Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

ne yapayım, ağlasam etsem bekaretim yerine gelicekmi yani?tamam üzülüyorum ama ben 1 yıldır emek verdiğim şeyin bitmesine üzülüyorum yoksa bekareti mezarıma mı götürücem ya da siz öyle yapmayı mı düşünüyorsunuz?

bakireydim canım, ilk ilişkimdi ama sorduğumda da cevap vermedi geçiştirdi acaba yanlış bişey mi yaptım

Hala neden aramak çok manidar gerçekten
Ben söyleyim; bakire olduğun için ona yapışacağını evlenmek isteyeceğini filan düşünmüştür
Ki sevgilin evliliği düşünmüyor olmalı ki senden uzaklaşmış
Cinselliği de paylaşabilirim dediğiniz için önceden ilişki yaşamış olduğunu düşünmüştür
Başka nedeni olamaz
Tabi o gece bir şey olmadıysa...

Edit: Bekarete önem vermeyen birisin anladığım kadarıyla bunu ona belirt bakarsın geri döner

Son düzenleme:

bu diyecekelrim sana çok fesatça gelebilir ama aklıma şu geldi; acaba arkadaşın seni denedi mi? bakalım bu kız benimle birlikte oluyor mu diye mi düşündü? ve sen birklikte olunca da farklı mı değerlendirdi acaba?

yoksa hemen ertesi gün neden bıraksın? senin akılnda bir sebep var mı peki? o gece bişey mi oldu,tartışma falan?

sana bi açıklama yapmak zorunda
kararlı bi şekilde konuş onunla seni istemiyorum zaten sadece mantıklı bi açıklama istiyorum de
amacın beni elde edip terk etmek miydi diye sor
yoksa kendi kendine düşünüp durursun
ancak fikir yürütürsün burdan

Son düzenleme:

mezara götürmek değilde ceyize konulması daha makbul

Bu iki ihtimal ağır geldi bana da. Ya bakire olduğunu düşünmüyordu, evlenmek istemiyo ya da denedi.

bence bu işin 3 ay yada 20 ayı yok insan bazen o kadar tanıdığı kişiyi bile tanıyamıyo ewleniyo kocası aldatıyo o kadar yıldan sonra 5 yıl sewgili yada nişanlı oluyo nişanlısı aldatıyo onlarada güweniliyo yapacağını yapacak olan yine yapıyo .. güwenmek istiyo insan ama hata yapıyo işte bazende... fikrimce sana böle yapan biri için üzülme tabiki senin istemediğin hiç bişe olmadı çocukta zorla yapmadı ama bunun hemen peşine böle bişe olması kötü olmuş keşke olmasaymış ama olmuş yapabileceğin tek bişe war bidaha aynısını yaşamamak için dikkatli olman ..kendinide yıpratma inş doğru insan çıkar karşına ..

mezara kadar götürme canım da, evlenene kadar götüreydin keşke...

bencede bırak neden gitti diye düşünmeyi de umarım hamile kalmamışsındır... o zaman daha çok üzülürsün(

tabii ki de gelmeyecek ben sana ağla sızla demiyorum olan oldu diyorum 1 yıldır emek vermiş olabilirsin ama bende bunun bi önemi kalmadı diyorum adam zaten şerefsizn tekiymiş hiçbir bayanın öyle ddüşünmediği benim de öyle düşünmediğim aşikar ama çevre bu kadar anlayışlı ve mantıklı olamayacakları için sürekli yanlış şeyler ile etiketleniyor bu durumdaki kızlarımız. Sana mezara götür demiyorum senin hayatın sen bu bakış açısıyla yaklaşırsan zaten yol kat edemezsin. durumun gerçekten zor söylediğim gibi önemli olan bundan sonra hata yapmamak ne yapmayı düşünüyorsun

Bu iki ihtimal ağır geldi bana da. Ya bakire olduğunu düşünmüyordu, evlenmek istemiyo ya da denedi.

Başka bir konu var... tüm ihtimallerde neden bir süre daha takılmasın ki. Bakire evlilik için baskı yapar falan hikaye ogrenciyim der o gün geldiğinde kacar. Kaçması tamamda bu acele neden

bana da bu ihtimal çok yüksek geldi gerçekten...erkek kafası işte madem o kadar değerli bekaret neden yaşıyorsun evlenmeden kendi bekaretlerini korusunlar önce kendilerine baksınlar...senin bi suçun yok kendini hırpalama insan bazen olmayacak insanlara güvenebiliyor..aşk gözümüzü kör ediyor...bundan sonrasına bak artık umarım bundan sonra herşey senin için çok daha güzel olur...

Başka bir konu var... tüm ihtimallerde neden bir süre daha takılmasın ki. Bakire evlilik için baskı yapar falan hikaye ogrenciyim der o gün geldiğinde kacar. Kaçması tamamda bu acele neden

Belki de cocuk zannettiğimiz gibi değil, sorumluluğun altında ezildi, bakire olacağını düşünmüyordu.

Edit; kendimi flash tvde gerçek kesit anlatan perihan savaş gibi hissettim

Son düzenleme:
böyle moralimi düzelten mesajlar için çok teşekkür ediyorum, 10 gündür yiyip içemiyorum, uyuyamıyorum okula gidemiyorum düşünün.
bakire olmama niye şaşırdı peki onu anlamadım?

Yani fazla ciddi düşünmenden korkmuş olabilir belki ama hiçbirimiz bilemeyiz sorunun ne olduğunu sonuçta hayata bakış açısını bilmiyoruz karşı tarafın. Ben senin yerinde olsaydım karşı tarafla buluşup ilişkiye devam etmek istemediğimi, onu da suçlamadığımı açıkça belirtip sadece sorunun ne olduğunu bilmek istediğimi sorardım sanırım. Erkekler bazen çocuk gibi oluyorlar, hatalı oldukları %100 belli olduğunda yüzleşmek yerine klişe cevaplar vermek daha kolay geliyor sanırım. Anlayışlı yaklaşırsan muhtemelen aradığın cevabı duyman kolaylaşır, ama cevap ne olursa olsun ilişki bağlamında tekrar birşey düşünmezdim ben karşı tarafla senin yerinde olsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…