sevgilimle buluştuğumuzda aynı yerde kalıyoruz. bunun sakıncaları var mı?

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz.?

Son düzenleme:
bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruz :1: belli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz:38: yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?

4 aylik cok yenisin be arkadasim. 3senelik iliskimden ayrildim.bak birgun olurda ayrilirsiniz,yaptiklarindan pisman olmam dersen devam et.

Bu tür konular sadece sizinle ve ilişki yaşadığınız kişiyle,yani sizin düşünce yapılarınızla alakalı
Başka bireylerin düşünceleri ya da yorumlarının size pek bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum

4 aylik cok yenisin be arkadasim. 3senelik iliskimden ayrildim.bak birgun olurda ayrilirsiniz,yaptiklarindan pisman olmam dersen devam et.

Allah pişmanlık yaşatmasın inş . bir buçuk seneye kadar evlenmeyi düşünüyorz ama ALLAH bilir tabi. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. 3 yı içinde siz bunları yaşadnz mı peki?

Bu tür konular sadece sizinle ve ilişki yaşadığınız kişiyle,yani sizin düşünce yapılarınızla alakalı
Başka bireylerin düşünceleri ya da yorumlarının size pek bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum

ben genede değerli fikirlerinizi almak isterim. bir de benm yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayıp sonu mutlu biten ilişkiler var mı merak ediyorum

Allah pişmanlık yaşatmasın inş . bir buçuk seneye kadar evlenmeyi düşünüyorz ama ALLAH bilir tabi. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. 3 yı içinde siz bunları yaşadnz mı peki?

ins evlenirsiniz.bizde hep evlenecegiz gozuyle baktik.hatta gelinligimi bile secmistim.hayir biz okadar ileri gitmedik ama opme bile pismanlik oldu bende.

böyle devam ederseniz muhakkak cinsel birliktelik yaşarsınız. eğer bunu istemiyorsanız,
birlikte kalmayın.problem değil diyorsanız sizin bileceğiniz iş.ciddi düşünüyorsanız
kesinlikle birlikte olmayın çünkü evlenseniz bile sorun olur.en ufak tartışmada
yüzünüze vurur.

Senin ve arkadasının vicdanı rahat,içi huzurlu oluyorsa ve bu durum sizi rahatsız etmiyorsa elbette sakınca yok.Zira bu konu sızın hayatınızla ve gelecegınızle alakalı..istemeseniz de bi ayrılık yasanırsa eğer;gelecekte ki hayatını da dusunmenı tavsiye ederim..sonuçta hiç birşey kesin değil bu hayatta..

biraraya geldiğimizde alışkanlık olmuş ayrı yerlerde kalamıyorz. umarım cinsel birlikteliğimz olmaz çünkü o da istemiyor ben de. ama yaşlarımız artık müsaade vermiyor sanki. onun ki 28 benm yaşım 24. offf çok zor çookk

vicdanım rahat ama ne olacağı bilinmez ki. önceden bu konularda çok katıydım onu tanıyana kadar ama o bütün tabularımı yıktırdı bana güven verd. senden asla vazgeçmem diyor ama bilemiyorum:nazar::nazar::nazar:

ileriye dönük ciddi düşünüyoruz demişsin de, genelde bütün ilişkiler o düşünceyle başlar..
bu yaşadıklarını kendi içinde mşru kılmak için söylediğin bir söz sadece...
hiç bir ilişki -en baştan tanışmaktan kastım-4 ay içinde başlayıp evlilik kararı ile
neticelenmez..neticelenmemeli...eğer olursa da sağlıklı bir ilişki ve sonrasında
evlilik olacağını düşünmüyorum...aşk ile evlilik kararının verilmeyeceği kanaatindeyim..
şu aşama sizin birbirinizi henüz tanıma evrenizken,evlilik düşüncesi ile birbirinize
bu şkilde yaklaşmanız seni ilerde pişmanlığa düşürebilir...ayakların yerden kesilecek
bir süre sonra...o an ancak bunu idrak edebilirsin..şuan sen bir erkeğin yaşamak istediği
her şeyi sevgiline sunuyoruz,koşmak değil senin yapman gereken düzgün adımlarla ilerlemek...

kalsedon doğru söylüyorsun haftaya tekrar buluşağz ve gene aynı şeyler yaşanacak biliyorum. off ne yapmalıym peki bir akıl verebilir misinz? kendimi ve onu nasıl durdurabilirim?

biraz kaba bir deyim olabilir ama bir erkeğe sen ne kadar açılırsan
o da o kadar senden fazlasını isteyecektir -hepsi için geçerli olmasa da
pek çoğu böyledir-.birden bire soğuk davranman da tuhaf olur ama en güzeli
açıkça konuşman bu durumda...çiftlerin yalnız kaldıklarında yaşadıkları yakınlıkları
belirleyenin kadın olduğunu düşünüyorum...sen istemezsen erkek ileriye gidemez
zaten...çok fazla ileriye gitmenin senin iyi hissettirmediğini, olması gereken ve yaşanması
gerken şekliyle yakınlaşmak istediğini kendi cümlelerinle anlatabilirsin...kafanın karışık olduğu
belli...ama en güze sen ifade edebilirsin kendini...:34:

valla durdurmak zor.bastan sinirlarini koyucakin ..simdi birden beni öpme yada her neyse benle sevisme demek zor gibime geliyo..ha sen genede ayri odada kalmak istedigini söyle...bakalim ne diyecek

Bende seninle aynı durumdaydım yaklaşık 1.5 sene oldu nişanlandık ama biz çıkmaya başladıktan 2 aydan sonra sevişmeye başladım ama hepsi benim merekım yüzünden başladı
oral seks çok duydugum fakat çokta merak ettiğim bişeydi penisi çok merak ediyordum meraktan hepsini yaşadım ama neyse ki nişanlandık ve mutluydum ve sonunda evlendik.

kızlar adetliyken eşinizi nasıl rahatlatırsınz ben çok zorlanıyorum bi yöntem söylerseniz tercübeli ablalarım sevinirim :))

zaten olan olmus smdı gerı cekılmenız mantıksız olur aslında zaten bunu basarabılecegınızı de sanmıyorum.
evlilik oncesı bırcok seyı tuketen çiftlerin ilişkisi cabuk yıpranıyor umarım sızınkı oyle olmaz
ama evlenmeden bırlıkte olmayın derım

Bende seninle aynı durumdaydım yaklaşık 1.5 sene oldu nişanlandık ama biz çıkmaya başladıktan 2 aydan sonra sevişmeye başladım ama hepsi benim merekım yüzünden başladı
oral seks çok duydugum fakat çokta merak ettiğim bişeydi penisi çok merak ediyordum meraktan hepsini yaşadım ama neyse ki nişanlandık ve mutluydum ve sonunda evlendik.

mrb canım kaderdaş bulduğuma sevindim:3:peki evlendkten sonra bununla alakalı bir olumsuzluk yaşadın mı? bu arada bn de meraklandğmdan oldu bazı şeyler. biz de o dediğinden yapıyorz ama ilişki yok. siz ilişkiye girmiş miydnz evlenmeden önce yoksa sadece bu tür şeyler mi yaşadınz?:17:

Back
X