Sevgilimle başbaşa bikaç saat (Otelde çalışanlar cevap ltfn)

Değil mii? Hiç luks otelde de kalmadım bak. Ama öyle bir şey vardı,gözümde yine film sahneleri canlanıyor :KK70: konu sahibi kendinden emin adımlarla ben buraları avucumun içi gibi biliyorum yeahhh diye asansöre ışınlanacaktı az kalsın.
Bunu deneyen birçok insan varmış maalesef.
Hatta karşılaştığım bir uygulama da, asansör valesi.
Böyle mi tabir ediliyor bilmiyorum ama asansör yolculuğunuz için size eşlik eden biri var, artık neler yapıyorlarsa...
Özellikle evlilik dışı ilişkilerde kullanılan bir yöntemmiş.:KK45:
Beraber kalmanın nice yolu var, sonuçta bizim toplumun aklı nereye çalışıyor malum ama söyledip de vebal almayacağım.:KK70:

vermez canim vermez.. elini kolunu sallayip gidince farkedilmicekmisin asansör den cikamazsin bikere..
Aynen öyle cevap yazdığınız kişi hiç bişey bilmiyor bence dingonun ahırı olsa kayıtsız oda da verirler elini kolunu sallaya sallaya da asansörden çıkarlar belki

Bu saatte herkes oturmus biri bise yazsada elestırsek falan diye oturmus bekliyormus bunu anladım

eskiden deluxe bi otelde 2 sezon çalışmıştım.otel kimliğinizi almak zorundadır.her otel kimlik bilgilerini emniyete bildirmek zorundadır.eğer hakkınızda yakalama emri çıkmış bir davanız yoksa ve emniyetçe aranan biri değilseniz rahatça konaklarsınız.Aksi halde yakalama emri çıkmışsa gece kaç olursa olsun emniyetten gelip alırlar.onun dışında otel kimlik ve konaklama bilgilerinizi 3. şahıslarla paylaşmaz.

Aynen öyle cevap yazdığınız kişi hiç bişey bilmiyor bence dingonun ahırı olsa kayıtsız oda da verirler elini kolunu sallaya sallaya da asansörden çıkarlar belki
Yahu arkadaşım ben yakın arkadaşımdan örnek verdim ama dediğim gibi tanınan bir insandı yanına gittiği kişi yoksa neden sallıyayım burda işim gücüm mü yok he he hiç bişey bilmiyorum sen biliyosun madalya takayım sana

Daha önce otelde kalmadıgımı belirttim kalsam zaten sormazdım evet hiçbirsey bilmiyor musum . Yani nolmus anlamadım? Her konuda bılgılı olmak zorundamıyız acaba

Bu saatte herkes oturmus biri bise yazsada elestırsek falan diye oturmus bekliyormus bunu anladım
Konuyu açan sensin,gelecek cevaplarda "aman kırıcı olmayalım gitsin sevişsin kızcağız, hatta rezervasyonunu biz yapalım" olmayacak neticede. + sana burayı yıkarlar demişlerdi :) daha yıkıcı tim gelmedi bile

ayrıca spa merkezi gibi butik oteller kimin evli kimin bekar olduğuna bakmaz. kazanacağı paraya bakar işin özü.

Konuyu açan sensin,gelecek cevaplarda aman kırıcı olmayalım gitsin sevişsin kızcağız hatta rezervasyonunu biz yapalım olmayacak neticede. + sana burayı yıkarlar demişlerdi :) daha yıkıcı tim gelmedi bile
Az biraz dahs erken açaydı konuyu görürdü o zaman şenliği :27:

Konuyu açan sensin,gelecek cevaplarda aman kırıcı olmayalım gitsin sevişsin kızcağız hatta rezervasyonunu biz yapalım olmayacak neticede. + sana burayı yıkarlar demişlerdi :) daha yıkıcı tim gelmedi bile
Hey yavrum hey, daha 5 sayfada pes etti hatuncuğum. :D Dur daha 10 sayfayı bir aşsın hele, sonra endişelenirsin:KK53: Yorumlarını merakla beklediğim üyeler var daha ya:KK45: Dur onlar gelsin, bir çay içer kalkarız:KK50:

İkimizde bekarız , evlilik yolunda bırlıkteyız zaten yıllardır ıkımızde aılelerımızle yasıyorz
Hımm, anlamak için yem atmıştım :KK70:
Ama burada bu soruyu sorman, her türlü eleştiriyi kaldırmak zorunda olmak durumunda bırakır seni..

Yahu arkadaşım ben yakın arkadaşımdan örnek verdim ama dediğim gibi tanınan bir insandı yanına gittiği kişi yoksa neden sallıyayım burda işim gücüm mü yok he he hiç bişey bilmiyorum sen biliyosun madalya takayım sana
Bir çok sebebi olabilir önceden rezervasyon olabilir gece birlikte kalmamış olabilirler tanınan biriyse bu kişinin erkek arkadaşı ve kendisiyle ne alakası var normalde vatandaşa böyle yürür bu işler kız rezil mi olsun sizi dinleyip öyle hareket etse zaten konu sahibinin planladığı şeyde çocuk su

Konuyu açan sensin,gelecek cevaplarda "aman kırıcı olmayalım gitsin sevişsin kızcağız, hatta rezervasyonunu biz yapalım" olmayacak neticede. + sana burayı yıkarlar demişlerdi :) daha yıkıcı tim gelmedi bile

Benim ne yasadıgım veya yasıcagım kimi ilgilendirir ki anlamıyorum . Sadece bi soru sordum aldı büyüdü gereksiz cevaplarla

Bir çok sebebi olabilir önceden rezervasyon olabilir gece birlikte kalmamış olabilirler tanınan biriyse bu kişinin erkek arkadaşı ve kendisiyle ne alakası var normalde vatandaşa böyle yürür bu işler kız rezil mi olsun sizi dinleyip öyle hareket etse zaten konu sahibinin planladığı şeyde çocuk su
Hala anlamamakta ısrar ediyorsun kız benim yanımdan gitti benim yanıma geldi biliyorum ki söylüyorum . Ben zaten örnek verdim böyle şeylerde olabiliyor diye anlamadan bana laf sokmaya kalkma.
İlk msjıma bakarsan o kimliği vericeksin dedim zaten bende.

Back
X