sevgilimle buluşmak için istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum !!

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
merhabalar. benim derdim de bu. sevgilim başka bir şehirde. ben istanbuldayım. yarın istanbula gelecek buluşacağız inşAllah. fakat koskoca istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum. ya öğrenciye göre olmuyo ya sevgilim beğenmiyo ya ulaşımı zor .ben müzelere tiyatroya götürmek istiyorum fakat o napıcaz müzede diyor. öneriniz var mıdır ? öğrenciye uygun hoş sevimli ulaşımı kolay bri yer var mıdır ?

İstanbulun neresinde oturuyorsun? Tarihi yerleri gezicem diyorsan başla eminonunden beyazıtı taksimi heryeri....

merhabalar. benim derdim de bu. sevgilim başka bir şehirde. ben istanbuldayım. yarın istanbula gelecek buluşacağız inşAllah. fakat koskoca istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum. ya öğrenciye göre olmuyo ya sevgilim beğenmiyo ya ulaşımı zor .ben müzelere tiyatroya götürmek istiyorum fakat o napıcaz müzede diyor. öneriniz var mıdır ? öğrenciye uygun hoş sevimli ulaşımı kolay bri yer var mıdır ?

Müze mi ? neden .Hava güzelse sahile gidin balık ekmek . :kk77: Fatihte boza :KK50: ya o kadar çok yer var ki neden müze ...

Haremde indiğini farz edersem, haydarpaşa yada kadköy meydanına götrrdüm. Oradan VAPURLA eminönüne yada kabataşa geçer oradan taksime çıkardım, (fenerbahceliyse kadıköyde stadın olduğu yeri gösterirdim, bjk ise direk beşiktaş vapuruna binerdim.)

Emirgan parkını unutma, bebek sarıyer tarafına yürüyüş yapabilirsin

Haremde indiğini farz edersem, haydarpaşa yada kadköy meydanına götrrdüm. Oradan VAPURLA eminönüne yada kabataşa geçer oradan taksime çıkardım, (fenerbahceliyse kadıköyde stadın olduğu yeri gösterirdim, bjk ise direk beşiktaş vapuruna binerdim.)

ben bebekte oturuyorum emirgana yürüyerek gidebilirm . ama hava yarın parçalı bulutlu emirgana daha önce gitmedim çamurlu falan olur mu acaba ?

ayrıca ben kalabalık yerlerden hoşlanmıyorum. taksim falan bana çok itici geliyor. kafede oturmak istemiyorum. bana kalsa sahilde gezip ıslanırım:KK16:

emirgan-parki-2013-52.jpg

çamur omaz

Yıldız parkına ya da Gülhaneye gidin. :KK66:
Bence arkadaşın evlilik-aile cüzdanı sormayan bir otel odası hayaliyle de geliyor olabilir. ya da Bekar evin varsa onun hayalini kuruyor olabilir... Bundan dolayı müze vb. iç açıcı gelmiyor.

X