Sevgilimle bir haftadır konuşmuyoruz kim haklı bilemiyorum

Ervaa20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
23
4
86
29
Merhaba kızlar, Sevgilimle iki üç aydır akşamları yada geç saatlerde buluşuyorduk, bende bir kere gündüz buluşmak istedim, işi olduğunu ve hafta sonu gündüzleri uyumak istediğini söyledi, biraz tartıştık sonra uygun zamanda olabilir dedi ancak zaman geçmesini rağmen yine olmadı birgün ben yine konuyu açtım iyi bir şekilde. Diğer gün gündüz buluştuk ancak yolda bir sürü şey söyledi morelim bozuldu. Bir kaç saat bir yerde oturduk ama suratım asıktı. O günden sonra bir hafta geçti. Bir kaç gün sonra ben bir sorun mu var dedim sadece yok yazmıştı. Aradım açmadı bende uğraşmadım. Üstüne mi gittim bilemiyorum. Çok kötü oldum ne yapacağımı da bilmiyorum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, Sevgilimle iki üç aydır akşamları yada geç saatlerde buluşuyorduk, bende bir kere gündüz buluşmak istedim, işi olduğunu ve hafta sonu gündüzleri uyumak istediğini söyledi, biraz tartıştık sonra uygun zamanda olabilir dedi ancak zaman geçmesini rağmen yine olmadı birgün ben yine konuyu açtım iyi bir şekilde. Diğer gün gündüz buluştuk ancak yolda bir sürü şey söyledi morelim bozuldu. Bir kaç saat bir yerde oturduk ama suratım asıktı. O günden sonra bir hafta geçti. Bir kaç gün sonra ben bir sorun mu var dedim sadece yok yazmıştı. Aradım açmadı bende uğraşmadım. Üstüne mi gittim bilemiyorum. Çok kötü oldum ne yapacağımı da bilmiyorum
Radarında başka biri olabilir mi? Bunlar hiç seven birinin hareketleri değil, seven insan her daim görmek ister. En ufak boşluğu değerlendirir. Gerekirse uykusundan feragat eder.

Radarında başka biri olabilir mi? Bunlar hiç seven birinin hareketleri değil, seven insan her daim görmek ister. En ufak boşluğu değerlendirir. Gerekirse uykusundan feragat eder.
Bende bilmiyorum insan kendisinde oldu mu görmüyor yada görmek istemiyor, kişiliğide çok farklı doğrusu, bazen evlerine gidiyorum ailesiyle yaşıyor, onlarla diyoluğuda ilgisiz gibi

Yaşar usta haklı

Çalıştığı için zaten gündüz buluşmanız zor ama en azından haftasonları sabahtan buluşabilirsiniz.
İlla erkenden olmasına gerek yok.Akşama kadar da uyumuyodur heralde?
Hafta sonu tatil iki gün birazda o gün suratımın asık olmasına kızdı, ama bana şimdi ne güzel uyurdum filan diyince morelim bozuldu pişman oldum böyle birşey istediğime

Hafta sonu tatil iki gün birazda o gün suratımın asık olmasına kızdı, ama bana şimdi ne güzel uyurdum filan diyince moralm bozuldu pişman oldum böyle birşey istediğime
Yani bende uykuyu çok severim ama sevdiğim insan içinde gerekirse uykusuz kalırım.
Ayrıca dediğim gibi akşama kadar da uyuyacak hali yok heralde.
Bana biraz soğuk geldi sevgilin,bilemiyorum.

Yani bende uykuyu çok severim ama sevdiğim insan içinde gerekirse uykusuz kalırım.
Ayrıca dediğim gibi akşama kadar da uyuyacak hali yok heralde.
Bana biraz soğuk geldi sevgilin,bilemiyorum.
Evet biraz soğuk birisi onu 7 aydır anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu onu bile bilmiyorum, ben mi bazı şeyleri yanlış yapıyorum onu düşünüyorum

7 aydır mı böyle ilgisiz?
İlişkiniz ne zamandır sürüyor?
7 ay oldu bazen iyi bazen ilgisiz hiçbir şeye katlanamıyor ufacık trip yada bir eleştiri o zamanlar da kötü oluyor, belki ben birşeyleri yanlış yapıyorum diyorum kendimi mahvettim

7 ay oldu bazen iyi bazen ilgisiz hiçbir şeye katlanamıyor ufacık trip yada bir eleştiri o zamanlar da kötü oluyor, belki ben birşeyleri yanlış yapıyorum diyorum kendimi mahvettim
Daha çokta yeni,cicim ayları denilen zamanlar.
Daha ilgili olması lazım bilmiyorum seni doldurmak istemem ama çok garip.

Evet biraz soğuk birisi onu 7 aydır anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu onu bile bilmiyorum, ben mi bazı şeyleri yanlış yapıyorum onu düşünüyorum
Ayyyyy sevgili mi değil mi onu bile bilmiyorsunuzdur öyle raddeye getiriyordur ki... Bilirim o tipleri. Sal ipini.

Back
X