Sevgilimle berabermiyiz ayrımıyız bilmiyorum :(

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
mrb kızlar sevgılımla bundan 10 gün önce küstük neyse o aramadı bende aramadım dayanamadım aradım bende konusmadı pek kırgın ki haklı olan ben olmama ragmen yıne alttan aldım ama yok adam ısrarlar devam edıyor sonra tekrar konustuk benım sorunlarım var bunları aşayım şimdi ilişkimi düşünemem biraz bekle dedı bende nezamana kadar dedım o da bellı degıl dedı dedım sorunların varsa yanında olmalıyım ben neden böle yapıyorsun sonra ben senı sevıyorum ama böle halletmem gereken şeyler var dedı pekı dedım bende sonra bir öğrendımkı şehirdısına arkadasına gitmiş 2 gün gezmeye ama bana gelince sorunlarım var neyse dün dogumgünümdü aradı ölesıne dogumgünün kutlu olsun dedı konustuk havadan sudan kapattı benım arkadasıma da demişki ben onu sevıyorum ama çenesını tutamıo kendı kendıne hıkayeler yazıo uyduruo onlara inanıyor aptal aptal msjlar atıyor bana sabretmıyo demiş iide kızlar ben neden bekleyeyım ya suan berabermıyız ayrımıyız onu bıle bılmıyorum aradı demın bende dedımkı müsait oldugun bi zaman görüşelim ve bana dedıgı lafa bak bakarız tmm okadar kırgınımkı anlatamam ve napcagımıda bilmiyorum:(

ve sanırım vazgeçicem çünkü ben saçma sapan bişe yüzünden bekleyemem ki bana sebepde sölemıyor ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum

yok ya belli adam beni istemıyo ama madem öle neden arıyo off kafayı yicem ya bu küsmeden öncede acaip düşkündü bana anlatamam sesimi duymadan beni görmeden adam yapamıyordu ne olduda bu kadar değişti

ya canım bu tıp erkekelre o kadar yüz vermeyın yaa yüz verdıkce senı onemsemez bu tıp erkeklere boyle davrancan bunlar kaçmaktan anlar ,hem heklısın sen nıye arıyosun arama bosver sonra o haklı duruma gelmıs boyle boyle onun gozunde degerın kalmaz sallamaz nasıl olsa o arıyo dıye ,paşa bı de gezmeye gıtmıs yanı

Canım bu konuyu açtığın çok iyi olmuş, benim de işime yaradı açıkcası cevaplar..

Benim de güzel gittiğini sandığım ilişkimde bir anda bir geri çekilme oldu.

"Zamana bırak, oluruna bırak" demeler, eskisi gibi ilgilenmemeler...

Aradığımda açmaz, mesajlarıma cevap vermez.

Sanki sevgili değil iş arkadaşıyız gibi muhabbetimiz var- dı ki...

Üzerine gittim, zamana bırakamam-nefes alamıyorum dedim.

Peki o zaman bitsin'e getirdi...

Şimdi yine zamana bırakma konusunda mutabık olduk. Aynı şehirde yaşamıyoruz fakat haftaiçi benim bulunduğum şehre gelecek yüzyüze konuşacağız.

Ona göre ilişki bitti, ben de kendimi küçültmekten vazgeçersem bana da göre de bitecek.

Tek bildiğim o yanıma geldiğinde yeniden beni isteyeceği..
Çünkü yanyanayken adeta tapar bana. Güzelliğime, şirinliğime methiyeler düzer.. O şartlar altında "zamana bırakalım-bu ilişki sürmez" diyebileceğini sanmıyorum..

Yine de keşke yorum yazan arkadaşlar kadar güçlü olabilsem de önüme baksam.. Ben bıraksam beni böylesine üzen adamı...

Ve gelelim senin konuna..

Muhtemelen senin adamın yaşı benimkine göre küçüktür. Benimki 40lı yaşların sonunda.. O yüzden taktikler pek sökmüyor.

Lakin sen arkadaşların dediği gibi zamana bırakmalısın.
Arama, konuşmaya çalışma* baskı yapma.
Niye aramıyosun, biz sevgili miyiz, neden böyle olduk? deme..

Arkadaşların varsa onlara vakit ayır. Yoksa kendine meşgaleler yarat..

Ne bileyim o seni aradığında "şimdi uygun değilim seni sonra arayayım mı" deyip gizem kat. Sonra aramak için en az üç saat bekle.
Olmadı hiç arama, unutmuşum de..

Eğer amatörce davranırsan sen de kaybedersin..
Bak en basit örnek önünde ben varım.

"Bırakamıyorum zamana, biz sevgili miyiz neyiz", diye sordukça adam iyice kaçtı..

Merhaba canım kadınlar kulubündeki ilk yorumum sana .:) Canım erkekler sorunlu bir dönemdeyseniz eğer üstüne düşmeye gelmiyor sürekli araman msj atman vs. ona fırsat bırakmıyor senin yaşadığın sorunları yakın bir zamanda bende yaşadım hep sen hep sen olmuyor canım sıkılıyorlar sana değer verse bile bunalıyorlar düşme gitme üzerine biraz oluruna bırak eğer gerçekten seni seviyor istiyorsa o seni arar korkma karamsarlığa kapılma değer veriyorsa mutlaka arayacaktır merak edip hem sende kafanı dinlersin kendini şartlandır bak 1 hafta aramayacağım diye aramayacaksınnn :93:

canım aynı sorun bendede var. sevgilimle kavga ettim bende. bir daha beni arama mesaj atma dedi (sinirlendiğinde hep yapar bende çok takmıyorum yani) bende hiç cevap bile yazmadım. 6. gün bugün ve daha aramadı tabi bende aramıyorum. onu arayıpta neden egosunu tatmin edeyim. seviyorsa zaten paşa paşa gelecek. hee bu lafın üstüne bana zaten beni neden aramadın diyemez ki lafı tam yerine yapıştırırım. yani oluruna bıraktım ne olursa olsun. çabayı biraz karşı taraf göstersin.

Canım sakın arama sorma. beklee. bırak ne isterse onu yapsın. seviyorsa 10 günde geçse arayacak vazgeçemeyecek. yokluğunu anlasın biraz. erkekler kendine işkence eden kızları daha çok seviyor. iyilikten anlamıyorlar. üzerlerine düştükçe kendilerini bişey sanıyorlar. kaybetme korkusunu kaybettikten sonra saçmalıyorlar. o korkuyu hep yaşamaları lazım aslında. o yüzden çok yüz verme canım.

aramamkı zaten sırf aramamak için numarasını sildim ezberimde de yok yanı istesemde arayamam:)

cnm malesef erkekler böyle benim erkek arkadaşımda zamanında araba kiralayıp benden habersiz bide bunun üzrine kaza yapınca çok sıkıntılı bir dönem geçirmişti her aradığımda benim işlerim var diyordu ben daha sonra öğrendim böle bişy olduğunu yanii hem suçlu oluyorlar hem güçlü onlar yapar ama suçlu biz oluruz ben ozaman zamana bıraktım hiç aramadım ilgilenmedim üstüne düşmedim soğuk konuştum bence sende çek kendini geri bulunmaz hint kumaşı değil ya bunlar bizim ilgiye ihtiyacımız varr:19::19::19::19::19::19::19:

Sen benim sevgilimsin ama hiç öyle davranmayı beceremiyosun artık çok sıkıldım de bitir.

Geri döneceği varsa o zaman döner, yok tepki vermezse zaten bitirmiştir seni :15:

zaten dünden beri de aramadı artık umrumda bile değil beni düşünmeyeni ben neden düşüncem ki öle de zor zamanlar geçiriyorumkı anlatamam şuan yanımda yoksa bundan sonrada olmasın zaten dün o lafı dedı ya sogudum bile ben görüşelim diyoruz o bilmem bakarız dio yaa

ve gecen hafta evlende tesadüfen 1 ay önce karsılastık senı sevıyorum sana asıgım ama söz verdım evlenmek zorundayım onunla dedı bıde bana sarılmaya benı öpmeye çalıştı yaaa resmen aldattı su an kı karısını bılmıyorum aradan nerdeyse 1 sene gecıcek ve ben hala onu düşünüyorum :(

seni çok iyi anlıyorum gitmek cok zordur ama şöyle düşün onunla beraber olsan barışsan bile gercekten beraber olacak mısın? yan yanayken bile hep yalnızlık hissi olacak sonra sorunlar sorunlar... üzgünüm duymaktan bıktın ama en mantıklı ve dogru olan ayrılmaktır resti çekeceksin kendine değer ver bıraz ya hayat cok kısa su anki durumundan daha kötü olmayacaksın emmin ol. hayat sadece o değil

mrb kızlar sevgılımla bundan 10 gün önce küstük neyse o aramadı bende aramadım dayanamadım aradım bende konusmadı pek kırgın ki haklı olan ben olmama ragmen yıne alttan aldım ama yok adam ısrarlar devam edıyor sonra tekrar konustuk benım sorunlarım var bunları aşayım şimdi ilişkimi düşünemem biraz bekle dedı bende nezamana kadar dedım o da bellı degıl dedı dedım sorunların varsa yanında olmalıyım ben neden böle yapıyorsun sonra ben senı sevıyorum ama böle halletmem gereken şeyler var dedı pekı dedım bende sonra bir öğrendımkı şehirdısına arkadasına gitmiş 2 gün gezmeye ama bana gelince sorunlarım var neyse dün dogumgünümdü aradı ölesıne dogumgünün kutlu olsun dedı konustuk havadan sudan kapattı benım arkadasıma da demişki ben onu sevıyorum ama çenesını tutamıo kendı kendıne hıkayeler yazıo uyduruo onlara inanıyor aptal aptal msjlar atıyor bana sabretmıyo demiş iide kızlar ben neden bekleyeyım ya suan berabermıyız ayrımıyız onu bıle bılmıyorum aradı demın bende dedımkı müsait oldugun bi zaman görüşelim ve bana dedıgı lafa bak bakarız tmm okadar kırgınımkı anlatamam ve napcagımıda bilmiyorum:(

Bence sebep ne olursa olsun size değer veriyorsa paylaşmalı.Ne bu gizemli haller.Bence yol yakınken hayatınızdan çıkarın yoksa ilerde size çokta mutluluk vaad edecek birine benzemiyor:19:

aynı olay başımdan geçti ve sonra aldatıldıgımı kendii gözlerimle görmştüm.
çok gerizekalıca yalanlar

Son düzenleme:

erkeklerdeki en büyük kaça sözüdür "sorunlarım var" sözü
külliyen yalan beni seven adam benden kaçmaz, sorunlarını bana anlatır ve beraber çözmeye çalışırız
bu budur, ötesi yok
bir zamanlar bana sorunlarım var işilkiyi filan dert edecek durmda değilim diye zırlayan adam aynı esnada barda eğleniyormuş kızlarla habeim yokmuş.
umarım kendinizi uzaklaştırabilirsiniz o kişiden
üstüne düşmeyin, iyice havalanmasın

Back
X