- 15 Ocak 2021
- 8
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi soruyorum01
-
Nasıl bi yardım bekliyorsun?Tam olarak napcaz yani?Daha önce bir iki kere ön sevişme yaşadık sorun olmadı en son ben sevişirken orgazm olamadım strese yorduk ama bu durum tekrarlanır mı diye korkmuyor değilim bana karşı yanlış bişey düşünüyor mudur onuda çözemiyorum bişey söylerken ima var mı diye arıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
İlk ilişkide her kadın orgazm olamıyor zaten. Hatta genel olarak kadınların çoğu yaşayamıyor bu durumu. Zamanla keşfettikçe geçer. İnternetten kegel egzersizini araştırın orgazma faydası olur.Daha önce bir iki kere ön sevişme yaşadık sorun olmadı en son ben sevişirken orgazm olamadım strese yorduk ama bu durum tekrarlanır mı diye korkmuyor değilim bana karşı yanlış bişey düşünüyor mudur onuda çözemiyorum bişey söylerken ima var mı diye arıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Bu normal mi yaşayan varsa onlar nasıl bir yol izledi onu merak ediyorum aslındaNasıl bi yardım bekliyorsun?Tam olarak napcaz yani?
Uzun zaman oldu sevişmeyeli.Zaten coronada var .Bu normal mi yaşayan varsa onlar nasıl bir yol izledi onu merak ediyorum aslında
Teşekkür ederim sanırım ben birazda heyecandan stres yapıyorum o sırada aklımdan bin bir türlü şey geçiyorİlk ilişkide her kadın orgazm olamıyor zaten. Hatta genel olarak kadınların çoğu yaşayamıyor bu durumu. Zamanla keşfettikçe geçer. İnternetten kegel egzersizini araştırın orgazma faydası olur.
Stres yaptığım konusunda haklısın bu durumu nasıl çözmem gerekiyor onu bilemiyorum her defasında böyle geçecek gibi düşünüyorumYaptigin seyin yanlış birsey oldugunu dusundugun icin, stres yapıyorsun ve olamıyorsun..
Benim dusuncem.
Stres yaptığım konusunda haklısın bu durumu nasıl çözmem gerekiyor onu bilemiyorum her defasında böyle geçecek gibi düşünüyorum
Ne gibi?Daha önce bir iki kere ön sevişme yaşadık sorun olmadı en son ben sevişirken orgazm olamadım strese yorduk ama bu durum tekrarlanır mı diye korkmuyor değilim bana karşı yanlış bişey düşünüyor mudur onuda çözemiyorum bişey söylerken ima var mı diye arıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Ilk defa olduysa orgazm olamaman normal.
Zamanla oturur biseyler,olurs
Aslında bir kaç kere yaşadığımızda sıkıntı olmadı bu sefer olmayınca normal olabilir dedik ben içimde çok büyüttüm sanırım bu durumu çocuğun umrunda değil ben kendimi parçalıyorumBu durumda onun düşünmesi lazım senin değil size karşı yalnış ne düşünebilir evli insanlar bile orgazm olamıyor zaman gerektiren birbirinizi tanımanız gerek neyden zevk aldığınızı nelerden etkilendiğinizi pat diye olucak bişey olabildiği gibi zamanda alabiliyor bu süreç .ama bu konuyla ilgili yapmamanız gereken bişey varsa oda kendinizi suçlamak başkası olsa partnerini suçlar sizin yaptınıza bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?