Tam olarak bunu diyecek biri
Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim
Doktor olmam her gün başka başka insanlarla takılmam gerektiği anlamına mı geliyorŞuan şoklar içerisindeyim
Bunu doktor olmuş genç bi kız mı söyledi gerçekten?
Doktor olmam her gün başka başka insanlarla takılmam gerektiği anlamına mı geliyoröyle biri değilim ki bir insanın hayatında sadece bir kişiyi sevebileceğini düşünüyorum ve ben bu sansımı bu kişide kullandım
Ilk sevgili son sevgili olunca ne oluyor?Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim
Aa öyle mi? Iyi bilgilenmiş oldum ☺Teşekkür ederim uyarı için. Kontrol ettim iki kullanım da doğru :) TDK ikisini de kabul etmiş.
Sene 2020.Doktor olmam her gün başka başka insanlarla takılmam gerektiği anlamına mı geliyoröyle biri değilim ki bir insanın hayatında sadece bir kişiyi sevebileceğini düşünüyorum ve ben bu sansımı bu kişide kullandım
Began hanım dediğimin nesi aptallık? Açıklarsanız ben de size empati yapabilirimSene 2020.
Kafa 1920.
Sevgilin çalışmanı da istemiyor eminim
Ya fakesin ya aptal.
Bir şekilde vazgeçmedik. Her kavgadan sonra ya o yanıma geldi ya ben onun yanına gittim öpüştük barıştık. Ama artık ikimizin de tahammülü kalmadıLiseli bir ergen yazdı sandım doktorum diyene kadar. 1 yıl nasıl sürdürünüz bu şartlarda? Size de yazık değil mi böyle ömür mü geçer? Tek tik oldu diye kavga çıkarmak nedir ya? Belli ki sorunlu bir tip bırakın gitsin.
Sevgi nasıl olmalı inanın hiç bilmiyorum. Günümüz ilişkileri midemi bulandırıyor. İnsanların sevgili seçerken yanında taşıyacakları bir eşya seçer gibi davranmaları midemi bulandırıyor. Bu kişiyle aynı düşünüyor olmamız belki de bu kadar kavgaya rağmen devam etmemizin sebebiydi.Aile kurup çocuk sahibi olmak isteyen bir insan daha bilinçli , Daha sağlıklı bir birliktelik kurmak zorunda.
Amaç aile , Çocuk değilse git gideceğin yere kadar, Ancak bu niyetle yola çıkan biri için sağlıklı bir ilişki değil.
Hayatını çöp yapmaya kararlısın bari çocukların günahına girme.
Sevgi bu değil, Çok yanlış öğrenmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?