Sevgilimle ilgili kafama takılan sorular. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Kesinlikle hak veriyorum yazilanlara. Niyeti ciddi olan erkek cinsellik konusunda asla israrci olmaz hatta kiyamaz. Ben mesela evlilik öncesi cinselligi yasamak istemem ve en basinda tepkimi koyuyorum. Senin fikrin bu konuda nasil bilmiyorum evlilik öncesi senin icin sorun olur mu olmaz mi ama genel olarak sana deger veren bi erkek üstelemez israrci olmaz hep senin kendini hazir hissetmeni ister ve bekler. Bu adamin bana kalirsa niyeti iyi mi degil mi bilemem ama deger vermiyor bana kalirsa. Tahammülü yok demissin.. eger kafa yapiniz bir olursa ayni seylere gülersiniz, senin yaptigin şirinlikler/ espiriler onun hosuna gider. Adam sana kiziyorsa gicik oluyorsa yeteri kadar sana bir seyler hissetmiyor demektir. Bu benim fikrim. Daha on günlük cikiyorsunuz... simdiden ters davraniyorsa ileriki zamanlar da kim bilir nasil davranir. Asla hazir hissetmedigin bir seyler yasama, sana deger vermeyen bi adamla hic yasama.. ben hic uzatmaz bitirirdim senin yerinde olsam. Allahim hakkinda hayirli olanini nasip etsin, karsina hayirli birini cikarsin. Amin!!!!

Son düzenleme:
Ayrica seven adam sana kendini iyi hissettirir. Sen simdiden acaba yasasam mi diyorsun. Kiymet veren adam seni bu duruma getirmez - seni kendini iliskinizi en basindan sorgulur haldesin. Bu adam seni sevmiyor.. Sevse sana hissettirir tam anlaminda. ISter tecrübeli ol iser tecrübesiz.. Sevilen kadin bunu hisseder. Sen hissedemiyorsan onun bunu sana hissettirmediginden kaynaklaniyor. Cok iliski yasamis olsun olmasin onunla bi ilgisi yok. Kendini düsünüyor - bu kadar da net yani. Sen bence görmek istemiyorsun. Aslinda apacik ortada

10 günde bana cinsellik muhabbeti yapacak adamın kıçına tekmeyi basarım. öyle bir konuya gelen adamın da niyeti çok bellidir aç gözünü

Merhaba arkadaşlar. Yeni başladığım bir ilişkim var. 10 gün oluyor. Ama kafamda bazı sorular var. Mesela söylediğim bazı şeylere sinirleniyor gibi veya tahammülü yok gibi davranıyor. Benim biraz çocuksu şaka yapan bir yönüm var ama o sevmiyor gibi. Bende eski ilişkimden kaynaklı aşk meselelerine ön yargılı olduğum için içimde sürekli bu ilişki bitecek düşüncesi oluşuyor. Bir de kendisi cinsel konularda çok tecrübeli. Acaba bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum her şeyi hemen yaşamak istiyor. Bende zamana bırakmak hemen yaşamamak istiyorum. Sizce neden bu kadar çok cinsellik istiyor olabilir ve ben nasıl tepki verebilirim? Her şeyi zaten yaşadığı için beklemeyi artık anlamlı bulmadığını söylüyor ama ben tedirginim...
Böyle erkekler pisliğin tekidir,hayvan gibidir diyeceğim hayvanlara haksızlık olur,sadece tabir amaçlı söylüyorum Sinirlidir ve sürekli cinselliğe açtır,seni aldatır da döverde. Bir süre sonra elini kolunu nereye koyacağını şaşırırsın aman sinirlenmesin diye. Kaç kurtar kendini

Sana çabuk sinirlenen tahammul edemeyen biri bence cok sevıyor gıbı gorunmuyor Senı senden cok sevenı bul buda bı kosede dursun takıl sadece Kendini kullandırmadan tabi Çünkü erkekler genelde böyle yapar Aptal olma bunların hepsı aynı

Back
X