sevgilimle buluştuğumuzda aynı yerde kalıyoruz. bunun sakıncaları var mı?

ılerde pişman olacagın seylerı yapma derım cunku erkek ıcın sorun degıl ama kadın ıcnn....cok buyukk ve bunun dını yonunu dusunursek bırde(en basta dusunmek gerekır gercı,zına yonu)gayet uygunsuzdur .gelın ata bınmıs ya nasıp demışş nısanlılıkta bılebır arada yattıgında şeytan iş basındaolur kaldıkısızdaha sevgılısınız...

"sevgilimle buluştuğumuzda aynı yerde kalıyoruz bunun sakıncaları var mı?"

soru bu....

arkadaş yaşadıklarını anlatmış bize sakıncasını soruyor...
sakıncası şu arkadaşım hani sordunya cevaplıyorum...

1) Bekar farklı cinslerden iki insan ön sevişme yaşıyor aranızda nikah yok ne dini nede resmi bir bağ...dinen bu zinaya giriyor ve günah...biliyorum bunu duymak okumak en önemliside kabullenmek bazılarına göre zor ama GERÇEK

2) Evlilik düşünüyorsunuz umarım düşündüğünüz giibi olur. Ama yarın başımıza ne gelir kimse bunun garantisini veremez olurda bir aksilik çıkar evlenemezseniz bu yaşadıklarınız sizde vicdan azabı duymanıza sebebiyet verebilir...yok ben yaşadıklarımdan memnunum ayrılsakta pişman olmam diyorsan bu senin bileceğin iş..

bütün kafandaki soru işaretlerine cevabı sana vicdanın, aklın , kalbin ve mantığın verecektir....
burda sana ne söylense bir yere kadar etki eder...
:34:

açıklama yaptı arkadaş otel konusunda ...

Hiç güleceğim yoktu arkadaşım.. sen de buna inandın mı şimdi :1::1: daha konu başında HEP yaşıyoruz diyor.. şimdi bunca tepkiye tabiki uyumak için diyecek..

Neyse benim kimseyi yargıladığım yok.. yorum istendi ben de yazdım.. Kendimi, ablamı, kız kardeşimi, en yakın arkadaşımı konu sahibinin yerine koydum.. ve mantığıma en uygun en kabul edilebilir cevabı verdim.. hemcinslerimi yerden yere vurma gibi bir takıntım yok.. öyle olsa yazacağım şeylerden ötürü Ömür Boyu kk ya giriş cezası alırdım..! konu sahibi konu açınca özellikle böyle bir konu açınca cevaplara hazırlıklı olman lazımdı.. Zira yazarken pek bir rahat, açık seçik ifadelerle yazmışsın (oral falan) şimdi HAKLI bir kaç yorum okuyunca sıkıntı yapma yani :34:

bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruz :1: belli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz:38: yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?

ileriye dönük zararları sormuşsun yaa ilerisi olmayacak öyle bir düşüncesi olan bir erkek her görüşmede kız arkadaşını otel odasına kapatmaz kullanılıyorsun ayrıca bunu yapan kişinin seninlede yetindiğini sanmıyorum neden bunu düşündüm her buluşma otelde olduğu için demekki düşkün böyle şeylere erkek arkadaşın biraz gözlerini açıp onu kontrol edebilirsen sende göreceksin yanlız olmadığını evlilik vadi ile kanacak yaşıda geçmişsin ayrıca oyuna gelme derim.

ben genede değerli fikirlerinizi almak isterim. bir de benm yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayıp sonu mutlu biten ilişkiler var mı merak ediyorum

benm 5 yıllk bi ilşkm oldu ..
bzde basta senn anlttgn gbydikk.
ama bi söz vrdr ..
bi evde bi kız bi erkek varsa ..
üçüncü seytandr..
sonra gerisi geldii..
ve ben cok pşman oldum ama gecmşi düzeltemedm ..
snra buna güvenp cook üzdü beniii..
cook sevmesne ragmen hep buna güvndii
dayanamayp ayrıldım.. hala peşmde ama ne faydaa..
bazı seyler bttkten sonraa
gel sen beni dinlee yapma öle birşey bundan sonraa..

ateşle barut yanyana durur mu kızz durmaz... illa bir iki görüşmeden sonra olur bu iş diyim ben sana:)
kolay gelsin:)

Hala bu kadınları aşağı çekme olayını hiç anlamıyorum. Özellikle de bunu kadınların kendilerinin neden yaptığını anlamıyorum. Bir erkek cinselliği istediği gibi yaşayabiliyor ama işin ucunda bir kadın olunca "kendini teslim etme, kadın kendini ağırdan almalı, yok dinen caiz değil, dört aylık ilişki" bütün bunlar saçmalıktan başka bir şey değil. Biz kadınlar erkeklerle eşit haklara sahibiz, her ne kadar günümüzde kadınlarımız ataerkil yapıya hizmet etseler de bu böyle. Neden kendimizi erkeğin altında görüyoruz? ve neden cinsel ilişki yaşamak kadın açısından sakıncalı oluyor da erkeğin hakkı oluyor? Ve yine kadınlar neden tek yönlü eşlerini rahatlatmaya çalışıyor? cinsellik iki tarafın arzu etmesi sonucunda yaşanır. Sırf "erkeğim" mutlu olsun diye yaşanmaz. Ayrıca kağıt üzerindeki bir imza mı eşleri birbirine bağlayan? Evlen iki ay sonra boşan. bu ayrılık sayılmıyor mu? Hadi yine bekaret gitti. Namus bir parça et ve birkaç damla kan ile oluyorsa ben namussuz olayım daha iyi. Yapmayın arkadaşlar, değiştirelim zihniyetimizi. Öncelikle bizim erkeklerden hiçbir farkımız yok ve biz onların kaburga kemiğinden yaratılmadık!

Hala bu kadınları aşağı çekme olayını hiç anlamıyorum. Özellikle de bunu kadınların kendilerinin neden yaptığını anlamıyorum. Bir erkek cinselliği istediği gibi yaşayabiliyor ama işin ucunda bir kadın olunca "kendini teslim etme, kadın kendini ağırdan almalı, yok dinen caiz değil, dört aylık ilişki" bütün bunlar saçmalıktan başka bir şey değil. Biz kadınlar erkeklerle eşit haklara sahibiz, her ne kadar günümüzde kadınlarımız ataerkil yapıya hizmet etseler de bu böyle. Neden kendimizi erkeğin altında görüyoruz? ve neden cinsel ilişki yaşamak kadın açısından sakıncalı oluyor da erkeğin hakkı oluyor? Ve yine kadınlar neden tek yönlü eşlerini rahatlatmaya çalışıyor? cinsellik iki tarafın arzu etmesi sonucunda yaşanır. Sırf "erkeğim" mutlu olsun diye yaşanmaz. Ayrıca kağıt üzerindeki bir imza mı eşleri birbirine bağlayan? Evlen iki ay sonra boşan. bu ayrılık sayılmıyor mu? Hadi yine bekaret gitti. Namus bir parça et ve birkaç damla kan ile oluyorsa ben namussuz olayım daha iyi. Yapmayın arkadaşlar, değiştirelim zihniyetimizi. Öncelikle bizim erkeklerden hiçbir farkımız yok ve biz onların kaburga kemiğinden yaratılmadık!

valla cnm yazdıklarında hakısında biraz etrafına bakıp "Türkiye"de yaşadığımızı kabul edip biraz da ona göre hareket etmek ve topluma ayak uydurmak gerekir. doğuda kadınlar evlenmeden önceki ilişkileri için öldürüyorlar....
ayrıca herkes böyle düşünür aa ne var kadın erkek eşit der ama iş ciddiyete evlenmeye gelince herkes el değmemiş ister. düşünce olarak doğru fakat yaşanmışlıklarda senin gibi düşünen insan sayısı cook cokk azdır emin ol..

orası öle ama psikoljkmen cok yıprnır . yasadgn içn söylyrm benn

Neden kendimizi erkeğin altında görüyoruz? çünkü altta kalan hep kadındırda ondan.kadına neden haram zina lkadınlar doğurgan oldukları için.böle durumlarda erkeğe bişe olmuyo maalesef olan hep kadına olur adı çıkan karalanan hep kadın olur.erkeklerden farkımız var
Hz. Ebû Hüreyre`nin başka bir rivayetinde de Peygamber Efendimiz (a.s.m.) şöyle buyururlar:

"Allah`a ve Ahiret gününe iman eden, bir meseleye şahit olduğu, gördüğü zaman ya hayır konuşsun veya sussun. Kadınlar hakkında iyilik ve hayır tavsiye ediniz. Çünkü onlar kaburga kemiğinden yaratılmışlardır. Kaburga kemiğinin en eğri tarafı da üst tarafı, uç kısmıdır. Eğer onu doğrultup düzeltmeye kalkışırsanız, onu kırarsınız. Kendi halinde bırakırsanız daima eğri kalır. Öyle ise birbirinize, kadınlara iyi davranmayı tavsiye ediniz" (1) ezbere konuşmayalım lütfen.her kadın bi anne adayıdır.ileridede anne olacağını düşünerek utanacağı pişman olacağı şeylerden kaçınmalıdır.bunu önce kendisi için sonrada gelecekteki evlatları için yapmalıdır.

yaptığı günah denmiyor ki yapılan günah deniyor iki taraf içinde bunun erkeği kadını yok..
kadına olan zararının erkektekinden öte kısmını anlamak için hymenoplasti başlıklı konulara göz atmak yeterli..
yok öyle bi zararı diye atıp tutmasın kimse namus orda değildir önemsiz diyenler bile yana yakıla çare arıyor okuyoruz her gün..
Onlar da ne tatlı hayallerle sevdiğine bedenlerini verdiler ama şimdi sonuç ne avuçta kalan ne acaba?
Hiç bir bayanın burada kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum arkadaşın iyiliği için bu yorumlar.. O da gerekli sonucu çıkarmış olmalıki
bir karar aldığını yazmış umarım kendisi için hayırlı bir karar almıştır..
Yarın öbür gün kimin ne olacağı belli değil terkedilmek gibi bir durumda yaraların çok olsun istemem
sevgilini tanımadan suçlayamayız ama 4 ayda bu kadar hızlı ilerleyen ilişkiler için hayırlı sonlar görmedim duymadım bugüne dek..

herkes böyle düşünür , herkes ne der , ne yapar. işte biz daha elalemler için yaşamaya devam edersek bu olur.

Türkiyede yaşadığımızı neden kabul edelim ki , Türkiye neden değişmiyor ? kendi kadınlarımız bile böyle düşünüyor ya ben buna acıyorum asıl. Benim fransız arkadaşım var burda yaşıyor , ilk önce buraya gelceği zaman , herkes dalga geçmiş Türkiyede yaşamaya karar verdiği için , tatillerde gittiğinde , aaa sen hala çarşafa girmedin mi diyorlarmış. Bize dışardan bakılan göz bu işte , iran gibi sanıyorlar hemde tamamiyle... Tabular yıkılmaz , at gözlükleri çıkmaz , erkekler el üstünde tutulmaz , ataerkil toplum yıkılmazsa , sonsuza dek olcağıda budur. Ve bunları yapacak olan kadınlardır.

Ayrıca Amerika Avrupa , o filmlerde gördüklerinizden ibaret değil , orda cinsellik rahat herkes herkesden çocuk peydahlıyor diye birşey yok , yüzeysel olmayalım.

Neden kendimizi erkeğin altında görüyoruz? çünkü altta kalan hep kadındırda ondan.kadına neden haram zina lkadınlar doğurgan oldukları için.böle durumlarda erkeğe bişe olmuyo maalesef olan hep kadına olur adı çıkan karalanan hep kadın olur.erkeklerden farkımız var
Hz. Ebû Hüreyre`nin başka bir rivayetinde de Peygamber Efendimiz (a.s.m.) şöyle buyururlar:

"Allah`a ve Ahiret gününe iman eden, bir meseleye şahit olduğu, gördüğü zaman ya hayır konuşsun veya sussun. Kadınlar hakkında iyilik ve hayır tavsiye ediniz. Çünkü onlar kaburga kemiğinden yaratılmışlardır. Kaburga kemiğinin en eğri tarafı da üst tarafı, uç kısmıdır. Eğer onu doğrultup düzeltmeye kalkışırsanız, onu kırarsınız. Kendi halinde bırakırsanız daima eğri kalır. Öyle ise birbirinize, kadınlara iyi davranmayı tavsiye ediniz" (1) ezbere konuşmayalım lütfen.her kadın bi anne adayıdır.ileridede anne olacağını düşünerek utanacağı pişman olacağı şeylerden kaçınmalıdır.bunu önce kendisi için sonrada gelecekteki evlatları için yapmalıdır.

sanasonuna kadr katlıyorum...
herseyden önce insan bu günahla o kdr cok zor yasıyr ki.
keşke o günlerde olsydım ..
bi dhaa gelse o zmnlr aynı hatayı yapmazzdm.
ki bn onla evlenmeyi düşünyodum.
hiç bir seyin garantisi yokk.
böyle seyler yasayp hamile kalıp aldrn insanlar var.
allah ıma binlerce kez şükür .öle bsey olmadı .
nasıl kıyardım bebegme ..,
biz kadınlar erkeklerden cok dikkt etmleyz.
onlara da günah ama .
iş ciddyte evlenmeye gelnce ..
onlrn kantlıckları bişey yok bizim var..

kimse kimseyi assagi cekemez .. kisi kendini assagi ceker ancak.. konu sahibi demiyor ki ben bu iliskiyi sonuna kadar goturdum hic de pisman degilim.. var mi benim gibi baska ? konu sahibi diyor ki ben sevisiyorum ama sadece sevisiyorum.. ileri gitmeye cesaretim yok, nasil durdurabilirim bu olayi..

kadinlar din ve kadinlik onurunun arasinda slklslp kaldilar.. ne bir ileriye gitmeye cesaretleri var ne icinde bulunduklari durumu kabul etmeye..

kimseninde ataerkil yapiya hizmet ettigi yok guzel kardesim.. herkes birseyler yasayayim ama din ve ahlak timsali goruneyim davasinda.. herkes kendi nefsine hizmet ediyor anliyacagin.. herkes erkekleri nasil olurda agima dusururum , nasil evlilige ikna ederim, seviserek mi sevismeyerek mi diye soruyor.. acilan konularin yarisindan fazlasinda bunun alt metni yazili.. eger bir erkillik varsa bu iste o da anaerkilliktir.. kit akilliligin eseridir..

allah rızası için beni dinle duy benii..
bi dhaa asla izin verme öle bseye ..
dha kıymetli olursun .
ayrıca yok illa istyrm diosa nieyti farklymıs ztn bırak gtsn ..
sonradan pşman olcgna boşverrr . yapmaa seytana uymaa

herkes böyle düşünür , herkes ne der , ne yapar. işte biz daha elalemler için yaşamaya devam edersek bu olur.

Türkiyede yaşadığımızı neden kabul edelim ki , Türkiye neden değişmiyor ? kendi kadınlarımız bile böyle düşünüyor ya ben buna acıyorum asıl. Benim fransız arkadaşım var burda yaşıyor , ilk önce buraya gelceği zaman , herkes dalga geçmiş Türkiyede yaşamaya karar verdiği için , tatillerde gittiğinde , aaa sen hala çarşafa girmedin mi diyorlarmış. Bize dışardan bakılan göz bu işte , iran gibi sanıyorlar hemde tamamiyle... Tabular yıkılmaz , at gözlükleri çıkmaz , erkekler el üstünde tutulmaz , ataerkil toplum yıkılmazsa , sonsuza dek olcağıda budur. Ve bunları yapacak olan kadınlardır.

Ayrıca Amerika Avrupa , o filmlerde gördüklerinizden ibaret değil , orda cinsellik rahat herkes herkesden çocuk peydahlıyor diye birşey yok , yüzeysel olmayalım.

ya sen fransız arkadaşından bahsediyosun.bi tarihçelerini oku sayfalara bak.tarihtekien pismillettir fransızlar.onlar neden şemsiyeyle gezerler hiçdüşündünmü?ilk tuvalet kültürünü bulan hamam kültürünü bulan osmanlılar atalarımız.fransızlar tuvaletlerini bi kaba yapar pencereden dışarı atarlarmış.millette kafalarına poh gelmesin die şemsiye icat etmiş.öle bi milletmişki bu pislikten arınma yolunu değilde kaçma yolunu icat etmiş.onlar türkleri çarşaflı hayal ediyolarsa bu onların cahilliği.demekki hiç bişeyden bi haber yaşıyorlar.önce kendilerine baksın o fransızlarda sonra bize laf etsinler:72::72::72::72::72::72::72:

Topluma ayak uydurmak ne demek? Kendi benliğini yok edip, bir takım geri düşünceli insanların kalıplarına girmek mi? Oyun hamuru olup da sana şekil vermelerini sağlayıp, klasik bir makine ürünü olup ortaya çıkmak mı? E peki ben ne olacağım? benim yaşamım, geçmişim geleceğim? Hep topluma aykırılıkları düşünüp kendimi ıslah mı edeceiğim? Peki ben sustukça ne olacak? Cezalar, yasaklar artmayacak mı? Doğuda kadınlar ve hatta ilerde metropolde de can yakan kadın cinayetlerine tanık olmayacak mıyız? Nereye kadar susacağız. Bizi sıkıp, suyumuzu çıkarıp posa haline getirene kadar mı? Kadınlar ilk haklarını birlik ve beraberlik sonucunda elde ettiler. 19. yy ın başında hemcinslerimizin bulundukları durumu düşünürsek (daha eski yüzyıllarda Hindistan'da kadınlar eşleri öldüklerinde onlarla beraber gömülüyorlardı, canlı canlı) ne büyük atılım ve cesaret örneği gösterdiklerini söylemem bile yetersiz kalacak. Şimdi çıkmışız kendi cinsel hayatımızı sorguluyoruz. Kime göre? e tabi erkeğe ve topluma göre.

ya ben anlayamadım cinsel özgürlük diosunuzda amacınız ne bigün orda başka biriyle bigün burda başka biriyle böle yaşamakmı istiyosunuz hayatı?bedeniniz bu kadarmı değersiz?ben çözemedim bu işi gerçekten.herkes istediği yapıyor zaten kimse kimseye dur demiyorki.madem özgürlük kulaklarınızı tıkayıp hayatınızı istediğinişz gibi yaşayabilirsiniz.herşey serbest

Back
X