Sevgilimle çok az konuşuyoruz?

Başlarda benden bile daha ilgiliydi cicim ayları olunca
sessiz kal . İlginizden sevginizden o kadar emin ki onun rahatlığı bu .ilkel beyinleri toksik ilişkiye alışkın ilgi görünce garipsiyorlar çünkü ..
kendinizi biraz geri çekin hem ilişkiyi gözlemlemiş olursunuz .

Sevgili olduğuna emin misin ? Flört mu acaba ? Ben üst komşumla sizden daha samimiyim.

Onun yaptığının aynısını yapın bir süre baktınız değişmiyor basın tekmeyi gitsin.

Hayatından çıkarsa eksikliğini hissetmeyecek tam tersi rahatlayacak kuş gibi cıvıl cıvıl olacak da konu sahibi farkında değil omuzundan yük kalkar.

Bu kadar az konuşmanızın sebebi nedir? Vakti yok mu? Çok yoğun bir işi mi var? Yoksa konuşmayı mı sevmiyor? Bu soruların cevabına göre değişir. Mesajlaşmaktan ziyade telefonla aramanın daha güzel olduğunu düşünenlerdenim. Mesajlaşma ilişkiyi sıkıcı bir hale getiriyor bence. Bunu onunla konuş. Daha fazla konuşmak istediğini aksi takdirde ondan soğuyacağını söyle. Eğer aynen devam ederse uzaklaş, mesaj atma yazdıklarına görüldü at.

siz sevgili değilsiniz. elde tutuyor seni . sevgilik öyle olmaz

evlenince hiç konuşmazsınız,
biz nişanlıyken gün boyu yazışmamış gibi her akşam1 saatten fazla konuşurduk, şimdi düşünüyorum da ne konuşuyorduk acaba, şimdi iki cümle zor konuşuyoruz

Ee konuşmayıp ne yapıyorsunuz?Size sevgiliniz olduğuna ikna eden ne?

Bunun bir ilişki olmadığını düşünüyorum

Zamanına yazık hiç çabalama bitir zten ortada bı ilişki yok sosyal medyaya zamanı var sana yok çekmek zorunda değilsin zaten değmiyor emin ol

Siz sevgili bile değilsiniz bence, sevgili değil hiçbir şey değilsiniz siz. İlgili olan insan seni merak eder ki vakti yoksa da bir vakit yaratır. İletişimi kesin

Ayrılmaz tabi, yedekte duruyorsun ondan. İstediği gibi birini bulunca sana sepet havası çalacak

Nasil ,nerde tanıştınız?

Çok yakında exin olacak arkadaş.

Bir cacık olmaz ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…