- 15 Aralık 2009
- 8.891
- 21.073
- 873
Kesinlikle öyle.Değil mi ya bende işte çok üzülüyorum hep bir mesafe koyuyor önüme
Başlarda benden bile daha ilgiliydi cicim ayları oluncasevgilin sesini duymak ister ya gün içinde 2-3 mesajla ilişki mi olur ..
Başlarda nasıldı hep böyle miydi .
sessiz kal . İlginizden sevginizden o kadar emin ki onun rahatlığı bu .ilkel beyinleri toksik ilişkiye alışkın ilgi görünce garipsiyorlar çünkü ..Başlarda benden bile daha ilgiliydi cicim ayları olunca
Sevgili olduğuna emin misin ? Flört mu acaba ? Ben üst komşumla sizden daha samimiyim.Kendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?
Hayatından çıkarsa eksikliğini hissetmeyecek tam tersi rahatlayacak kuş gibi cıvıl cıvıl olacak da konu sahibi farkında değil omuzundan yük kalkar.Yani ergensiniz zannettim.
Ilgisiz adamı ilgiye boğarak kendine bağlamaya mı çalışıyorsun? Bırakın şu ıssız adam tribindeki çakma medmoyları ya.
Niye sen talep ediyorsun konuşalım diye? Çünkü o senin eksikliğini hissetmiyor bile. Bas tekmeyi gitsin. Yorulmuyor musunuz böyle ilişkilerden?
siz sevgili değilsiniz. elde tutuyor seni . sevgilik öyle olmazKendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?
Ee konuşmayıp ne yapıyorsunuz?Size sevgiliniz olduğuna ikna eden ne?Kendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?
Bunun bir ilişki olmadığını düşünüyorumKendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?
Zamanına yazık hiç çabalama bitir zten ortada bı ilişki yok sosyal medyaya zamanı var sana yok çekmek zorunda değilsin zaten değmiyor emin olKendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?
Nasil ,nerde tanıştınız?Kendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?
Çok yakında exin olacak arkadaş.Kendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?
Bir cacık olmaz ondan.Kendisiyle günde karşılıklı 2-3 mesaj anca konuşabiliyoruz onlarda öyle aman aman samimi mesajlar değil hep çaba gösteren taraf benim ama o kısa kesiyor konuşmayı bunu dile getirdigimde de yanlış düşünüyorsun vs vs diyor bende sorguluyorum bu ilişkiyi ayrıca benle konuşmak yerine Instagramda takılıyor samimiyetimiz çok az siz ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?