Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

prensestaci

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
40
0
16
İstanbul
Kızlar ben üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 1 yıldır flört ettiğim biri var, 3 aydır falan da çıkıyoruz. Tabi bir yıldır her şeyi paylaştığımız gibi cinselliği de paylaşmamız gerektiğini düşündük, tabi ki de planlı bi şekilde gelişti. 10 gün önce benim evimde otururken alkolün de etkisiyle yakınlaşmaya başladık. Tabi devamı da geldi. Birlikte olduk. Sabah uyandığımda evden gitmişti. Uyanır uyanmaz aradım, gayet normal konuştuk. Sonra buluşup kahvaltı yaptık. Ama suratı beş karıştı. Bi gariplik olduğunu anladım ama üstüne de gitmedim. Neyse ondan sonra okulda görüştük ama suratıma bakmıyor. Hatta arkadaşlarım ayrıldınız mı falan diye sordular. Ben de "yok canım ...'in morali bozuk ben de biraz yalnız bıraktım kafasını dinlesin diye" dedim ama hemen mesaj attım. Bana gelen cevap "Biz birlikte olamayız, bundan sonra görüşmeyelim" Ben şok oldum tabii, neden böyle bişey yaptı anlamadım.
Ayrıldıktan sonra bi kaç kez daha buluştuk ama bi gerekçe belirtmeden hep aynı şeyi söylüyor.

Şimdi söyleyin napmalıyım?

Sizin birlikte olduğunuz gece hicbirsey söylemeden gitmesi cok manidar.

daha önce cinsellik konusundaki fikri neydi_?

yargılamıyorum ama 3 aydır tanıdığın birine nasıl bukadar güvenebildin?

daha önce kimseyle birlikte oldunuz mu? evetse cevabınız bunu kabullenmek istememiş olabilir.malum erkekler herşeyde özgürdür kadınların bunu yapmaya hakkı yoktur diye düşünen bir toplumuz...

Birkikte olduğunuzda bakiremiydin kanaman gerçekleştimi bu yüzden gitmiş olabilir işini gördü gitti diyemem hiç bir erkek tadını çıkarmadan iyice bırakmaz kadını. Kendi tercihim kendi kararın alkolü geç o senin ile devam etmek zorumda değil hayatını sende onun ile iki bireyin ortak kararı sonuçta ama bir sor ne oldu bu hale geldi başı boş bırakma öğrenmeden.

zamanı geri getirme gibi bi şansımız olmadığına göre, yapacak pek bişey yok bence...
amacına ulaşmış ve gitmiş..

Ne demek biz birlikte olamayiz, neden boyle dusunuyormus vallahi merak ettim. Ogren lutfen, bize de soyle derdi neymis.

bakireydim canım, ilk ilişkimdi ama sorduğumda da cevap vermedi geçiştirdi acaba yanlış bişey mi yaptım

bakireydim canım, ilk ilişkimdi ama sorduğumda da cevap vermedi geçiştirdi acaba yanlış bişey mi yaptım

Kendini neden suçluyorsun onu anlamadım? Bekaretini bir erkeğe veriyorsun, adamda en adi sekilde cekip gidiyor.

Her ne olursa olsun bence burda senin bi sucun yok , hayat senin hayatin sonucta ve 1 yildirda flort ediyormussunuz. Bence bu tamamen karsindaki insanin karaktersizligi , hele ki daha 24 saat bile gecmeden boyle bisey yapmis olmasi. Sakin arama canim benim senin utanicak bi yanin yok ararsan bu sefer kafasindaki dusunce "kendisini bana mecbur hissediyor " olur ve daha da kacar cunku bu durum hosuna gider o kisinin. Birak hic bisey yapma , konusma zahmetinde bile bulunma boyle bi adamla , tabi cidden adamsa.

planladığımız birşeydi diyorsun peki daha önce konuştuğunuzda fikri neydi bu konularda bakire olduğunu biliyor muydu ? her ilişki bir süreç sonuçta kimse ömür boyu birbiriyle devam etmek zorunda değil ama neden hemen cinsellik ertesi oldu bu durum o ilginç geldi. ten uyumu olmadığını da düşünmüş olabilir erkeklerin çoğunun önemsemediği bir durum olsa da bazıları önemsiyor da olabilir.

bakire bir kızı bekaretini bozduğu için canı sıkılmıştır belkide (aklı o ana kadar neredeyse)

şimdi bu kız benim peşimi bırakmaz, bi de bakireymiş, evlenmek falan ister, en iyisi ben yavaştan uzayım diye düşündü bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…