Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldimNeden bu kadar yıpratiyosun hayatını.. yol ver gitsin kimle kavga ederse etsin.. önüne bak sen
Normal degil. Şu an gözün sevgiden kör olur birçok sorunu hallederiz diye düşünürsün ama gerçek hayat öyle işlemiyor. Sevmek bu kadar kavga etmeye bahane olmaz. Seven insan kırılmasın incinmesin diye uğraşır. Ayni şekilde sen de. Siz stres topu yapmışsınız birbirinizi. Bağırıp çağırip stres atiyorsunuz1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olab arkadaşlarım yardımcı olun.
Haklısın ya kim seni sever bu yaştan sonra, ne de olsa bir ayağın çukurda (!)Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim
Ben pek sevgi göremedim ..seven insan sevdicegini üzer mi ..24 yaşa ne olmuş ayrıca doktorum diyosun havada karada bulursun ..sırf bulamiyacam diye hayatı kendine zehir et o zmanÇok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim
O da doktor :/o ne isle mesgul?
O da doktor :/
82 yaşında gibi bahsetmeyin kendinizden. 24 yaşında kendinize gardiyan bulmuşsunuz, daha da onun gibisini bulamam diyorsunuz. Allah aşkına okurken hafakanlar bastı. Doktormuşsunuz. Gençliğinize yazık. Bir adam bana bunları yapsa totosuna tekmeyi basarım kendini ortopediye zor atar.Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim
Çok özür diliyorum ama hafakan değil afakan82 yaşında gibi bahsetmeyin kendinizden. 24 yaşında kendinize gardiyan bulmuşsunuz, daha da onun gibisini bulamam diyorsunuz. Allah aşkına okurken hafakanlar bastı. Doktormuşsunuz. Gençliğinize yazık. Bir adam bana bunları yapsa totosuna tekmeyi basarım kendini ortopediye zor atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?