Sevgilimle her gün kavga ediyoruz

neden böyle kötü dileklerde bulunuyorsunuz. ben buraya tavsiye almak için geldim böyle kaba davranmanızı anlayamıyorum
Öncelikle fake olduğunu düşünüyorum.

İkincisi fake değilsen bile böyle bir anormal doktor çift yüzünden halkın sağlığı tehlike altında.

Bu yüzden.

Bunu mu hak ediyorum doğru soru da henüz doğru cevap teşrif etmemiş.
Yahu sürekli tartışmak normal olabilir mi? Attığınız her adımı neden sorun ediyor? Onun istediği gibi mi hareket edin istiyor? Kukla mısınız siz? Böyle sorunlu ilişkilerde tuttururlar ikimiz de seviyoruz, eminiz diye. Sevgi ne demek bilmiyorsunuz o zaman. Seven insan karşısındakini sürekli kırıp döker mi? Onun kadar beni sevenini bulamadım demeniz de ayrı bir delilik hali. Daha 24 yaşındasınız, doktor olduğunuza göre hayatınızın büyük kısmı kitaplardan kafanızı kaldırmadan geçmiştir. Kaç sevgiliniz oldu, kaç insan tanıdınız da 80'lik nine modunda konuşuyorsunuz? Şu akademik hayatta kullandığınız zekanın azıcığını da kişisel ilişkilerinizde kullanın gözünüzü seveyim yav. Böyle akıllı kadınların, böyle acayip ilişkilere tutunmasını aklım almıyor.

neden böyle kötü dileklerde bulunuyorsunuz. ben buraya tavsiye almak için geldim böyle kaba davranmanızı anlayamıyorum
Senin kötülüğünü hic kimse istemez ama bu kadar kavgaya kıskanclıga guvensizliğede insan gelemez ilerde daha büyük sorunlar çıkmaması kacinılmaz bile bile ateşe atlamak gibi

Öncelikle fake olduğunu düşünüyorum.

İkincisi fake değilsen bile böyle bir anormal doktor çift yüzünden halkın sağlığı tehlike altında.

Bu yüzden.
fake değilim bu bir.
ikinci özel hayatım ile mesleğim ne alaka. hastanede en sevilen doktorumdur bir hastam bile arkamdan kötü bir laf söylemez. yaptığım işe tek bir laf söyleyemezsin

fake değilim bu bir.
ikinci özel hayatım ile mesleğim ne alaka. hastanede en sevilen doktorumdur bir hastam bile arkamdan kötü bir laf söylemez. yaptığım işe tek bir laf söyleyemezsin
Arkanızdan konuşmuyorlardır doğrudur. Ama bir süre sonra yüzünüze de konuşamayacaklar. Çünkü sevdiceğiniz "yasaklayacak"

fake değilim bu bir.
Ben söylesem nolur?
Biricik aşkın söyleyip eziyor seni.

1 yıldan biraz fazla süredir sevgiliyiz. Her gün bakın her gün kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye içinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım çikolata çektiği için bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İçeriye ailemle oturmaya vakit geçirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şüphe yok. Ben de çok seviyorum o da çok seviyor. Hatta belki de o daha çok seviyor bilemiyorum. Ama böyle işte sürekli kavga ediyoruz. Ben intörn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nöbetçiyim. Nöbet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun için laf ediyor. 1 senedir gözüm ondan başkasını görmedi. Aklımdan kimse geçmedi. Neden hala böyle ya. İşimde gücümde bir kızım. Dersimi çalışırım okuluma giderim bu sene mezun olup göreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dövüş bir ilişkide normal midir. lütfen ilişki konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.

Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kücük bir ailem olsun istiyorum çocuklarım olsun istiyorum. O yüzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum onun da bana güvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.

Hayır, bunu haketmiyorsun.

Evet, olmayacak duaya amin diyorsun.

Çoğu insanın başından geçmiştir, olmayacak duaya amin dediği bir ilişki. Bittikten, atlattıktan sonra da şükredersin ondan kurtulduğuna.

Sen diyorsun ya, ikimizin de sevgisinden eminim diye; bence aranızdaki sevgi değil.

İnsan sevdiğinin hiçbir hatasını görmemişse bu kadar güvensiz davranmaz. Ailesiyle geçirdiii zamana kesinlikle karışmaz. Kariyeriyle ilgili destek olur, köstek değil.

Benim de vardı seninki gibi. O benden ayrıldı, çok üzülmüştüm. Ama atlattıktan sonra o kadar şükrettim ki, Allah beni kurtarmış dedim. İnsan yaşarken böyle düşünemiyor, kıskançlıkları kısıtlamaları normal geliyor, sevgiden diyorsun; ama öyle değil. Ben de avukatım, o zamanlar stajyerdim, daha o zamandan adliyeye gidip geldiğime, adliye muhabbetime karışırdı, sürekli arar darlardı, tonlarca laf söylerdi; ilerde çok çalışmama gerek yokmuş falan. Saçma sapan şeyler.

Oysa eşim, ne gereksiz yersiz kıskançlıklar yaptı, ne saçma sapan kısıtlamalar, hep destek oldu. Benim meslekten bıktığım yerde o teşvik etti. Bebeğimizden dolayı baya uzak kaldım, yeni yeni yoğunlaşıyorum. Benim işim olduğu zamanlar anneler olmazsa eşim tek başına ilgileniyor çocuğumuzla. Olması gereken bu zaten, ben anneysem o da baba; ama eşi işine yoğunlaşsın diye zaten alması gereken sorumluluğu alan babaya genelde bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapılıyor ya hani..

Uzattım biraz affola. Ama bence yol yakınken dön arkadaşım, çok yıpranırsın. Sevgi değil bu.

Hiç korkma ölmüyosun ilk sevgilinden ayrılınca hayat bir şekilde devam ediyor hastalıklı bir ilişki ve bağımlılıktan başka bir şey değil hissettiğin senin şuan anlamıyorsun bunu ama düzgün bir ilişkin olunca o neydi öyle diyeceksin👍

Bir şey diyeyim bu aşk değil bu bagımlılık
Hem de benı çok seviyor acaba başka biri beni böyle sevebilir mi bagımlılıgı...

döverek sevip de gerçekten seven tek kişi annedir ya...
Diğer türlü dayak darp oluyor

Canim doktor hanım.kizim ikinizde normal değilsiniz maalesef neden mi sen oku Dr ol ve daha yasin 24 olsun ama bu tür baskılara boyun eyy...

Umarım fakedir, iyi güzel tıp kazanmışsın ama yazdığın şeyler duygusal olarak sanki 12-13 yaşında kalmışsın gibi.

Ailende hiç mi sevgi görmedin, hiç arkadaşın olmadı mı, seni 1 adet bile seven bir insan olmadı mı ki bunun sevgi olduğunu sanıyorsun? Yadırgamak ya da aşağılamak için söylemiyorum ama hala sakin sakin ama beni seviyor demene ağzım açık kaldı. Adam sizi saplantı yapmış ki bir yerde şiddet gösterdiğini ima eden bir şey de yazmışsın. Kadın cinayetleri böyle saplantılı ilişkilerin ilerlemesiyle oluyor biliyorsun değil mi? Kendine zerre saygın yok mu ki yok ilk sevgilimle evlenicem yok kimse beni sevemez gibi saçma sapan düşünceler yüzünden kendine bu muameleyi reva görüyosun. Hadi diyelim ki dediğin şeyler doğru bi daha asla kimseyi sevemeyeceksin vekimse seni sevmeyecek. Yine de bu adamla olmaktansa yalnız kalmak eminim kat be kat daha iyidir.

Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim :KK43:
beni onun gibi seven birini bulamam diyorsunuz ama hep kavga ediyorsunuz ve mutsuzsunuz ilginç . Hep kavga ederek ilişki mi yürür bi düşünün

Diyor zaten bunu da diyor. Bir kere acil nöbetindeydim ve benin yaşımda bir kız geldi ben ona yardımcı olmaya çalışıyordum daha fazla ilgileniyordum yaşıtım oldugu için empati yapıyordum. Bana dedi ki sen onun erkek arkadaşının dikkatini çekmeye çalışıyorsun o yüzden kızla fazla ilgileniyorsun. Delirdim o gün delirdim. Halbuki tek amacım kıza yardımcı olmaktı ben de aynı şekilde aynı yerde yatmıştım bir sene önce kızın durumu ciddiydi ve empati yaptım yardım ettim. Gelip beni iğrenç bir şeyle suçladı. Ben çok sinirlendim kavga çıktı sonrasında fiziksel boyuta ulaştı kavga ben yere düştüm falan beni orda bırakıp kaçtı.

Hala bu adamın seni sevdiğini düşünüyor musun

Psikiyatriden randevu al ne olur

Mutaassıp olabilirsin vs de her şeyin bir sınırı vardır bu adamla evlenilmez vs

Sasirarak okudum. Psikolojik siddetin adi sevgi mi olmus? Seven insan ozgurlestirir, kolelestirmez.
Ilk ve son olsun diye insan kendini bile bile abuk sabuk, sonu basindan belli bir iliskide ısrarla kalmaya surukler mi? Algin mi degisti? Manipule mi ediliyorsun anlamadim. Iliskinize, ki iliski denirse buna, disaridan bir gozle bakar misin? Yurumeyen iliski neden ısrsrla oldurmaya calisilir ki? Ilk olan son olsun da nasil bir mantiktir onu da anlamadim. Hangimiz ilk sevgilimizle evlendik ki... onemli olan saglikli iliski yurutecegin kimseyle evlenmek, kacinci oldugu degil.

Sevgi nasıl olmalı inanın hiç bilmiyorum. Günümüz ilişkileri midemi bulandırıyor. İnsanların sevgili seçerken yanında taşıyacakları bir eşya seçer gibi davranmaları midemi bulandırıyor. Bu kişiyle aynı düşünüyor olmamız belki de bu kadar kavgaya rağmen devam etmemizin sebebiydi.
Bu adamın sana yaptıklarının adı psikolojik şiddet ve şimdiye kadar olmadıysa emin ol ki evlendikten sonra bu fiziksel şiddete dönüşecek. Kendine yazık edersin. Daha yaşın çok genç ve tecrüben yok. Bu senin için büyük bi tecrübe olsun. Bundan sonraki hayatında kendini kimsenin böyle değersiz hissettirmesine izin verme.

Back
X