- 12 Nisan 2022
- 54
- 53
- 38
Yük gibi hissetmek fazla. Gerçekten yük olmuşsunuz. Hediye dediğin adı üzerinde kişinin içinden gelirse alınır. Siz küpe isterim, tatile gitmek isterim, şu kıyafeti gördüm beğendim alır mısınlar hediye değil sizin arsızca istemeniz sonucu erkeği almak zorunda bırakmak. Hep alıcı olmak dengeyi bozar. Alma verme dengesi yok sizde.Merhaba arkadaslar iliskimle ilgili bi sorun var ama sorun bende mi acaba bilmiyorum
Ben iliskilerde bana hediyeler alınmasını sımartılmayı seven biriyim hesap ödemek vs hoslandıgım seyler degil acıkcası güclü erkeklerden hoslanıyorum yani 50/50 iliskiler tarzım degil bu yüzden hayatıma almadıgım cok kisi oldu.
Suanki sevgilim iyi yani elimi cebime attırmaz banq kadın gibi hissedirir kıskanır sahip cıkar korur
Gecen bi hediye istedim ondan bi küpe cok begenmistim o da bana
Sen degistin ilk baslarda böyle degildin ben sana sürekli hediye almak zorundamıyım dedi ben de buna cok bozuldum
Dedimki alamam desen durumum yok desen buna tamam derim ama üslübun söyleyis seklin bana degersiz hissetttirdi
Bana deseydi ki haftaua tatile gidicez zaten bu yaz 3 kez tatile gittik cok sey istiyosun askim nasıl yetiseyim dese haklısın askim abartıyorum derdim mesela onu da anlayabiliyorum
Ama sen degistin ben zorundamıyım falan demesi yük gibi hissettirdi ben istedigimi alabilecek durumdayım zaten onun alması hosuma gidiyor biri sordugunda sevgilim aldı demek güzel geliyor iyi hissediyorum
Yani böyle hissetmekte haksızmıyım sizce ve ilerdede bisey istedigim zaman gitgide cimrilesir beni degersizlestirir mi?
oro… kız arkadaşların, ga… erkek arkadaşların mevzusu ne oldu ?Acınası falan degil hanımefendi. İliskimizin dinamigi bu. Ben anlamıyorum bu platformu istediklerim olsa sorun ben oluyorum hicbisey olmasa erkek cimri ayrıl diyorlar ben yaptıgımı yanlıssa düzeltin dedim acıyın demedim. Cok sükür ne maddi ne manevi acınacak halde degilim. Gayet mutlu bi iliskimiz var
ya da hanımefendi tatilini ve kuyumcu alışverişini kendisi karşılasa da adam kendi donlarını parasını verip yıkatsa keşke.evini niye temizliyorsun ki adamın? pis pis işler ver 5 kağıt temizlesin biri, madem ekonomin iyi.
O götürmeseydi de ben bu yaz yine 3 tatile giderdim. Onsuz gittigim 3.Tatilimdeyim bu sene.sen bi evini temizliyosun o ise sadece bu yaz 3 kez tatile götürüyor, artı hediyeler almak zorunda bu adil mi? Bir yerden sonra sömürüye girer.
Yok valla öyle görünmüyor buradan daha çok erkeğe muhtaç aciz birisi gibi görünüyorsunuz. O yüzden acıdım size. İlişkinizin dinamiği karşı taraf için böyle değil demek ki adam dur artık demiş resmen. Maddi manevi acınacak halde olmayan birisi kendisine o lafı ettirmezdi bence. Her neyse sonuç olarak yaptığınız doğru değil demek ki verilen cevap karşısında bozulduğunuza göreAcınası falan degil hanımefendi. İliskimizin dinamigi bu. Ben anlamıyorum bu platformu istediklerim olsa sorun ben oluyorum hicbisey olmasa erkek cimri ayrıl diyorlar ben yaptıgımı yanlıssa düzeltin dedim acıyın demedim. Cok sükür ne maddi ne manevi acınacak halde degilim. Gayet mutlu bi iliskimiz var
Kullanmıyorum mesela yurtdısı tatilimizde ucak biletlerimizi ben almistim neden herkes üstüme geldi anlamıyorum ama sanırım bisey istememem gerekiyorSevgilinizi ATM gibi kullanmamalısınız
O zaman al madem maddi gücün varsa.Ama bana aldıgı herseyi alabilecek durumum var ki yani ekstra sahip olamayacagım hicbiseyi hickimseden istemem. Bana askim alamam dese güzelce bisey demezdim ki üslubuna üzüldüm sadece
Daha da istemiycem kendi isterse alır haklısınızO zaman al madem maddi gücün varsa.
Tamam çocuk hesap ödüyor olabilir bişeyler yapıyor olabilir de bunu da al şunu da al demezsin yani kendibi düşürdüğün durumun farkında da değilsin galiba.
3 kere tatile götürtmüşsün kendini bide
Kıskandılar şekerim hep ondan. Bunların kocaları sevgilileri hediye falan almıyor hiç. Hediye alan adam görünce gözleri döndü. Hepsi fasfakir ve cimri.Kullanmıyorum mesela yurtdısı tatilimizde ucak biletlerimizi ben almistim neden herkes üstüme geldi anlamıyorum ama sanırım bisey istememem gerekiyor
İçinden gelmeyerek sizin isteğinizle alınan şeyler sizi mutlu ediyor mu peki? Biz kadınlar hediye almayı severiz ince düşünülmeyi severiz evet ama sizin durum farklı size hediye alınmıyor siz istiyorsunuz. Adamın gözünde şu anda ''yiyici'' olarak duruyorsunuz. İleride bu sebepten ayrılırsanız size aldığı hediyeleri isterse şaşırmayın.Ben de onun icin cabalıyorum ortada bir sömürme yok. Kim her haftasonu sevgilisinin evine gidip yemekler yapıyor evini temizliyor hasta oldugunda ilgileniyor? Bu bir dinamik ben de ona bisey begendigim zaman alıyorum onu mutlu etm
haklısın ama icinden gelerek almıyor böyle bi huyu var . Mesela hediye alacaktı parasını vereyim ne istiyosan al demisti buna da cok kızmıstım. Benim istedigim sey süpriz yapılması mutlu olmak. Ne yapayım ben parayı?
üfff bütün sırrı bozdun yaaKıskandılar şekerim hep ondan. Bunların kocaları sevgilileri hediye falan almıyor hiç. Hediye alan adam görünce gözleri döndü. Hepsi fasfakir ve cimri.
Ne sandınız kadın düşmanları, hepinizin foyasını ortaya çıkarcam.üfff bütün sırrı bozdun yaa
Hayır bide bunu hediyeleşmek zannediyor resmenAdamın gözü açılmış, kendimi kadın hissediyorum bahanesi ile kullanıldığının farkına varmış. Adamları kullanırken dozu kaçırmamak önemli, aşırıya kaçıp uyandırmışsın herifi
Yahu ben neden yiyici olayım benim hayat standardımda ondan sonra ondan önce diye bi degisim yokki herkes iliskisinde hediye görmek ister tamam istememeliydim hatalıydım ama onu borca sokmadım sömürmedim sürekli pahalı yerlerde yemege gidelim demedim cogu zaman haftasonları evde vakit geciriyoruz arkadaslarının sevgilileri kendine ev dizdiriyor her haftasonu rooftoplarda gezelim diyor hediye istedim diye niye yiyici oldum burda hickimse kocasından aevgilisinden hicbisey istemiyomuİçinden gelmeyerek sizin isteğinizle alınan şeyler sizi mutlu ediyor mu peki? Biz kadınlar hediye almayı severiz ince düşünülmeyi severiz evet ama sizin durum farklı size hediye alınmıyor siz istiyorsunuz. Adamın gözünde şu anda ''yiyici'' olarak duruyorsunuz. İleride bu sebepten ayrılırsanız size aldığı hediyeleri isterse şaşırmayın.
Kimden koruyor onu da anlamadım aslanlardan falan mıelimi cebime attırmaz banq kadın gibi hissedirir kıskanır sahip cıkar korur
Yahu ben neden yiyici olayım benim hayat standardımda ondan sonra ondan önce diye bi degisim yokki herkes iliskisinde hediye görmek ister tamam istememeliydim hatalıydım ama onu borca sokmadım sömürmedim sürekli pahalı yerlerde yemege gidelim demedim cogu zaman haftasonları evde vakit geciriyoruz arkadaslarının sevgilileri kendine ev dizdiriyor her haftasonu rooftoplarda gezelim diyor hediye istedim diye niye yiyici oldum burda hickimse kocasından aevgilisinden hicbisey istemiyomu
İstemeyenleri de görüyoruz kocam bana bilezik bile almadı diye aglıyor. Ama yinede birdaha istemem hicbirsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?