mrb kızlar sevgılımla bundan 10 gün önce küstük neyse o aramadı bende aramadım dayanamadım aradım bende konusmadı pek kırgın ki haklı olan ben olmama ragmen yıne alttan aldım ama yok adam ısrarlar devam edıyor sonra tekrar konustuk benım sorunlarım var bunları aşayım şimdi ilişkimi düşünemem biraz bekle dedı bende nezamana kadar dedım o da bellı degıl dedı dedım sorunların varsa yanında olmalıyım ben neden böle yapıyorsun sonra ben senı sevıyorum ama böle halletmem gereken şeyler var dedı pekı dedım bende sonra bir öğrendımkı şehirdısına arkadasına gitmiş 2 gün gezmeye ama bana gelince sorunlarım var neyse dün dogumgünümdü aradı ölesıne dogumgünün kutlu olsun dedı konustuk havadan sudan kapattı benım arkadasıma da demişki ben onu sevıyorum ama çenesını tutamıo kendı kendıne hıkayeler yazıo uyduruo onlara inanıyor aptal aptal msjlar atıyor bana sabretmıyo demiş iide kızlar ben neden bekleyeyım ya suan berabermıyız ayrımıyız onu bıle bılmıyorum aradı demın bende dedımkı müsait oldugun bi zaman görüşelim ve bana dedıgı lafa bak bakarız tmm okadar kırgınımkı anlatamam ve napcagımıda bilmiyorum