Sevgilimle başbaşa bikaç saat (Otelde çalışanlar cevap ltfn)

Onlar da bir şey mi?
'Ateş sizi çağırıyor, vatan bu gençlere mi emanet, hepinizden utanıyoruz, tüü suratınıza' cılar, cadı kazanlarıyla beraber yarın hücum edecektir.
Banada saldırabilirler sonuçta biliyorum otele gitmişim zamanında :70: :70: bi iki tükürük benimde hakkım :27:

Daha zina yapıyorsuncular gelicek he heeyyy :KK53:
Hala anlamamakta ısrar ediyorsun kız benim yanımdan gitti benim yanıma geldi biliyorum ki söylüyorum . Ben zaten örnek verdim böyle şeylerde olabiliyor diye anlamadan bana laf sokmaya kalkma.
İlk msjıma bakarsan o kimliği vericeksin dedim zaten bende.
Şimdiden başladı.. Bismillah.. :KK48:

Benim ne yasadıgım veya yasıcagım kimi ilgilendirir ki anlamıyorum . Sadece bi soru sordum aldı büyüdü gereksiz cevaplarla
Sen burada konu açana kadar kimseyi bağlamazdı zaten. Sadece o otelin neticesinde açılan konular o kadar çok ki,kimse sana bu konuda akıl vermez. Ve sende hem karnım doysun hem kimliğim dursun nasıl yapsam diye sorunca, madem yapacaksın ozaman gizli kapaklı iş çevirme diyorum ki zaten kimliksiz zor. Dandik bir yer dışında en azından, orada da spa yoktur eminim.

Banada saldırabilirler sonuçta biliyorum otele gitmişim zamanında :KK70: :KK70: bi iki tükürük benimde hakkım :KK53:
Yarabbi şüküre şimdiden başlayın.:KK70:
Tabi, bizler 'doğru' yola sevketmediğimiz, aksine yardımcı olmaya çalıştığımız için zaten en büyük günahı işledik.
Zina hepimize yazıldı.:KK70::KK70:

Benim ne yasadıgım veya yasıcagım kimi ilgilendirir ki anlamıyorum . Sadece bi soru sordum aldı büyüdü gereksiz cevaplarla
Kaç gerekli mesaj kabul ediyorsan dipnot olarak belirtirdin ona göre yorumlar gelirdi. Ayrıca buraya konu açarsan herkes istediğini yazar, senin zorunluluğun o konuyu açmış olmaktır ve cevaplarda seni tatmin edecek nitelikte olmak zorunda değil.

Zorunluluk? Niçin ?
Neden internet böyle bi ortamda soru sormam bana zorunluluk getiriyor cok sacma
Keşke gideceğin oteli arayıp soraydın :KK66:
Görüşlere ve yaşam şekline saygılı olanlar ve saygılı olmayanlar diye 2 ye ayrılır, sosyal hayat.. Sanal da, bu tip ortamlarda aslında sosyalliktir kendi çapında, her ne kadar nikler ardında da olsa.. Arkadaşların çoğu cevap vermiş zaten.. Yerinde olsam konuyu kapattırırdım.. Tadın kaçacak çünkü..
Bu arada arkadaşım evli adam deseydin, valla bende topa tutardım.. Net :cool:

Artık bu konuları başka yoldan sormayı deneyebilirsin elbette yaptığın seni ve erkek arkadaşını ilgilendirir sizin özeliniz yaşını başını almış insanlarsınız kimseye laf düşmez herkesin kızı var değil mi yinede tavsiye olarak kabul et erkekler şöyle düşünebilir benimle beraber olmayacak sa benim yanımda bu gece ne işi var diye yine senin iyiliğin için erkek arkadaşının sevgisinden ne kadar emin olsanda böyle bir ilişki yaşama hem erkek arkadaşının gözünde değerin olur tabiki beraber uyumak istemeniz vakit geçirmek istemeniz çok normal herşey zamanında güzel size mutluluklar

25 yas 8 senelik iliski sinemaya gitmekten yemek yemekten sıkılacak kadar ilerlemis bi iliskide kimliginizi otel resepsiyonuna gostermekten niye cekiniyorsunuz?
Cekiniyorsaniz niye otel tercih ediyorsunuz.
Toplum baskisi insanlari ne hallere getiriyor..

Konu sahibesi 5 yıldızlı ve 4 yıldızlı oteller kimlik kesinlikle istiyor. Ama 3 yıldızlı tercih ederseniz, resepsiyonda belirtirsiniz, vermek istemediğinizi, 2 kişilik ödeme yaparsınız. Ama dediğiniz tarz otelin imkanlarından yararlanalim vs vs ancak 5 yıldızlı otellerde mümkün.

Kimlik verseniz de problem olmaz. Sadece emniyet bir suçtan dolayı aranıp aranmadiginiza bakar sadece o. Aileniz haberdar olmaz. Ya da karşınıza çıkmaz.

Otellerde evlilik cüzdanı sorulmaz. İyi tatiller.

M Missflora29 konunun ilk mesajını silmek yasak. Onu geri getirmen lazım.

Onun dışında bu "aaa evlilik öncesi cinsel ilişki mi tiii ben kocamla bile sevişmem" modundaki insanlar toplumda ne kadar çoksa kadınlar kulübünde de o kadar çok. 18 yaşını aşmış bir bireyin cinsellik yaşaması ya da yaşamaması sadece kendini bağlar. Ama işte her insan kendi doğruları ile yaşar ama kimisi de herkes öyle yaşasın ister. Farklı olanı yadırgar, yargılar. Soruna gelecek olursak, oteller kimlik sormak zorundadır. Ancak evlilik cüzdanı sormaları yasaktır. Ayrıca oteller konaklayan kişi bilgilerini yalnızca emniyetle paylaşırlar. Yani ailen falan öğrenemez.

otel olması şart mı ? Korkma o kadar hem aman ortaya çıkarsa kafasına hiç gerek yok ha senin için var ise uzak dur bu işlerden daha iyi...

Otel olması şart değil günlük ev tutun en temizi kafanız da rahat olur hem de kimlik vs uğraşmazsın.

Back
X