İyide zaten adamın maddi durumu varmış istese zaten eve temizlikçi kadında getirtip temizletir zaten bu çok bi lütuf değil, yemeğide dışardan söyler vs. Bunlar elzem şeyler değil ki senin lütufmuş gibi yaptığın şeyi biz her gün kocalarımıza karşılık beklemeden yapıyoruz. Yarın bir gün evlensen tüm bunların karşılığında sürekli bir istek ve taleple geleceksin demekki. Ayrıca biraz ego tatmini gibi geldi sizinki eşe dosta diğer kızlara karşı gösteriş bak ben değerliyim ben kıymetliyim bulunmaz bir nimetim havası atma çalışmaları. Yani genelde babasının evinde görmediği hayatı başka birinden isteme ve bununla mutlu olmaya çalışıp içindeki o eziklik ve değersizlik hissini kapatma isteğinden kaynaklı tüm bunlar.Ben de onun icin cabalıyorum ortada bir sömürme yok. Kim her haftasonu sevgilisinin evine gidip yemekler yapıyor evini temizliyor hasta oldugunda ilgileniyor? Bu bir dinamik ben de ona bisey begendigim zaman alıyorum onu mutlu etmeye calisiyorum.
Maymun gözünü açmış artık şekerim. Sen kendine kadın gibi hissettirecek başka birini bul bence. Bunun erilliği bitmiş artık, çöp olmuş.Öyle yaptım zaten biryere de gitmek istemiyorum yüzüme vuracaksan hicbir anlamı yok dedim
Annesi toz al dese ben hizmetçi miyim diye ortalığı birbirine katar ama elin adamının evini temizleyip yemeğini yapar.Sevgiliniz de olsa eşiniz de olsa sürekli size bişeyler almak zorunda değil. 3 tatil yapmışsın küpeyi de isteme , bu dişil enerji olayları abartıldı artık. Erkekler de maddi köle değil yani. Evini temizliyorum demişsin , temizleme alsın evine yardımcı temizletsin sen de kendi küpeni kendin al. Evli değilsin bişey değilsin yok ilişkimizin dinamiği falan saçma yani.
Ben senı anlıyorum bacım. Basta konuna önyargıyla yaklastim ama ben onu mutlu edıyorsam oda benı etmeyı bilmeli. Aynı sekılde bende ıcımden gelerek bu tabıkı evını toplarım yardım ederım ama yapmasam yapmam. Ama oda benı mutlu etmeyi bilmeli yaniBen de onun icin cabalıyorum ortada bir sömürme yok. Kim her haftasonu sevgilisinin evine gidip yemekler yapıyor evini temizliyor hasta oldugunda ilgileniyor? Bu bir dinamik ben de ona bisey begendigim zaman alıyorum onu mutlu etm
haklısın ama icinden gelerek almıyor böyle bi huyu var . Mesela hediye alacaktı parasını vereyim ne istiyosan al demisti buna da cok kızmıstım. Benim istedigim sey süpriz yapılması mutlu olmak. Ne yapayım ben parayı?
Adam haklı, zorunda değil.Merhaba arkadaslar iliskimle ilgili bi sorun var ama sorun bende mi acaba bilmiyorum
Ben iliskilerde bana hediyeler alınmasını sımartılmayı seven biriyim hesap ödemek vs hoslandıgım seyler degil acıkcası güclü erkeklerden hoslanıyorum yani 50/50 iliskiler tarzım degil bu yüzden hayatıma almadıgım cok kisi oldu.
Suanki sevgilim iyi yani elimi cebime attırmaz banq kadın gibi hissedirir kıskanır sahip cıkar korur
Gecen bi hediye istedim ondan bi küpe cok begenmistim o da bana
Sen degistin ilk baslarda böyle degildin ben sana sürekli hediye almak zorundamıyım dedi ben de buna cok bozuldum
Dedimki alamam desen durumum yok desen buna tamam derim ama üslübun söyleyis seklin bana degersiz hissetttirdi
Bana deseydi ki haftaua tatile gidicez zaten bu yaz 3 kez tatile gittik cok sey istiyosun askim nasıl yetiseyim dese haklısın askim abartıyorum derdim mesela onu da anlayabiliyorum
Ama sen degistin ben zorundamıyım falan demesi yük gibi hissettirdi ben istedigimi alabilecek durumdayım zaten onun alması hosuma gidiyor biri sordugunda sevgilim aldı demek güzel geliyor iyi hissediyorum
Yani böyle hissetmekte haksızmıyım sizce ve ilerdede bisey istedigim zaman gitgide cimrilesir beni degersizlestirir mi?
kadın gibi hissetmek için böyle şeylere ve başkasına ihtiyaç duyuyorsanız gerçekten ciddi bir sorununuz var.Suanki sevgilim iyi yani elimi cebime attırmaz banq kadın gibi hissedirir kıskanır sahip cıkar korur
Sadece yorum okumaya geldimMerhaba arkadaslar iliskimle ilgili bi sorun var ama sorun bende mi acaba bilmiyorum
Ben iliskilerde bana hediyeler alınmasını sımartılmayı seven biriyim hesap ödemek vs hoslandıgım seyler degil acıkcası güclü erkeklerden hoslanıyorum yani 50/50 iliskiler tarzım degil bu yüzden hayatıma almadıgım cok kisi oldu.
Suanki sevgilim iyi yani elimi cebime attırmaz banq kadın gibi hissedirir kıskanır sahip cıkar korur
Gecen bi hediye istedim ondan bi küpe cok begenmistim o da bana
Sen degistin ilk baslarda böyle degildin ben sana sürekli hediye almak zorundamıyım dedi ben de buna cok bozuldum
Dedimki alamam desen durumum yok desen buna tamam derim ama üslübun söyleyis seklin bana degersiz hissetttirdi
Bana deseydi ki haftaua tatile gidicez zaten bu yaz 3 kez tatile gittik cok sey istiyosun askim nasıl yetiseyim dese haklısın askim abartıyorum derdim mesela onu da anlayabiliyorum
Ama sen degistin ben zorundamıyım falan demesi yük gibi hissettirdi ben istedigimi alabilecek durumdayım zaten onun alması hosuma gidiyor biri sordugunda sevgilim aldı demek güzel geliyor iyi hissediyorum
Yani böyle hissetmekte haksızmıyım sizce ve ilerdede bisey istedigim zaman gitgide cimrilesir beni degersizlestirir mi?
Bir kez istemiş olsanız bu kadar sizi seven, koruyan kollayan, ilişkinizin dinamiğini, sizin ilişkiden beklentilerinizi bütünüyle karşılayan sevgiliniz "ben sürekli sana hediye almak zorunda mıyım" sitemini neden yapıyor? Günümüz ilişkileri maddiyata dayalı. Eskidendi erkek hesap ödetmez, elini cebine attırmaz görüşü. Yine eskidendi pasta börekler yapıp götürünce, temizliğini yapınca, çamaşırını yıkayınca dişiliğini ön plana çıkarma olayıÖyle bi sorunum yok kendi de görüyor anlamında söyledim bir kez bisey istedim sadece
''şunu beğendim alır mısın'' demek bana çok yanlış geliyor. Şahsen ben otoğrafını atarım ne kadar güzel olduğundan ve beğendiğimden bahsederim karşı taraf mesajı alır yapacağı varsa yapar zaten. Ki karşı taraftan beklentim olmamasına rağmen bir termos beğendim seçenek arasında kaldığım için ona fotoğraf attığımda ertesi günü bana onu sipariş etmiş.
Sizin isteğinizle alınan bir şey hediye değildir. Hep siz karşı taraftan iştemişsiniz hiç sevgilinizin kendi içinden gelerek almasına müsaade etmemişsiniz ki.
benzer yorumlar gelince eski konusunu silmiş ama neyse ki herkes alintiladigi icin gorebiliyoruz. bosu bosuna banlanacak.Başka bir konudan alıntı nasıl yapabilirim bilmiyorum o yüzden kopyaladım
“Biraz daha asagiya indim inemezsin diye kıyametleri koparttı. Bagırıp cagırmaya basladi seni ilgilendirmiyor hayır diye gitti kendini tuvalete kitledi biseyler sildi. Ama o bakmıstı benim herseyime. Ben de eve dönünce ara vermek istedigimi söyledim bana
Seni orospu arkadaslarin gaza getirmis hicbi sorunun yoktu istediklerimi yapıyodun sorunu cözmüstük orospuların gazına gelmissin gavat erkek arkadaslarının gazına gelmissin böyle terbiyesiz terbiyesiz konustu. Ben de ara vermek istedigim konusunda ısrarcı oldum. Düsüncelerinizi merak ediyorum .”
Konu sahibinin çok seviyeli ve dengeli ilişki dinamiği, sevgilisi de daha önceki sevgilisini aldatmış.
Surda bana laf edenlerin hicbiri iliskisinde senin kadar mutlu degildir:) ama bunu anlayamazlarÖnce evini temizlemeyi bırakarak başlayabilirsiniz işe . Eğer mutsuzsanız devam etmeyin , kimse için yorulmaya değmez . Ben hesaba da hediye konusuna da karşı değilim , sevgilim bir haftalıkken İrlanda’ya gitti altın yüzük istedim , o da seve seve aldı , şu anda kocam kendisi
Siz mi anlayacaksınız?Surda bana laf edenlerin hicbiri iliskisinde senin kadar mutlu degildir:) ama bunu anlayamazlar
Sizinki de konu sahibinin yaptığının laciverti.
Evet zaten mantıken aynı. Termos kısmını karşı taraf düşünmüş incelik yapmak istemiş zaten yorumumda belirttim o niyetle atmamıştım ama sürpriz yapmak istemiş diye. İlk verdiğim örnek biraz yanlış oldu aslında demek istediğim bi erkek hediye almak istiyorsa zaten konu arasında geçen bir şeyi bile cımbızla tutar seni düşünür alır demekti ama o mesajda yanlıs örnek vermisimSizinki de konu sahibinin yaptığının laciverti.
Şunu begendım dıye fotograf atmakla şunu begendım alır mısın demek arasındakı fark ne''şunu beğendim alır mısın'' demek bana çok yanlış geliyor. Şahsen ben otoğrafını atarım ne kadar güzel olduğundan ve beğendiğimden bahsederim karşı taraf mesajı alır yapacağı varsa yapar zaten. Ki karşı taraftan beklentim olmamasına rağmen bir termos beğendim seçenek arasında kaldığım için ona fotoğraf attığımda ertesi günü bana onu sipariş etmiş.
Sizin isteğinizle alınan bir şey hediye değildir. Hep siz karşı taraftan iştemişsiniz hiç sevgilinizin kendi içinden gelerek almasına müsaade etmemişsiniz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?