Sevgilimle hediye konusu

Yük gibi hissetmek fazla. Gerçekten yük olmuşsunuz. Hediye dediğin adı üzerinde kişinin içinden gelirse alınır. Siz küpe isterim, tatile gitmek isterim, şu kıyafeti gördüm beğendim alır mısınlar hediye değil sizin arsızca istemeniz sonucu erkeği almak zorunda bırakmak. Hep alıcı olmak dengeyi bozar. Alma verme dengesi yok sizde.

oro… kız arkadaşların, ga… erkek arkadaşların mevzusu ne oldu ?

sen bi evini temizliyosun o ise sadece bu yaz 3 kez tatile götürüyor, artı hediyeler almak zorunda bu adil mi? Bir yerden sonra sömürüye girer.
O götürmeseydi de ben bu yaz yine 3 tatile giderdim. Onsuz gittigim 3.Tatilimdeyim bu sene.
ben onu yaptım sen bunu yap degildi mesele. Bende maddi manevi elimden geleni yaparım onun icin. Sadece üslubuna üzülmüstüm ama nedense onun sayesinde yasıyormusum da hicbiseye sahip deiglmisim onun sırtından geciniyormusum gibi bi algı yarattım istemeden.

Yok valla öyle görünmüyor buradan daha çok erkeğe muhtaç aciz birisi gibi görünüyorsunuz. O yüzden acıdım size. İlişkinizin dinamiği karşı taraf için böyle değil demek ki adam dur artık demiş resmen. Maddi manevi acınacak halde olmayan birisi kendisine o lafı ettirmezdi bence. Her neyse sonuç olarak yaptığınız doğru değil demek ki verilen cevap karşısında bozulduğunuza göre

Ama bana aldıgı herseyi alabilecek durumum var ki yani ekstra sahip olamayacagım hicbiseyi hickimseden istemem. Bana askim alamam dese güzelce bisey demezdim ki üslubuna üzüldüm sadece
O zaman al madem maddi gücün varsa.
Tamam çocuk hesap ödüyor olabilir bişeyler yapıyor olabilir de bunu da al şunu da al demezsin yani kendibi düşürdüğün durumun farkında da değilsin galiba.
3 kere tatile götürtmüşsün kendini bide

Daha da istemiycem kendi isterse alır haklısınız

Kullanmıyorum mesela yurtdısı tatilimizde ucak biletlerimizi ben almistim neden herkes üstüme geldi anlamıyorum ama sanırım bisey istememem gerekiyor
Kıskandılar şekerim hep ondan. Bunların kocaları sevgilileri hediye falan almıyor hiç. Hediye alan adam görünce gözleri döndü. Hepsi fasfakir ve cimri.

İçinden gelmeyerek sizin isteğinizle alınan şeyler sizi mutlu ediyor mu peki? Biz kadınlar hediye almayı severiz ince düşünülmeyi severiz evet ama sizin durum farklı size hediye alınmıyor siz istiyorsunuz. Adamın gözünde şu anda ''yiyici'' olarak duruyorsunuz. İleride bu sebepten ayrılırsanız size aldığı hediyeleri isterse şaşırmayın.

Yahu ben neden yiyici olayım benim hayat standardımda ondan sonra ondan önce diye bi degisim yokki herkes iliskisinde hediye görmek ister tamam istememeliydim hatalıydım ama onu borca sokmadım sömürmedim sürekli pahalı yerlerde yemege gidelim demedim cogu zaman haftasonları evde vakit geciriyoruz arkadaslarının sevgilileri kendine ev dizdiriyor her haftasonu rooftoplarda gezelim diyor hediye istedim diye niye yiyici oldum burda hickimse kocasından aevgilisinden hicbisey istemiyomu
İstemeyenleri de görüyoruz kocam bana bilezik bile almadı diye aglıyor. Ama yinede birdaha istemem hicbirsey.

8 yıllık evliyim daha hiç kocamdan bana şunu al diye hediye istemedim. Asla kendime yakıştırmam, içinden gelip alırsa hediyenin anlamı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…