- 20 Ocak 2010
- 47.195
- 175.148
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Missflora29
Pekivermez canim vermez.. elini kolunu sallayip gidince farkedilmicekmisin asansör den cikamazsin bikere..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekivermez canim vermez.. elini kolunu sallayip gidince farkedilmicekmisin asansör den cikamazsin bikere..
Bunu deneyen birçok insan varmış maalesef.Değil mii? Hiç luks otelde de kalmadım bak. Ama öyle bir şey vardı,gözümde yine film sahneleri canlanıyorkonu sahibi kendinden emin adımlarla ben buraları avucumun içi gibi biliyorum yeahhh diye asansöre ışınlanacaktı az kalsın.
Aynen öyle cevap yazdığınız kişi hiç bişey bilmiyor bence dingonun ahırı olsa kayıtsız oda da verirler elini kolunu sallaya sallaya da asansörden çıkarlar belkivermez canim vermez.. elini kolunu sallayip gidince farkedilmicekmisin asansör den cikamazsin bikere..
Yahu arkadaşım ben yakın arkadaşımdan örnek verdim ama dediğim gibi tanınan bir insandı yanına gittiği kişi yoksa neden sallıyayım burda işim gücüm mü yok he he hiç bişey bilmiyorum sen biliyosun madalya takayım sanaAynen öyle cevap yazdığınız kişi hiç bişey bilmiyor bence dingonun ahırı olsa kayıtsız oda da verirler elini kolunu sallaya sallaya da asansörden çıkarlar belki
Konuyu açan sensin,gelecek cevaplarda "aman kırıcı olmayalım gitsin sevişsin kızcağız, hatta rezervasyonunu biz yapalım" olmayacak neticede. + sana burayı yıkarlar demişlerdi :) daha yıkıcı tim gelmedi bileBu saatte herkes oturmus biri bise yazsada elestırsek falan diye oturmus bekliyormus bunu anladım
Az biraz dahs erken açaydı konuyu görürdü o zaman şenliğiKonuyu açan sensin,gelecek cevaplarda aman kırıcı olmayalım gitsin sevişsin kızcağız hatta rezervasyonunu biz yapalım olmayacak neticede. + sana burayı yıkarlar demişlerdi :) daha yıkıcı tim gelmedi bile
Arkadaşınız evlimi? Hani bekarsa evde takılın![]()
Hey yavrum hey, daha 5 sayfada pes etti hatuncuğum.Konuyu açan sensin,gelecek cevaplarda aman kırıcı olmayalım gitsin sevişsin kızcağız hatta rezervasyonunu biz yapalım olmayacak neticede. + sana burayı yıkarlar demişlerdi :) daha yıkıcı tim gelmedi bile
Hımm, anlamak için yem atmıştımİkimizde bekarız , evlilik yolunda bırlıkteyız zaten yıllardır ıkımızde aılelerımızle yasıyorz
Bir çok sebebi olabilir önceden rezervasyon olabilir gece birlikte kalmamış olabilirler tanınan biriyse bu kişinin erkek arkadaşı ve kendisiyle ne alakası var normalde vatandaşa böyle yürür bu işler kız rezil mi olsun sizi dinleyip öyle hareket etse zaten konu sahibinin planladığı şeyde çocuk suYahu arkadaşım ben yakın arkadaşımdan örnek verdim ama dediğim gibi tanınan bir insandı yanına gittiği kişi yoksa neden sallıyayım burda işim gücüm mü yok he he hiç bişey bilmiyorum sen biliyosun madalya takayım sana
Konuyu açan sensin,gelecek cevaplarda "aman kırıcı olmayalım gitsin sevişsin kızcağız, hatta rezervasyonunu biz yapalım" olmayacak neticede. + sana burayı yıkarlar demişlerdi :) daha yıkıcı tim gelmedi bile
Onlar da bir şey mi?Daha zina yapıyorsuncular gelicek he heeyyy![]()
Hala anlamamakta ısrar ediyorsun kız benim yanımdan gitti benim yanıma geldi biliyorum ki söylüyorum . Ben zaten örnek verdim böyle şeylerde olabiliyor diye anlamadan bana laf sokmaya kalkma.Bir çok sebebi olabilir önceden rezervasyon olabilir gece birlikte kalmamış olabilirler tanınan biriyse bu kişinin erkek arkadaşı ve kendisiyle ne alakası var normalde vatandaşa böyle yürür bu işler kız rezil mi olsun sizi dinleyip öyle hareket etse zaten konu sahibinin planladığı şeyde çocuk su