sevgilimle buluştuğumuzda aynı yerde kalıyoruz. bunun sakıncaları var mı?

bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruz :1: belli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz:38: yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?

Selam Arkadasim,

oncelikle medeni cesaretinden dolayi seni tebrik ediyorum. Bunca Munevver olayindan cinayet olaylarindan haberdar olupda 4 aylik beraber oldugun bir insanla kalabildigin icin.... ben senin yerinde olsam elin cocuguna o kadar guvenmezdim bu adam nedir necidir kimdir bilemezsin....benden sana abla tavsiyesi seviyeli ve gozun acik olsun... diger konuysa pisman olup olmiyacagin.. eger ki allah korusun bir gun o adamdan ayrilirsan o adamla yasadiklarini gectim tanidigina pisman olacaksin.... eeee artik gerisini sen dusun..

Selam Arkadasim,

oncelikle medeni cesaretinden dolayi seni tebrik ediyorum. Bunca Munevver olayindan cinayet olaylarindan haberdar olupda 4 aylik beraber oldugun bir insanla kalabildigin icin.... ben senin yerinde olsam elin cocuguna o kadar guvenmezdim bu adam nedir necidir kimdir bilemezsin....benden sana abla tavsiyesi seviyeli ve gozun acik olsun... diger konuysa pisman olup olmiyacagin.. eger ki allah korusun bir gun o adamdan ayrilirsan o adamla yasadiklarini gectim tanidigina pisman olacaksin.... eeee artik gerisini sen dusun..

bu kadr felaket tellalı olmayalım lütfen. biliyorum doğru değil yaşadıklarmz ama ne yapalım bundan sonra karar aldık kendimize sınır koyacağz zaten

sımdılık belırlı bı yerde duruyorsunuz ama zamanla ılerıye de gıdeceksınız boyle gıderse
cunkı ne kadar ılerısı olmaz desenızde oluyor mutlaka
lutfen cok ıyı dusun ve pısman olacagın seyler yapma

bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruz :1: belli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz:38: yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?

yaşınız kaç bilmiyorum ama bu tarz bi ilişki hem dinen sakıncalı bunu üstüne basarak belirtmeek isterim,ayrıcada ileriye yönelik evlenseniz dahi pişmanlıklarınızın olacağına ,ilişkide ve bireylerin kendi içlerinde özgüven kaybına neden olacağına %90 eminim...
sizin şimdi birer kaçamak olarak başladığınız bu ilişki ilerde külfet olarak geri dönecektir..
ayrıca merak ettim aileniz bu duruma ne diyor?

bu kadr felaket tellalı olmayalım lütfen. biliyorum doğru değil yaşadıklarmz ama ne yapalım bundan sonra karar aldık kendimize sınır koyacağz zaten

sen ne kadar sınır koyucaz kendımızı kontrol ederız desende olmaz canım ıpın ucu bıryerde mutlaka kacar o yuzden cok ıyı dusun ve cok dıkkatlı ol derım

yaşınız kaç bilmiyorum ama bu tarz bi ilişki hem dinen sakıncalı bunu üstüne basarak belirtmeek isterim,ayrıcada ileriye yönelik evlenseniz dahi pişmanlıklarınızın olacağına ,ilişkide ve bireylerin kendi içlerinde özgüven kaybına neden olacağına %90 eminim...
sizin şimdi birer kaçamak olarak başladığınız bu ilişki ilerde külfet olarak geri dönecektir..
ayrıca merak ettim aileniz bu duruma ne diyor?

yaşım 24 öğretmenm sevgilim de 28 mühendis aklı başında insanlarız zaten merak etmeyin.

İyide neden otel odasında kalıyorsunuz.Dışarı çıkın gezin dolaşın sinemaya tiyatroya gidin başka şeyler yapın.Birde ilişkiniz daha yenisayılır 4 aydan bahsediyorsunuz.
Bence ateşle barut misali yani ne bilim bişey olmaması :ssz: Neyse sizin hayatınız sizin tercihiniz.

ben felaket tellali degilim sadece senden biraz daha mantikli dusunebildigimi saniyorum oda sanirsam aramizdaki yas farkindan... hic bir erkege 4 ayda guvenilmez guzelim... ben 7 yildir birlikdeyim esimle ki bunun 4 yili nerdeyse evliyiz senin sevgilinden emin oldugun kadar ben olamam...ki inanilmaz saygili ve sevgili iliskimiz var...

biraz agirdan al derim iliskinizi

buraya böyle bi konu açmak artık medeni cesaret işi :27: tebrik ederim...
toplum olarak yargılamak ayıplamak ve dini dersler vermek hoşumuza gider ...
yalnız şunu söyleyeceğim burda size biri aman kalma aynı oda da dese uygulayacak mısınız ?
aranızda yaşanılanları siz bilirsiniz bu ilişki ciddi mi değil mi siz anlarsınız ve siz ilişkide sınırları ne kadar zorlayacağınızı bilirsiniz.
bu durumda sonuç yine sizde bitiyor
kendiniz bir şeylere mantıklı karar verecek yaştasınız :34:

hayır karşımdaki adam beni seviyor . belli kalıplara takılıp kalmayalım. güveniyorum ona. ve burda yazdıklarınızı ona yakıştıramadım

ALLAH aşkına başkası yazsa şu yazdıklarını bir düşün bakalım. 4 aylık bir ilişki ayda bir görüşüyolar. nerde görüşüyolar bir otelde.ne düşünürsün arkadaşım??? daha birbirinizi tanımadan cinsellik yaşıyorsunuz bir nevi. inanma bu kadar karşındakine. sadece mantıklı düşün. sonra yaraların çok zor kapanır

ben felaket tellali degilim sadece senden biraz daha mantikli dusunebildigimi saniyorum oda sanirsam aramizdaki yas farkindan... hic bir erkege 4 ayda guvenilmez guzelim... ben 7 yildir birlikdeyim esimle ki bunun 4 yili nerdeyse evliyiz senin sevgilinden emin oldugun kadar ben olamam...ki inanilmaz saygili ve sevgili iliskimiz var...

biraz agirdan al derim iliskinizi

umarım biz de sizn gibi oluruz hanımefendi saygılı ve sevgili. ben de size kimseyi kınamayın derim çünkü ben kınadım başıma geldi

buraya böyle bi konu açmak artık medeni cesaret işi :27: tebrik ederim...
toplum olarak yargılamak ayıplamak ve dini dersler vermek hoşumuza gider ...
yalnız şunu söyleyeceğim burda size biri aman kalma aynı oda da dese uygulayacak mısınız ?
aranızda yaşanılanları siz bilirsiniz bu ilişki ciddi mi değil mi siz anlarsınız ve siz ilişkide sınırları ne kadar zorlayacağınızı bilirsiniz.
bu durumda sonuç yine sizde bitiyor
kendiniz bir şeylere mantıklı karar verecek yaştasınız :34:

kendi adıma söyleyeyim benim cevabım birşeyler yaşadığı için değil bi önceki konusunu bildiğim içindi.iki konu da aynı günde açılmış.
diğer konusunu okursanız çokta sağlam bi ilişkileri olduğu söylenemez.yerli yersiz şakalar ,ayrılmalar barışmalar ki bunlar 4 aylık sevgililer daha bişeyler oturmamış ki bunlar yaşansın.yoksa benim de çok karşı olduğum bi durum değil sevgililerin yakınlaşması.

ALLAH aşkına başkası yazsa şu yazdıklarını bir düşün bakalım. 4 aylık bir ilişki ayda bir görüşüyolar. nerde görüşüyolar bir otelde.ne düşünürsün arkadaşım??? daha birbirinizi tanımadan cinsellik yaşıyorsunuz bir nevi. inanma bu kadar karşındakine. sadece mantıklı düşün. sonra yaraların çok zor kapanır

arkadasım kırılmanı ıstemem ama bayan bıraz haklı gıbı.neden hep otel odası?
bu 4 ay ıcınde senı gormek ıcın bir gun gelıp yemek yıyıp gerı dondu mu aynı gun yasadıgı şehire?
biraz dene onu bence hemen teslım olma ınan ınsanlar 30 yıllık kocasını tanıyamıyor sen bu kadar emın olma
aklını karıstrmak huzurunu bozmak ıstemem ama ınsanlar boyle malesef hele erkekler
ne kadar mesafe war aranzda nerde yasıyor erkek arkadasınız? gunu bırlık gelmesı cok mu zor?

umarım biz de sizn gibi oluruz hanımefendi saygılı ve sevgili. ben de size kimseyi kınamayın derim çünkü ben kınadım başıma geldi

ben sizi kinamadim sadece dikkatli olun diye uyardim.. sizin ogretmen olmaniz onunda muhendis olmasi sizlerin mantikli akilli basli oldugunuz anlamina gelmez... butun haberlerde okuduklarimiz cahil insanlarda yasanmiyor hatirlatayim... neyse hayat sizin hayatiniz ki biz burda kendi kendimize size yardimci olmaya calisiyoruz... sanirsam siz zaten bu adamda o kadar eminsiniz ki iliski yasansa bile zaten evlenecek benimle diyerek yaptiginizin dogru oldugunu bile dusunursunuz... dilerim bu kadar arkadasin yazdiklarida yanlis cikar benim yorumlarim dahil...

vayy be burası nasıl bi yermiş böyle kendimi iranda suriye de zannettm bir an. benm ilişkimn sağlamlığı sizi ilgilendrmez tamm mı. biraz dalgalı bir ilişkimz var ama zamnla oturacaktr rayına elbet. Allah size daha iyilerini versin haydi. samimi bişey sorduk millet saçmaldı iicee

vayy be burası nasıl bi yermiş böyle kendimi iranda suriye de zannettm bir an. benm ilişkimn sağlamlığı sizi ilgilendrmez tamm mı. biraz dalgalı bir ilişkimz var ama zamnla oturacaktr rayına elbet. Allah size daha iyilerini versin haydi. samimi bişey sorduk millet saçmaldı iicee

forumda daha önce vakit geçirdiysen ki geçirmişsindir
bu tür yorumlar yapılacağını tahmin etmen gerekirdi
konuyu kapatmalarını rica edersen bu tür yorumlar almazsın :34:

Son düzenleme:
İlk yazdığım yorum bir nevi tecrubeye dayalı bir öngörüydü
Zira bu tür konular yardımınıza ihtiyacım var cümleleriyle açılır
Siz benim yaşantımı ilişkimi nereden biliyorsunuz da bu şekilde konuşuyorsunuz sevgilimi beni tanıyor musunuz cümleleriyle kapanır

arkadasım kırılmanı ıstemem ama bayan bıraz haklı gıbı.neden hep otel odası?
bu 4 ay ıcınde senı gormek ıcın bir gun gelıp yemek yıyıp gerı dondu mu aynı gun yasadıgı şehire?
biraz dene onu bence hemen teslım olma ınan ınsanlar 30 yıllık kocasını tanıyamıyor sen bu kadar emın olma
aklını karıstrmak huzurunu bozmak ıstemem ama ınsanlar boyle malesef hele erkekler
ne kadar mesafe war aranzda nerde yasıyor erkek arkadasınız? gunu bırlık gelmesı cok mu zor?
o hanyada ben konyada.. benm yaşadğm ilçeye gelmek istyr ben izin vermiyrm laf olur diye. onun için bana yakın şehirlere gezmeye gidiyrz başka kqalacak yerimz yok otelden başka ne yapalım yani

Back
X