Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

bu konu iğrenç bi tabır var alacağını almış ve gitmişmalasef olay bukadar basıt ama tek suçlu o değil

ben zaten 'ay hadi evlenelim' dicek biri olsam bunu belli ederdim ve zaten evleninceye kadar kendimi eşime saklardım. malesef güvendim ve boşa güvenmişim onu anladım.
sağolun destek olduğunuz için. bundan sonra ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten çıkmazdayım.

beyniyle değil başka yeriyle düşünen bir adama güvenmişsin maalesef..istediğini elde etmiş ve seni bırakmış..

kendileri her şeyi yapar ama bakire kız ister bu tipler.

nedenini sorsan pişikin pişkin ten uymumuz yoktu bile diyebilir.

birlikte olduğunuz günün sabahı seni terk ettiğine göre tek sebep ten uyumudur zaten..

olan olmuş..yapacak birşey yok.

alacagını aldı tabi ayrılır,3 ayda nasıl bu kadar güvenebildin

Son düzenleme:
İnsanları sevmek ve güvenmek suç değil. Bakire olduğunuzu tahmin etmemiş ise bunun karşısında evlilik talebiniz olur diye korkmuştur. Başka açıklaması olduğunu sanmıyorum. Farklı bir niyeti olsa ayrılmaz olabildiğince fazla sizi sömürmeye çalışırdı. "bence"

Kendinizi kötü hissetmeyin. Birilerine güvenmek zorundasınız. Başka türlü nasıl hayattan keyif alacaksınız. Belki biraz kaderci bir yaklaşım olacak ama bunu da yaşamanız gerekiyormuş.

Sizinle görüşmek istemiyorsa yada sizin nazarınızda bu ilişki olurunu yitirdiyse, sırf bu nedenden ötürü onunla görüşmeyin. Ayrıca da üzülmeyin cancazım ders çıkarıp edindiğiniz tecrübeye bakın. Olmuşla ölmüşe çare ne yazık ki yok. Bu durumu lehinize çevirin ve bundan sonra adım atarken 2 kere düşünün. Hiç birşey sizden önemli değil. Bunu da asla unutmayın..

bundan sonra yapıcan bukadar kolay guvenmemek hayal kırıklığı yaşamak istemıyorsan ve o kişiden uzak durmak sonuçta sende istemişsin kalkıpta damdan intıkam alıcak halın yok

kusura bakmayın ama 3 ayda sevgili olduğunuz biriyle böyle bişey yaparsanız terkedilmeyide haketmişsinizdir kusura bakmayınn ama bişeyi yaparken sonuçlarını düşününn

Çok tuhaf bencede, birlikte oldunuz diye sonsuza kadar sürmesi gerekmiyor bir ilişkinin sende bunu bilerek hareket etmişsin zaten sanırım ama hemen birlikte oluşunuzun ardından ayrılması tuhaf. Sanki seninle ilgili farklı bir beklentisi varmış gibi geldi bana, hani bakire değilsin diye düşünüyormuş da şaşırmış, ya da tam tersi vs. gibi önceden konuşup, ortaklaşa aldığınız bir karar mıydı bu yoksa bir anda mı gelişti?

Bu arada kullanma muhabbetine katılmıyorum ben, kimse tek bir gece için hemen hemen 1.5yıl uğraşmaz, çok daha rahat tek gecelik ilişkiler yaşayabilir, eğer seninle ilgili tek istediği cinsellik olsaydı bile, hazır seni ikna etmişken ilişkiyi birden koparmazdı. Bence onu hayal kırıklığına uğratan birşey olmuş.

artık olan olmuş sadece erkek arkadaşının amacı bunu yaşamakmış
madem evlenelim diyecek değilim diyorsun kafana takmana da gerek yok

bunu söylemem cok çirkin olacak belki ama , seni denemek için böyle bir şey yapmışta olabilir ,sen o gece bu duruma karşı gelseydın belkı daha farklı olacaktınız bugun ,sende kabul edince bugun benımle birlikte olan herkeslede birlikte olur/olmuştur diye düşünmüşte olabılır erkek mantıgını anlamak zor .....

kadın olarak bu durumlara düşmememiz gerekiyor

Seninle yaşıt bir bayan olarak yazdıklarına çok üzüldüm.
Geçmiş gitmiş bir şey ama sadece şunu merak ediyorum 3 aydır çıktığın kişiye nasıl güvendin ki ?
Ya da 3 ay da nasıl bu boyuta geldiniz?
5 senedir çıkıyorum ama erkek arkadaşım evlenmeden bu tarz bir şey istemez ki bunun sınırını da ben koyarım.
Yani yaptığımız hataların büyük çoğunluğunun sebebi bizleriz aslında. Yanlış ilişkilere kurban oluyoruz.
Fırsat veriyoruz kolay elde edildiğimizi düşünüyorlar ve hemen bırakıp gidiyorlar.
Ha terkedilmene gelince burada suç sende değil erkeğin karakterindedir. Yazık hem de çok.
Klasik olacak ama kimseye güvenme.Ve okulunu bitirmeye hayata odaklan bence.

Son düzenleme:
bi kere senin yaptığını hiç hoş karşılamadım bu kadar kısa bi zamanda güvenmemeliydin

asıl konuya gelirsek amacı bu muymuş yani seni elde edince bırakmak mı
hayret yani
bence o el değmemiş bi kız istiyodu sen de onunla birlikte olunca seni evlenilecek kız olarak göremedi
bence bu başka ne sebep olabilir ki

Son düzenleme:

böyle moralimi düzelten mesajlar için çok teşekkür ediyorum, 10 gündür yiyip içemiyorum, uyuyamıyorum okula gidemiyorum düşünün.
bakire olmama niye şaşırdı peki onu anlamadım?

sen onu bunu bırak da bundan sonra napıcan onu düşün yawrum
ilişkinin bitmesini de geçtim daha önemli bir nokta var burda olan senin bekaretliğne oldu şimdi merak etmen gereken ilişki ortasında seni bırakıp gitmesi değil merak etmen ve endişelenmn gereken şimdi ne yapıcagın ve mantıklı bir plan yaşama standartın için bu kadar hızlı güvenme konusuna girmeyecem zaten olan olmuş sana hiç erkek milleti diye başlayan nasihatlar eden olmadı mı. İnsan oğlu işte çiğ süt emmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…