- Konu Sahibi prensestaci
-
eğer bakire değilseniz ondan terketmiştir erkekler buna önem vverir
bu konu iğrenç bi tabır var alacağını almış ve gitmişmalasef olay bukadar basıt ama tek suçlu o değil
Kızlar ben üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 1 yıldır flört ettiğim biri var, 3 aydır falan da çıkıyoruz. Tabi bir yıldır her şeyi paylaştığımız gibi cinselliği de paylaşmamız gerektiğini düşündük, tabi ki de planlı bi şekilde gelişti. 10 gün önce benim evimde otururken alkolün de etkisiyle yakınlaşmaya başladık. Tabi devamı da geldi. Birlikte olduk. Sabah uyandığımda evden gitmişti. Uyanır uyanmaz aradım, gayet normal konuştuk. Sonra buluşup kahvaltı yaptık. Ama suratı beş karıştı. Bi gariplik olduğunu anladım ama üstüne de gitmedim. Neyse ondan sonra okulda görüştük ama suratıma bakmıyor. Hatta arkadaşlarım ayrıldınız mı falan diye sordular. Ben de "yok canım ...'in morali bozuk ben de biraz yalnız bıraktım kafasını dinlesin diye" dedim ama hemen mesaj attım. Bana gelen cevap "Biz birlikte olamayız, bundan sonra görüşmeyelim" Ben şok oldum tabii, neden böyle bişey yaptı anlamadım.
Ayrıldıktan sonra bi kaç kez daha buluştuk ama bi gerekçe belirtmeden hep aynı şeyi söylüyor.
Şimdi söyleyin napmalıyım?
ben zaten 'ay hadi evlenelim' dicek biri olsam bunu belli ederdim ve zaten evleninceye kadar kendimi eşime saklardım. malesef güvendim ve boşa güvenmişim onu anladım.
sağolun destek olduğunuz için. bundan sonra ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten çıkmazdayım.
ne demek istediniz anlamadım?
kusura bakmayın ama 3 ayda sevgili olduğunuz biriyle böyle bişey yaparsanız terkedilmeyide haketmişsinizdir kusura bakmayınn ama bişeyi yaparken sonuçlarını düşününn
Çok tuhaf bencede, birlikte oldunuz diye sonsuza kadar sürmesi gerekmiyor bir ilişkinin sende bunu bilerek hareket etmişsin zaten sanırım ama hemen birlikte oluşunuzun ardından ayrılması tuhaf. Sanki seninle ilgili farklı bir beklentisi varmış gibi geldi bana, hani bakire değilsin diye düşünüyormuş da şaşırmış, ya da tam tersi vs. gibi önceden konuşup, ortaklaşa aldığınız bir karar mıydı bu yoksa bir anda mı gelişti?
Bu arada kullanma muhabbetine katılmıyorum ben, kimse tek bir gece için hemen hemen 1.5yıl uğraşmaz, çok daha rahat tek gecelik ilişkiler yaşayabilir, eğer seninle ilgili tek istediği cinsellik olsaydı bile, hazır seni ikna etmişken ilişkiyi birden koparmazdı. Bence onu hayal kırıklığına uğratan birşey olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?