- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz.?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruzbelli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz
yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?
4 aylik cok yenisin be arkadasim. 3senelik iliskimden ayrildim.bak birgun olurda ayrilirsiniz,yaptiklarindan pisman olmam dersen devam et.
Bu tür konular sadece sizinle ve ilişki yaşadığınız kişiyle,yani sizin düşünce yapılarınızla alakalı
Başka bireylerin düşünceleri ya da yorumlarının size pek bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum
Allah pişmanlık yaşatmasın inş . bir buçuk seneye kadar evlenmeyi düşünüyorz ama ALLAH bilir tabi. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. 3 yı içinde siz bunları yaşadnz mı peki?
Bende seninle aynı durumdaydım yaklaşık 1.5 sene oldu nişanlandık ama biz çıkmaya başladıktan 2 aydan sonra sevişmeye başladım ama hepsi benim merekım yüzünden başladı
oral seks çok duydugum fakat çokta merak ettiğim bişeydi penisi çok merak ediyordum meraktan hepsini yaşadım ama neyse ki nişanlandık ve mutluydum ve sonunda evlendik.
oral yoldan canım başka türlüsü olur mu bilemiyorumkızlar adetliyken eşinizi nasıl rahatlatırsınz ben çok zorlanıyorum bi yöntem söylerseniz tercübeli ablalarım sevinirim :))