sevgilimle buluştuğumuzda aynı yerde kalıyoruz. bunun sakıncaları var mı?

kızlar adetliyken eşinizi nasıl rahatlatırsınz ben çok zorlanıyorum bi yöntem söylerseniz tercübeli ablalarım sevinirim :))

Canım sadece alt iççamaşırınla durarak ön sevişmeni yapabilirsin. Sonrada oral seks yaparak eşini rahatlatabilirsin :17:

konu sahibi arkadas bence sınırlarını koymalasın bi anlık nefiste hersey olabilir göze alıyormusun
4 aylık bir ilişkide cok cok erken bence bu tür seyleri yaşamak
ya seni bırakırsa ya fikirlerinizin uyusmadıgını farkederseniz ne olacak

cansu069 5 gun dişini sıkıversin bence:ssz:

Anlıyorum yaş gereği kanlarınız kaynıyor ama buraya konu açacak kadar dert ettiğinize göre demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler var.
Cinsellik tamamen ya da yüzeysel yaşandığı zaman pişman olunmaması gereken bir olay bence.
Eğer bu özel duygulardan mutluysanız devam edin yok pişmansanız konuşun erkek arkadaşınızla odaları ayırın.

eğer evlenmeden birliktelik sizin düşünce yapınıza aykırıysa yapmayın elbette çünkü düğünden 1 gece önce ayrılan nice çiftler bile duyduk..
senden vazgeçmem vs gibi şeyler maalesef bazen çok anlamsız kalabiliyo..
yoksa kimse ayrılalım diye başlamıyo..
eğer bu ilişki biterse ben yaşadıklarımdan pişmanlık duyarım evlilik öncesi cinsellik bence normal değil diyosanız, o zaman biraz tutun kendinizi ve ayrı odalarda kalın derim..
aksi takdirde bugün olmazsa yarın mutlaka cinsel birleşmede olacaktır, ateşle barut meselesi sonuçta..

Son düzenleme:
Canım yaşamadan önce sorsaydın yapma derdim çünkü daha çok erken. Fakat olan olmuş artık yaşamışsın zaten çekilmek zor olur şu noktada ama sana şu durumda tek tavsiyem sakın sakın ilişkiye girme. İstese bile izin verme kesinlikle.. Sonra çok pişman olursun ayrılırsanız. Evliyken yaşamak en güzeli. Dininende bu böyle vicdanende.. Kimse ayrılcağını düşünerek başlamıyo bi ilişkiye elbet. 2-3 sene hatta daha fazla konuşanlar dahi var evleniceklerini düşünüyo ama bakıyosun sonu hüsran. Ayrılmasanda o durum senin kıymetlin olarak kalsın evleniceğin güne sakla kendini. Sabredip o günü beklersen herşey çok daha güzel olucak emin ol :54:

konu sahibi arkadaşım pekı neden gece buluşuyorsunuz gündüzler torbaya mı girdi kusura bakma ama bu adam seni cinsel yoldan tatmin olmak için kullanıyor inşallah ben yanılırım ama pek sanmıyorum.....
4 aylık bir ilişki nasıl güveniyorsun ben anlamıyorum benim eşimle evlilikle beraber 11 yıl geçmişim var asla öptürmedim bile sınırı koyan bayandır eşimde çıkarken asla öpeyim vs demedi seven erkek sevdiğini bekler diye düşünüyorum.....erkeğe güven olmaz ben eşime ozaman güvensem bile evli değildim asla izin vermedim iyikide vermemişim herşey yeri ve zamanı gelince güzellllllll:20:

konu sahibi arkadaşım ayrıca gece yani bu sabah 05.15 te sevgilisyle küs olanlar kulübüne ..........biz ayrıyız. çok kötü bir durum. tişörtüne sarılıp ağlıyorum hep......yazmışınız bu konunuzda da haftaya bir daha görüşeceğiz yazmışınız sizi çözemedim doğrusu:ssz::ssz::ssz:

Canım yaşamadan önce sorsaydın yapma derdim çünkü daha çok erken. Fakat olan olmuş artık yaşamışsın zaten çekilmek zor olur şu noktada ama sana şu durumda tek tavsiyem sakın sakın ilişkiye girme. İstese bile izin verme kesinlikle.. Sonra çok pişman olursun ayrılırsanız. Evliyken yaşamak en güzeli. Dininende bu böyle vicdanende.. Kimse ayrılcağını düşünerek başlamıyo bi ilişkiye elbet. 2-3 sene hatta daha fazla konuşanlar dahi var evleniceklerini düşünüyo ama bakıyosun sonu hüsran. Ayrılmasanda o durum senin kıymetlin olarak kalsın evleniceğin güne sakla kendini. Sabredip o günü beklersen herşey çok daha güzel olucak emin ol :54:

teşekkürler güzel tavsiyelernz için umarım dediğinz gibi olur çünkü hem o hem ben en çok da o istemiyor cinsel ilişkiyi.

konu sahibi arkadaşım ayrıca gece yani bu sabah 05.15 te sevgilisyle küs olanlar kulübüne ..........biz ayrıyız. çok kötü bir durum. tişörtüne sarılıp ağlıyorum hep......yazmışınız bu konunuzda da haftaya bir daha görüşeceğiz yazmışınız sizi çözemedim doğrusu:ssz::ssz::ssz:

sabah ayrıydık ama saat 5buçuğa doğru msj gönderdi barıştık biz de böyleyz işte:52:

biraz önce diğer konunuza yorum yazdım.gerçi barıştık çok mutluyuz ! yazmışsınız ama.
hem 4 aylık ilişkiniz var hem saçma sapan ayrılıklarınız var.evet bence bu durumda yaşadıklarınız için ilerde pişman olabilirsiniz.çok dikkatli olun ve ilişkinizi gözden geçirin.

benmle aynı durumda olan kaderdaşlarmı bekliyorum

canım bizde eşimle 5 yıl çıktık geçen yaz nikahımızı yaptık bu yaz düğünümüz var kısmetse :21: bizde bu tür şeyler yaşadık ama birlikte olmadık bak şimdi resmen ve dinen evliyim ama yinede bişey yapmadık :45: biz düğünümüzü bekliyoruz sende öyle yap yani illaki aynı odada kalınca bişeyler yaşanır ama sınırlarınızı koruyun bence :45:

böyle giderse muhakkak ilişki yaşarsınız diye birşey yok , aklı başında kendine ve karşısındakine güvenen insanlar nerde durması gerektiğini bilebilir , insanın sevdiğiyle belli çerçeveler içinde birşeyler yaşaması gayet normal , mutluluğunuz daim olsun arkadaşım

bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruz :1: belli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz:38: yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?

canım siz sorunlarınızı hallettiniz mi ki :26:
seni küçük düşürecek sözler söylediğinden falan bahsediyordun. daha 4 aylık ilişki hep kavga ediyoruz diyordun..
bence iyice düşün. yazık etme kendine.. :45:
irade diye bir şey var, insanın başına ne gelirse meraktan gelir.

bugün aşkımla konuştuk. buluştuğumuzda öğretmenevinde ayrı odalarda kalalım mı dedim o başta tamam dedi sonra söz verdi gece seni yanımda görmek istiyorum söz sana dokunmayacağm zaten sen rahat durursan ben dünden razıyım dedi. beni ikna etti ben de tamm dedim

Son düzenleme:
ciddi düşünüyorum demişsin ama hiç kusura bakma seninle ayda bir görüşüp otel odasında seninle kalan adam seninle evlenmez. Bi kere seni sevse bunun seni küçük düşüreceğini düşünüp seninle evli olmadan otelde aynı odada kalmaz. Nasıl bu kadar rahat yaşayabiliyorsunuz anlamıyorum. Başını taşlara vurursun sonra.daha birbirinizi iyi tanımadan cinselliğe girşmişisniz. tamamlanmasada belli bişeyleri yaşıyorsunuz yani . yda bir görüşen insan once sevgilisini daha iyi tanımaya çalışır, otel odasına atmaz hemen. hani sevgi nerde? üzgünüm ama karşınızdaki sadece cinselliği düşünüyor bence

Ben bu birşeyleri tam yaşamama ya da yarım yamalak yaşama olayını çok saçma buluyorum.
Sadece sarılıp uyuyoruz, öpüşüyoruz deseniz anlayacağım ama birleşme hariç ön sevişme ve oral sex'le birbirinizi tatmin edecek kadar herşey yaşıyorsunuz.
Tüm bunları yaptıktan sonra birleşmede durunca ne oluyor?
Muhtemelen erkek arkadaşınız bakire olduğunuz için birleşme yaşamak istemiyor.
Yoksa ön sevişmeye kadar gelipte birleşme olmaması işkencedir resmen.
Bir şekilde boşaldığınız için gerek duymuyorsunuz sanırım ama cinsellik ya yaşanır ya yaşanmaz bana göre.

böyle giderse muhakkak ilişki yaşarsınız diye birşey yok , aklı başında kendine ve karşısındakine güvenen insanlar nerde durması gerektiğini bilebilir , insanın sevdiğiyle belli çerçeveler içinde birşeyler yaşaması gayet normal , mutluluğunuz daim olsun arkadaşım

teşekkürler benm düşüncelerimi dile getirmişsin. ama gene de ilişkinin yıpranmasından bazı şeylern tüketilmesinden korkuyorum. teşekkürler arkadaşım ii dileklerin için sen de mutlu ol

Son düzenleme:
ciddi düşünüyorum demişsin ama hiç kusura bakma seninle ayda bir görüşüp otel odasında seninle kalan adam seninle evlenmez. Bi kere seni sevse bunun seni küçük düşüreceğini düşünüp seninle evli olmadan otelde aynı odada kalmaz. Nasıl bu kadar rahat yaşayabiliyorsunuz anlamıyorum. Başını taşlara vurursun sonra.daha birbirinizi iyi tanımadan cinselliğe girşmişisniz. tamamlanmasada belli bişeyleri yaşıyorsunuz yani . yda bir görüşen insan once sevgilisini daha iyi tanımaya çalışır, otel odasına atmaz hemen. hani sevgi nerde? üzgünüm ama karşınızdaki sadece cinselliği düşünüyor bence

hayır karşımdaki adam beni seviyor . belli kalıplara takılıp kalmayalım. güveniyorum ona. ve burda yazdıklarınızı ona yakıştıramadım

Back
X