller, girip çıkanların kaydını emniyete gönderiyorlar.Konu sahibi de yarın öbür gün birileri duyar görür diye istemiyor sanırım..

Aynen öyle yani zaten kısmetse yaza sözlenıcez zaten ama böyle bi durumun ortaya cıkamsı aıleler acısından hos olmaz yuzyuze bakıcaz sonucta hakverırsınız kı akla gelıcek tum planlar bızım ıcın artık cok sıkıcı amac kafa dınlemek ve herseferınden farklı olması sadce

25 yasındayım ben yas sıkıntımız yok

profilde 23 yazıyor
anlamadığım, 8 senedir birliktesiniz yani 17 yaşınızdan beri
o zamandan bu zamana yemek yemek, film izlemek çok "günlük" şeyler olmuş sizin için, demek ki istediklerinizi rahatça yaşayabiliyorsunuz (kötü anlamda yazmadım, ben de eşimle sevgiliyken bunları rahatça yapabiliyordum)
o zaman neden otele kimlik vermekten bu kadar korkuyorsunuz?
emniyet tutup ailenize mi bildirecek???

not: otelde gizlice kalmak çok daha riskli

25 yasındayım ben yas sıkıntımız yok
O zaman maceraya ne gerek var çocuk musunuz çok basit beraber gideceksiniz araç varsa alacaklar kimlik isteyecek ne kadar kalacağınız nelerden faydalanacaksınız ona göre ücret ödeyeceksiniz ben hiç bir yerde görmedim iyi otellere bir kişi girince kimse müdahale etmesin de asansörle odaya çıksın kötü oteller de olabilir ama

Back
X