Sevgilimle Boy Farkımız

Axl7

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
7
0
16
İstanbul
Sevgilimle aramızda 10cm belki de daha fazla bir boy farkı var. 163 boyunda kendisi. Ben bunu sorun haline getirmesem bile o sorun haline getiriyor. Sürekli bundan bahsediyor ve üzülüyor. İlişkimiz yeni başladığında her şey güllük gülistanlıktı, netten tanıştık. Fakat iş buluşmaya geldi ve boy farkımızı öğrendi, o günden beri sürekli bunun hakkında konuşuyoruz. Yanında düz taban ayakkabı giyiyorum, kış gelince bot giymek zorunda kalacağım ne yapacağım bilemiyorum. Unutur geçer gider diyordum fakat sorun şu ki yolda yürürken beni öpemiyor bile parmak ucuna çıkması, benim de eğilmem gerekiyor. Bu yüzden ben öpüyorum onu sadece. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?

En basta boy farkiniz oldugunu bilmiyomuydunuz nasi sonradan ogrendi???

Bende ilk tanistigimizda yasina takmistim esim benden 2 yas kucuk kendimi onun yaninda hep yasli gibi gorundugumu dusunuyordum onun davranislari sayesinde astim bunu destek ol hep dedigin gibi topuklu tabanli seylerden kacin onemli olanin senin onu nasil gordugunu anlat

Buluşma öncesinden öğrenilmişti fakat boy farkımız var diye ayrılacak değiliz sonuçta

bende nişanlımla hemen hemen aynı boydayım. belki 1-2 cm uzundur benden. çok dert etmiştim ilk başta sevgiliyken falan ama şuanda evleniyorum onunla.. topuklu giymekten kaçıncaksın o yokken giyersin zaten. babet ve sandalet tarzı şeyler giyceksin:( yapacak başka bi şey yok:(

Canım bot giyme sen de. Ayak uydur biraz çocuğa. O giysin botları, sen düz taban devam. Öpüşmeyin ayaküstü.

Benim de nişanlım 1.90 ben 1.63'üm.ilk tanıştığımızda ben ona göre çok kısayım diye düşünmüştüm ama onun davranışları sayesinde aştım.dışarıdayken sorun olmuyor da içeride bildiğin nokta ile virgülüz.ben de çok sıkıntı etmiştim ama insanın mutsuzluğunun temelinde elalem ne der düşüncesi yatıyor. Boş ver sen milletin ne diyeceğini karşındaki insanı iyi tanıyıp mutlu olmaya bak.

erkeğin uzun olması olagan bir durum ve yadırganmıyor dışarda
ama kız uzunsa ve bariz bir fark varsa erkek bunu sorun edebiliyor.
kalın tabanlı ayakkabılar giysin. zamanla alışır umarım.

Back
X