sevgilimle buluştuğumuzda aynı yerde kalıyoruz. bunun sakıncaları var mı?

ya ben anlayamadım cinsel özgürlük diosunuzda amacınız ne bigün orda başka biriyle bigün burda başka biriyle böle yaşamakmı istiyosunuz hayatı?bedeniniz bu kadarmı değersiz?ben çözemedim bu işi gerçekten.herkes istediği yapıyor zaten kimse kimseye dur demiyorki.madem özgürlük kulaklarınızı tıkayıp hayatınızı istediğinişz gibi yaşayabilirsiniz.herşey serbest

hayır ne ilgisi var biz her gece başka adamla mı olalım dedik ?

ayrıca varsayalım dedik , erkekler her gece başkasıyla olurken onların bedeni değersiz olmuyorda neden bizimkisi oluyor?

neyse biz böyle bişi demedik , demek istediğimizi saptırmayın ve abartmayın lütfen

ya sen fransız arkadaşından bahsediyosun.bi tarihçelerini oku sayfalara bak.tarihtekien pismillettir fransızlar.onlar neden şemsiyeyle gezerler hiçdüşündünmü?ilk tuvalet kültürünü bulan hamam kültürünü bulan osmanlılar atalarımız.fransızlar tuvaletlerini bi kaba yapar pencereden dışarı atarlarmış.millette kafalarına poh gelmesin die şemsiye icat etmiş.öle bi milletmişki bu pislikten arınma yolunu değilde kaçma yolunu icat etmiş.onlar türkleri çarşaflı hayal ediyolarsa bu onların cahilliği.demekki hiç bişeyden bi haber yaşıyorlar.önce kendilerine baksın o fransızlarda sonra bize laf etsinler:72::72::72::72::72::72::72:

ne güzel demişsiniz...

ayrıca sandalyelerinin de oturma yerlerinde delikler olduğunu biliyor muydunuz?

tuvaletlerini, mesela yemek yerken sandalyede otururken yaparlarmış

hayır ne ilgisi var biz her gece başka adamla mı olalım dedik ?

ayrıca varsayalım dedik , erkekler her gece başkasıyla olurken onların bedeni değersiz olmuyorda neden bizimkisi oluyor?

neyse biz böyle bişi demedik , demek istediğimizi saptırmayın ve abartmayın lütfen

abartmadım vede saptırmadım.erkeklerle eşitliği kabul ediyorsanız bu böle ama.dediğim gibi kadın doğurgandır ve bedeni değerlidir.erkek ise nefsinin peşinden koşar.erkek bi başkasıyla birlikte olduğunda kendini kötü hisetmez vay be ne geceydi der mutlu olur.fakat kadın bi başkasıyla birlikte olduğunda ise sonrası pişmanlıktır ki bu konudaki herkes hemfikir bu konuda.kadın kendini kirlenmiş hisseder.yapmayın hanımlar modern yaşayacaz die özümüzden vazgeçmeyelim.ben özgürüp deyip yaşayıpta sonra eyvah ben evlenecem nerde nasıl diktiricem die çare arayanlarıda okudum burda.lütfen lütfen gerçekçi olalım.....

ya ben anlayamadım cinsel özgürlük diosunuzda amacınız ne bigün orda başka biriyle bigün burda başka biriyle böle yaşamakmı istiyosunuz hayatı?bedeniniz bu kadarmı değersiz?ben çözemedim bu işi gerçekten.herkes istediği yapıyor zaten kimse kimseye dur demiyorki.madem özgürlük kulaklarınızı tıkayıp hayatınızı istediğinişz gibi yaşayabilirsiniz.herşey serbest

Amaan boşver sevfurkereym .. burada atıp tutuyorlar işte.. gerçek hayata gelince onlar da bizdendir.. sadece burada farklılık adına böyle yazıyorlardır.. Ya da Türkiye'de yaşamıyorlar.. yahut mezhep genişlikleri var.. onların dediği gibi yürümüyor işler burada.. hiçbir şey bu kadar kolay olmuyor bu konularda.. kıyametin kopması yakındır alametler bunlar :1::1::1::1:

yine güzel bir sakız konusu açılmış alttaki üye sayısından da anlaşılacağı gibi ... :25: her zaman ki gibi farklı görüşler ve yalnış anlaşılmalar yalnış anlatımlar sonucu tartışmalar kızlar saat 2 olmuş bakın konunun en başlarına gerekli şeyler yazılmış çizilmiş konu izah edilmiş zaten anlıyan anlar zaten ...:ssz: onun ,için bırakın gereksiz tartışmayı boşuna ban yemeye değmez..:51:

kazandiklarinin ve kaybedeceklerinin muhakemsini yapaca yastasin..
koy terazi kefesine ve olc iste cikan sonuca gore devam yada tama dersin..
ama 4 ay cok kisa bi zaman...

konu sahibi arkadaşım,bu konuyu açtığına göre dertlisin belliki,yada birşeylerden korkmaya başlamışsın.
bence kendine hakim olmalısın,nefsine yenik düşme.ileride çok pişman olabilirsin...

abartmadım vede saptırmadım.erkeklerle eşitliği kabul ediyorsanız bu böle ama.dediğim gibi kadın doğurgandır ve bedeni değerlidir.erkek ise nefsinin peşinden koşar.erkek bi başkasıyla birlikte olduğunda kendini kötü hisetmez vay be ne geceydi der mutlu olur.fakat kadın bi başkasıyla birlikte olduğunda ise sonrası pişmanlıktır ki bu konudaki herkes hemfikir bu konuda.kadın kendini kirlenmiş hisseder.yapmayın hanımlar modern yaşayacaz die özümüzden vazgeçmeyelim.ben özgürüp deyip yaşayıpta sonra eyvah ben evlenecem nerde nasıl diktiricem die çare arayanlarıda okudum burda.lütfen lütfen gerçekçi olalım.....

Ana fikre katılsam da şuna kaılmıyorum...İlişkiden sonra kadının ve erkeğin hissettikleri tamamen toplum tarafından öğretilmiş duygular..Eğer kadın ilişkinin normal bir dürtü olduğu şeklinde öğretilseydi hiç de pişmanlık duymazdı..He ben bunun bu şekilde olmasından memnunum o ayrı...Ama keşke diyorum hem kadına hem erkeğe ilişki özel ve tek eşli olmalı diye benimsetilse...

ne güzel demişsiniz...

ayrıca sandalyelerinin de oturma yerlerinde delikler olduğunu biliyor muydunuz?

tuvaletlerini, mesela yemek yerken sandalyede otururken yaparlarmış

evet ben okuduğumda gözlerime inanamamıştım.kısa kestim sadece.ve ayrıca o bayıla bayıla aldığımızı parfümlerde eau de toilette yazar.bu tuvalet suyu demektir.fransızlar tuvaletlerini yaptıktan sonra ellerini yıkamak için icat etmiler o parfümleri.sonrada fransız parfümü die ün yaptılar işte:9::9::9::9::9::9:

evet ben okuduğumda gözlerime inanamamıştım.kısa kestim sadece.ve ayrıca o bayıla bayıla aldığımızı parfümlerde eau de toilette yazar.bu tuvalet suyu demektir.fransızlar tuvaletlerini yaptıktan sonra ellerini yıkamak için icat etmiler o parfümleri.sonrada fransız parfümü die ün yaptılar işte:9::9::9::9::9::9:

simdi buraya nerden geldik anlamadim...

Kimsenin burada atıp tuttuğu yok hanımefendi. Ben sadece bilinçli bir kadın olarak haklarımı biliyorum ve haklarımı korumada kararlıyım. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum getirmeyin, kimse sizin gibi değil. Ben birey olduğumu ve erkeğe bağımlı olmadığımı ve erkekle eşit olduğumun bilincindeyim. Ve beni anlayan dinleyen kadınlarımızın da bu yönde bilinçlenmesi için elimden geleni ardıma koyamayacağım, emin olabilirsiniz. Biz kadınız ve değerliyiz. Sizden ricam düşüncelere katılmak zorunda değilsiniz ama "onlar da günlük hayatta bizim gibi şöyle böyle" laflarını kullanmamanız yönünde. Günümüzde bir sürü kadın mitingleri düzenleniyor ve inanın onlardan en bilinçsizi bile sizinle aynı düşünceye sahip değil kadınlar konusunda. Herkes tercihini kendisi yapar, bir kadın olarak birey olmayı ya da bir kadın olarak birey olmaya çalışmayı... Benim herkesin düşüncesine saygım var, sizin de. Hayatınızda bir kadın olarak mutluluklar diliyorum. Ve bunu en içten ve samimi duygularımla dile getiriyorum. Hoşça kalın.

Amaan boşver sevfurkereym .. burada atıp tutuyorlar işte.. gerçek hayata gelince onlar da bizdendir.. sadece burada farklılık adına böyle yazıyorlardır.. Ya da Türkiye'de yaşamıyorlar.. yahut mezhep genişlikleri var.. onların dediği gibi yürümüyor işler burada.. hiçbir şey bu kadar kolay olmuyor bu konularda.. kıyametin kopması yakındır alametler bunlar :1::1::1::1:

Bu arada Türkiye'de yaşıyorum, Türk vatandaşıyım.

Kimsenin burada atıp tuttuğu yok hanımefendi. Ben sadece bilinçli bir kadın olarak haklarımı biliyorum ve haklarımı korumada kararlıyım. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum getirmeyin, kimse sizin gibi değil. Ben birey olduğumu ve erkeğe bağımlı olmadığımı ve erkekle eşit olduğumun bilincindeyim. Ve beni anlayan dinleyen kadınlarımızın da bu yönde bilinçlenmesi için elimden geleni ardıma koyamayacağım, emin olabilirsiniz. Biz kadınız ve değerliyiz. Sizden ricam düşüncelere katılmak zorunda değilsiniz ama "onlar da günlük hayatta bizim gibi şöyle böyle" laflarını kullanmamanız yönünde. Günümüzde bir sürü kadın mitingleri düzenleniyor ve inanın onlardan en bilinçsizi bile sizinle aynı düşünceye sahip değil kadınlar konusunda. Herkes tercihini kendisi yapar, bir kadın olarak birey olmayı ya da bir kadın olarak birey olmaya çalışmayı... Benim herkesin düşüncesine saygım var, sizin de. Hayatınızda bir kadın olarak mutluluklar diliyorum. Ve bunu en içten ve samimi duygularımla dile getiriyorum. Hoşça kalın.

bu yazdıklarınıza benim zaten itirazım yok.bunlar apayrı konu

4 aylık ılıskı ve 2 3gun otelde kalıyoo bu ınsan ne kadar cıddı olurkıı ya resmen kullanıyoo ve bunu gulerek anlatmıss bugun bunları yapan yarın ıllskıyede gırer:36::36:

vay be.. ben ne kadar bilinçsiz bir insanmışım da haberim yokmuş :14::14::14::14: :33:

birşeyin bilincinde olmak ile, gerçekte olan şeyler arasında fark vardır.. ikisi aynı şey değil.. sizin gibi düşünenleri örnek alan bir kısım farzedelim.. bekar.. sevdiğiyle cinsellik yaşıyor.. ama aşiret bir ailesi var.. haklısınız özgür.. dediklerinizi yapsa canından olacak ama? o sebeple gerçekleri göz ardı etmeden fikir belirtmek lazım.. öyle olsa ben de çoğu konuda neler neler düşünüyorum ancak düşüncelerimi bir kenara koyup, gerçekleri de görebiliyorum.. ben kadınların ezik olması erkeğin üstün olması gibi bir görüşe sahip değilim.. ancak konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa yorumumun sonuna kadar da arkasındayım.. yarının ne getireceği belli olmaz.. bu zamanda özgürlük peşinde koşup da her istediğini yapan kadınlar varken, erkeklerin de haydi bir de biz yararlanalım mantığına da büründüğü kabul edilmese bile bir gerçek... evet katılmıyorum namus bacak arasında değil.. ancak bu düşünce kimseye hakim değil.. ne yapabiliriz.. yıllar boyu böyle bir ülkede yaşıyoruz.. bu zamana kadar değişmemiş de şimdi biz mi değiştireceğiz bu mantığı.. zamana bakın, günübirlik ilişkiler çoğaldı... ondan ona kimin eli kimin cebinde belli değil... sebebi sadece erkekler mi?? sonra çooooooooook vahlanıyor hemcinslerim...

Türkiyede yaşıyorsunuz ancak bulunduğunuz kesim ütopya olmalı...

4 aylık ılıskı ve 2 3gun otelde kalıyoo bu ınsan ne kadar cıddı olurkıı ya resmen kullanıyoo ve bunu gulerek anlatmıss bugun bunları yapan yarın ıllskıyede gırer:36::36:

ya yapsin cok onemli deilki
bence sonuclarina katlanip bunlari kaldirabilmek
valla ankarada hymenoplasti op. oldum konusunda dunya kadar kadinin pismanliklari var...
o konuyu bir kez okuyan zaten buraya bunu acmaz bile..
ama iste bakirelik konusu kisiden kisiye kisisellik ozelligi tasir benim icin onemli olanin onun icin bi deheri bilem yok....

Erkek arkadaşınızla yalnız kaldığınız ortamlarda, ne kadar direnseniz de hormonlarınızın güçlü etkisine karşı koyamayacaksınız.
Cinselliği var eden de hormonların güçlü etkisidir. Bu güç olmasaydı cinsellik yaşanamazdı.
Kaygıların olduğuna göre, yaşadıkların içine sinmiyor ve pişman olacağın aşikar.
Eminim erkek arkadaşının böyle kaygıları yoktur.
İlişki sonsuza kadar devam da etse, ayrılıkla da neticelense, ödenecek bir bedel varsa, bu bedeli yalnızca kadın öder.
Hele hele kazara bir de çocuk olmuşsa!!! Ödenecek bedeller çok çok ağırdır.
Erkeğin bu bedellerden alacağı pay kocaman bir sıfırdır.

bu yazdıklarınıza benim zaten itirazım yok.bunlar apayrı konu

Aslında hepsi bir. Cinsellik, yasaklar, yıkımlar... Bir erkeği bakir olmadığı için öldürebilir misiniz? Ya da saçının teli göründüğü için cezalandırabilir misiniz, akşam evde yemek yapmadığı için öldüresiye dövebilir misiniz? Hayır, asla ve katta! Ama bütün bunlar ve hatta fazlası kadına yapılıyor ve asıl mesele ne biliyor musunuz? Erkeklerin penisleri var, kadınların ise hiçbir şeyleri. (dışarıdan bakıldığı zaman "hiçbir şey" görünmüyor çünkü.) İşte bu eksiklik kadını köle ve erkeğe mahkum kılıyor toplumun gözünde. Meselenin köküne indiğimiz zaman ortaya cinsellik çıkıyor. Genelevlerinin olması sizce de erkeğn cinselliğini meşru kılmıyor mu? neden oradakiler hayat kadını oluyor da orayı kullananlar hayat erkeği olmuyor, ya da ne bilim herhangi çirkin bir söylem. Kadınlar cinselliği yaşadıkları için aşağılık yaratıklar değil. Cinsel tercihini herkes istediği yönden yapabilir. Kimsenin bunu yargılama yaptırımı yok. Olmamalı da. Hele kadınlar hem cinslerini bu açıdan sorgulamamalı bana kalırsa. Neyse ben kendi açımdan bu konuyu burada kapatıyorum. Herkese iyi akşamlar...

Back
X