• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle hangi adaya gitmeliyim? Bilginize ihtiyacim varr

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Merhaba:)
Bu da dert mi diyceksiniz ama dert oldu benim icin :(( Biz adalara gitmeye karar verdik erkek arkadasimla. İnternette cok arastirdim ama her sitede farkli seyler yaziyo. Onun icin burda gidenler varsa gercek yorumlar daha da isime yarar:)
Biz sessiz, sakin, bisiklet surebilecegimiz, cok yokusu olmayan, gezebilecegimiz bir adaya gitmek istiyoruz.
Buyukada gezmek acisindan cok iyiymis fakat cok kalabalikmis.
Heybeliada da piknik yapmak icin uygunmus fakat biz piknik yapmiycaz. Yemegimizi disarda yeriz diye dusunuyoruz.
Sizce heybeli mi? Buyukada mi?
Bir de adaya gitmisken mutlaka sunu yapin, buraya ugrayin dediginiz yerler var mi? :)

Son düzenleme:
Büyük ada bence çok güzel. Hem piknik yapılacak yeri var hem dışarıda yemek yemek için yerler. Bisiklet kullanmak içinde güzel.

Yokuşsuz ada olur mu ? :1:
Büyükadaya gidin büyükturyolu var oralarda pek insan olmuo rahat rahat gezersiniz

Biz hep heybeliadaya gidiyoruz sessiz, sakin, yemek yenilecek yerler guzel, yollari bisiklete musait.

Buyuk ada okadar kalabalik ki hic sehirden ayrilmissin havasi vermiyo insana:/

Büyükada baya yokuşlu, bisiklet için yorabilir. Heybeli daha küçük sessiz sakin :) Yemek yenicek yerler de var; kafeler restorantlar, balıkçılar..
Ben heybeli diyorum :)

Yokuşsuz ada olur mu ? :1:
Büyükadaya gidin büyükturyolu var oralarda pek insan olmuo rahat rahat gezersiniz

Haklisin aslinda yokussuz ada olmaz tabi ki :D
Ama bisiklet surucez ya cok yokus olursa naparim onu dusunuyorum 😁

Büyükada çok güzel fakat aşırı kalabalık. Bisiklet sürmek için güzel yokuşlu ama güzel gidiyor ya :1: Yorulduğumu anlamıyorum ben orada hiç etrafa bakına bakına pedal çevirdiğimden. :1:

büyükada yokuşlu baya.bu sıcakta bisiklet sürmek zor olur orda bence.ben çok bunalmıştım sıcakta yokuşlarda bisikletle:)

Büyük adaya gidiyorum ben genelde bisiklet icin daha keyifli bana gore buyuk ada :)
Bi de yukari dogru cikarken papağan cafeydi sanirim bi yer var masa,hamak,nargile,mangal vs hersey mevcuttu sabah gidip aksama kadar orda vakit gecirmistik biz :)

Back
X