neden böyle kötü dileklerde bulunuyorsunuz. ben buraya tavsiye almak için geldim böyle kaba davranmanızı anlayamıyorumİnşallah evlenirsin de sana doktorluğu yasaklar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden böyle kötü dileklerde bulunuyorsunuz. ben buraya tavsiye almak için geldim böyle kaba davranmanızı anlayamıyorumİnşallah evlenirsin de sana doktorluğu yasaklar.
Öncelikle fake olduğunu düşünüyorum.neden böyle kötü dileklerde bulunuyorsunuz. ben buraya tavsiye almak için geldim böyle kaba davranmanızı anlayamıyorum
Senin kötülüğünü hic kimse istemez ama bu kadar kavgaya kıskanclıga guvensizliğede insan gelemez ilerde daha büyük sorunlar çıkmaması kacinılmaz bile bile ateşe atlamak gibineden böyle kötü dileklerde bulunuyorsunuz. ben buraya tavsiye almak için geldim böyle kaba davranmanızı anlayamıyorum
fake değilim bu bir.Öncelikle fake olduğunu düşünüyorum.
İkincisi fake değilsen bile böyle bir anormal doktor çift yüzünden halkın sağlığı tehlike altında.
Bu yüzden.
Arkanızdan konuşmuyorlardır doğrudur. Ama bir süre sonra yüzünüze de konuşamayacaklar. Çünkü sevdiceğiniz "yasaklayacak"fake değilim bu bir.
ikinci özel hayatım ile mesleğim ne alaka. hastanede en sevilen doktorumdur bir hastam bile arkamdan kötü bir laf söylemez. yaptığım işe tek bir laf söyleyemezsin
Ben söylesem nolur?fake değilim bu bir.
ikinci özel hayatım ile mesleğim ne alaka. hastanede en sevilen doktorumdur bir hastam bile arkamdan kötü bir laf söylemez. yaptığım işe tek bir laf söyleyemezsin
1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.
Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.
beni onun gibi seven birini bulamam diyorsunuz ama hep kavga ediyorsunuz ve mutsuzsunuz ilginç . Hep kavga ederek ilişki mi yürür bi düşününÇok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim![]()
Bunu mu hakediyorsun? Sence bunu mu hakediyorsun neden takıntılı biriyle bu ısrar ?Bunu mu hakediyorum yani.
Diyor zaten bunu da diyor. Bir kere acil nöbetindeydim ve benin yaşımda bir kız geldi ben ona yardımcı olmaya çalışıyordum daha fazla ilgileniyordum yaşıtım oldugu için empati yapıyordum. Bana dedi ki sen onun erkek arkadaşının dikkatini çekmeye çalışıyorsun o yüzden kızla fazla ilgileniyorsun. Delirdim o gün delirdim. Halbuki tek amacım kıza yardımcı olmaktı ben de aynı şekilde aynı yerde yatmıştım bir sene önce kızın durumu ciddiydi ve empati yaptım yardım ettim. Gelip beni iğrenç bir şeyle suçladı. Ben çok sinirlendim kavga çıktı sonrasında fiziksel boyuta ulaştı kavga ben yere düştüm falan beni orda bırakıp kaçtı.
Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim![]()
Bu adamın sana yaptıklarının adı psikolojik şiddet ve şimdiye kadar olmadıysa emin ol ki evlendikten sonra bu fiziksel şiddete dönüşecek. Kendine yazık edersin. Daha yaşın çok genç ve tecrüben yok. Bu senin için büyük bi tecrübe olsun. Bundan sonraki hayatında kendini kimsenin böyle değersiz hissettirmesine izin verme.Sevgi nasıl olmalı inanın hiç bilmiyorum. Günümüz ilişkileri midemi bulandırıyor. İnsanların sevgili seçerken yanında taşıyacakları bir eşya seçer gibi davranmaları midemi bulandırıyor. Bu kişiyle aynı düşünüyor olmamız belki de bu kadar kavgaya rağmen devam etmemizin sebebiydi.