Sevgilimle hediye konusu

İyide zaten adamın maddi durumu varmış istese zaten eve temizlikçi kadında getirtip temizletir zaten bu çok bi lütuf değil, yemeğide dışardan söyler vs. Bunlar elzem şeyler değil ki senin lütufmuş gibi yaptığın şeyi biz her gün kocalarımıza karşılık beklemeden yapıyoruz. Yarın bir gün evlensen tüm bunların karşılığında sürekli bir istek ve taleple geleceksin demekki. Ayrıca biraz ego tatmini gibi geldi sizinki eşe dosta diğer kızlara karşı gösteriş bak ben değerliyim ben kıymetliyim bulunmaz bir nimetim havası atma çalışmaları. Yani genelde babasının evinde görmediği hayatı başka birinden isteme ve bununla mutlu olmaya çalışıp içindeki o eziklik ve değersizlik hissini kapatma isteğinden kaynaklı tüm bunlar.

Son düzenleme:
Annesi toz al dese ben hizmetçi miyim diye ortalığı birbirine katar ama elin adamının evini temizleyip yemeğini yapar.

Önce evini temizlemeyi bırakarak başlayabilirsiniz işe . Eğer mutsuzsanız devam etmeyin , kimse için yorulmaya değmez . Ben hesaba da hediye konusuna da karşı değilim , sevgilim bir haftalıkken İrlanda’ya gitti altın yüzük istedim , o da seve seve aldı , şu anda kocam kendisi

Ben senı anlıyorum bacım. Basta konuna önyargıyla yaklastim ama ben onu mutlu edıyorsam oda benı etmeyı bilmeli. Aynı sekılde bende ıcımden gelerek bu tabıkı evını toplarım yardım ederım ama yapmasam yapmam. Ama oda benı mutlu etmeyi bilmeli yani

Adam haklı, zorunda değil.
Nasıl istiyorsunuz anlamıyorum. Bana şu al bunu al. İnsanın gururuna dokunur.
İlerisi diye bir şey yok. Adam sizin "yiyici" olduğunuzu anladıkça uzaklaşacaktır zaten.

Suanki sevgilim iyi yani elimi cebime attırmaz banq kadın gibi hissedirir kıskanır sahip cıkar korur
kadın gibi hissetmek için böyle şeylere ve başkasına ihtiyaç duyuyorsanız gerçekten ciddi bir sorununuz var.

böyle ilişkiler tercihtir. kendiniz söylemişsiniz böyle olmayan insanları hayatınıza almadığınızı. ama işte gördüğünüz gibi bunun da bir bedeli var. bir gün o istekleriniz reddedilir ve artık hayatınıza kadın gibi hissetmeyen bir kadın olarak devam edersiniz.

Çokta kafana takmaya gerek yok adam kafasında bitirmişte uzatmaları oynuyo yakında düüşünecek daha büyük dertlerin olur boşver küpede ne altın mı kaç para çok begendiğinden bile değil laf olsun torba dolsun işte. Sevgi ve değer verme birimi size göre hediyeyle belirleniyor malum günümüzün içi boş ilişkileri. Adam içinden gelip kendi isteğiyle almıyor zorlandırılıyorsa bu menfaat çıkar ilişkisidir adamlar bir yere kadar seve seve yapar sonra bu tamam sıradaki der bir sürü böyle kız var ortada

Sadece yorum okumaya geldim

Öyle bi sorunum yok kendi de görüyor anlamında söyledim bir kez bisey istedim sadece
Bir kez istemiş olsanız bu kadar sizi seven, koruyan kollayan, ilişkinizin dinamiğini, sizin ilişkiden beklentilerinizi bütünüyle karşılayan sevgiliniz "ben sürekli sana hediye almak zorunda mıyım" sitemini neden yapıyor? Günümüz ilişkileri maddiyata dayalı. Eskidendi erkek hesap ödetmez, elini cebine attırmaz görüşü. Yine eskidendi pasta börekler yapıp götürünce, temizliğini yapınca, çamaşırını yıkayınca dişiliğini ön plana çıkarma olayı

Böyle şeyler gördüğümde çok utanıyorum sizin adınıza. “Kadın gibi hissetmek istiyorum” gibi alakasız bir bahaneyle neden babanıza aldırır gibi “hediye” istiyorsunuz. Bu hediye değil. Eminim bu adam her dediğinize tamam diyip bir anda da bu lafı etmemiştir, daha önce ima ettiğine ama anlamadığınıza eminim. Dışardan hiç hoş durmuyor, haberiniz olsun

Başka bir konudan alıntı nasıl yapabilirim bilmiyorum o yüzden kopyaladım

“Biraz daha asagiya indim inemezsin diye kıyametleri koparttı. Bagırıp cagırmaya basladi seni ilgilendirmiyor hayır diye gitti kendini tuvalete kitledi biseyler sildi. Ama o bakmıstı benim herseyime. Ben de eve dönünce ara vermek istedigimi söyledim bana
Seni orospu arkadaslarin gaza getirmis hicbi sorunun yoktu istediklerimi yapıyodun sorunu cözmüstük orospuların gazına gelmissin gavat erkek arkadaslarının gazına gelmissin böyle terbiyesiz terbiyesiz konustu. Ben de ara vermek istedigim konusunda ısrarcı oldum. Düsüncelerinizi merak ediyorum .”

Konu sahibinin çok seviyeli ve dengeli ilişki dinamiği, sevgilisi de daha önceki sevgilisini aldatmış.

Sizinki de konu sahibinin yaptığının laciverti.

benzer yorumlar gelince eski konusunu silmiş ama neyse ki herkes alintiladigi icin gorebiliyoruz. bosu bosuna banlanacak.

elini cebine attirmayan güçlü erkeklerden hoslanana kadar keske sana ve geçmişine saygi gosteren, küfür etmeyen hakaret etmeyen erkeklerden hoslanaydin konu sahibi

Surda bana laf edenlerin hicbiri iliskisinde senin kadar mutlu degildir:) ama bunu anlayamazlar

Surda bana laf edenlerin hicbiri iliskisinde senin kadar mutlu degildir:) ama bunu anlayamazlar
Siz mi anlayacaksınız?
Eski konularınız ortada.
Tatile gidip, bir iki hediye alınınca her türlü lafını hazmedip ilişkiye devam eden birinin mutluluktan ne anladığı belli.
Ödenen hesaplar, alınan hediyeler tüm pisliği örtmeye yetiyorsa demek.

Son düzenleme:

Evet zaten mantıken aynı. Termos kısmını karşı taraf düşünmüş incelik yapmak istemiş zaten yorumumda belirttim o niyetle atmamıştım ama sürpriz yapmak istemiş diye. İlk verdiğim örnek biraz yanlış oldu aslında demek istediğim bi erkek hediye almak istiyorsa zaten konu arasında geçen bir şeyi bile cımbızla tutar seni düşünür alır demekti ama o mesajda yanlıs örnek vermisim

Şunu begendım dıye fotograf atmakla şunu begendım alır mısın demek arasındakı fark ne ıkınızın de nıyetı bellı. Görgülü olun bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…