• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle Her Buluşmamızda Geç Kalıyorum :(((

Ay en sevmediğim huy!
Bende vardı böyle bir arkadaş çok şükür artık yok. Bir insan evladı her yere mi geç kalır. Bana saygısızlık olarak aldım bir daha da görüşmedim.
Bir kere olur trafik derim iki kere olur hadi neyse derim de bir insan hep geç kalıyorsa çözüm bulur. Saat onda başlayıp geç kalıyorsanı saati sekize kurar denersiniz, yine mi olmadı evden çıkarken ararsınız çık dersiniz. Ama hep geç kalan insanlar bende cidden saygısız insanlar gibi geliyor.
O bahsettiğim arkadaşım bu nedenle işten atıldı. Üç kere servise yetişemedi geç kaldı işte, kart basıyorduk. En sonunda atıldı işten.
Bir an önce çözün bu sorunu dışardan oldukça itici görünüyor, sevgiliniz de oldukça anlayışlıymış. Erkek olsam ben toparlanıp benle buluşamayan kadınla görüşmem. Bekletmek kadar insanı delirten bir şey yok. Cidden deliriyorum.
He ben üç kere beklemem mesela. Üçüncüde 16. dakika da dönerim evime oh mis. Kimse de vazgeçilmez, kıymetli değil. Çok değer veriyorsa bana bi çözüm bulur.
 
Aynı şey bende de var. Ben şimdiye dek düzeltmenin bir yolunu bulamadım ama erkek arkadaşım huyumu aldığından saati erken kararlaştırıyoruz -tabii bundan benim haberim olmuyor- böylece beklememiş oluyor. Şimdilik tek çözüm bu :KK16:
 
Bunda bize soracak ne var anlamadım.Saat kavramın yok mu senin? 10 da kalkıyorsun 12 de evden çıkman lazım.2 saatte duşundan fönüne makyajından ojene herşeyi yetiştirirsin. Saate bakmak zor mu ya da saati bilmiyor musun arkadaş? 60 saniye 1 dakika eder 60 dakika ise 1 saat,biz sana ne yapalım burdan? Ben olsam her buluşmaya 1 saat geç gelen sevgiliyi, gelince terk eder giderim,çok ayıp bir şey..
 
10da kalkıyorsanız hazırlanmak için 2 saatiniz var demek. O kadar uzun bir süre ki bu. Hem duşunuzu da akşamdan alıyormuşsunuz.

Bence oturun bir plan yapın da sonraki buluşmalarınızda ona uyun. Bana çok fazla oyalanıyormuşsunuz ve kendinizi telefona, televizyona kaptırıyormuşsunuz gibi geldi yoksa 10da kalkıp en erken 12.30da evden çıkabilmek pek de normal değil. Uyandıktan sonra kendinize gelmek için 15 dk, kahvaltı 20 dk, giyinme 10 dk vs vs diyerek kendinize dakikalı bir program hazırlayın. Ki bakın benim yazdığım sayılar bile çok rahat sayılar. Akşamdan hazırladığınız kıyafetleri üzerinize geçirmek 10 dk sürmez ya da bi kahvaltıyı 20 dkdan kısa sürede de çok rahat yapabilirsiniz ama aceleniz yok süreniz bol ve siz yavaş birisiniz diye süreleri böyle yazdım. Siz de bunun gibi bir plan çıkarın ve emin olun en yavaş programda bile kendinize en az yarım saat artacaktır.

Önce hazırlanın, tv ya da telefona bakarak uyuşukluk yapmayı hazırlandıktan sonraki kalan vaktinizde yapın. Bir de telefonunuza 11.50ye alarm kurun mesela. Siz tam bir diziye dalıp saati unutmuşken o alarm sizi uyandırır. Kalan 10 dakikada yapmanız gereken bir şey varsa onu yaparsınız ve saat 12de çıkarsınız.
 
Derdin böylesine can kurban
 
Arkadaşı ti'ye alanlar olmuş erkek kalk vs vs vs denilmiş. Bir psikolog olarak disleksiye dikkat çekmek istiyorum. Bu rahatsızlığı olan kişiler randevularına hep geç kalır. Sadece sevgilinize mi yoksa bütün randevulara mı geç kalıyorsunuz? Rahatsızlığın başında olabilirsiniz.

Bunu da araştırıcam teşekkür ederim bu da sosyal fobi gibi bir şey miymiş acaba ben hiç hastalık gibi görmüyordum bunları huy çıkmaz deyip geçiyordum tedavisi olsa keşke.Bütün rahatsızlıklar birbiriyle bağlantılı sanki hepsi var
 
Canım bende seninle aynı dertten muzdaribim inan bunun bir çözümü yok benim erkek arkadaşım 6 yıldır dayanıyor bana ben bir saat değil de 40 dk istinasız aynı bekletiyorum .Ona çıktım evden diyorum çıktın mı diye mesaj atıyor şunu alıp çıkıyorum yok 5 dk çıkarım zaten deip inandırıyorsun kendini ve geç kalıyorsun.Arkadaşlar güzel tavsiyeler vermiş. Saati ileri almaya katılıyorum keza saatler ileri alındıgında ben habersiz ondan 20 dk erken gitmiştim :KK70:
aslında kolay ama bir o kadar zor bir dert
Bir kaç defa servisi kaçırıp işe taksi ya da soguk havada falan otubüsle gidince artık işe geç kalmıyorum onu çözdüm ama makyajımı işe gidince yapıyorum o ayrı.
zorunluluk olmadımı şu son iki hafta geç kalma inş. canım
 
Aynı şey bende de var. Ben şimdiye dek düzeltmenin bir yolunu bulamadım ama erkek arkadaşım huyumu aldığından saati erken kararlaştırıyoruz -tabii bundan benim haberim olmuyor- böylece beklememiş oluyor. Şimdilik tek çözüm bu :KK16:
Nasıl yani canım ben pek anlayamadım ?
 
Nasıl yani canım ben pek anlayamadım ?

benim erkek arkadaşımda öyl yapıyor :) mesela 13:00 de buluşacaksınız ama erkek arkadaşın 14:00 de geleceğini bildiğinden 14:00 ye göre gidiyor buluşma yerine ya da 12:00 debuluşalım diyor ve 13:00 de gidiyor buluşacağınız yere
ben psikoloğa gitmeye karar verdim disleksi olabilir bunun nedeni:KK53:
 
Siz bulusma saati olarak 1de, sevgilinizde 2de anlasin.
Nasilsa 1 saat gecikirsiniz, oda tam vaktinde gelir olay cozulur:KK48:
 
Back
X