• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilgili problem var

Cutegirll34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
11
0
1
25
Merhaba ben bir genç bir kızım ve ablalarım olarak sizden yardımcı olmanızı istiyorum. Benim bir erkek arkadaşım vardı ve onu çok seviyordum çok da güvendim ve ilişkiye girdik bu anşattığım olay 1 hafya kadr önce oldu ve 1 haftadır arıyorum mesaj atıyorum cevap vermiyor o gündn beri ne arıyor ne de soruyor oysaki ben ona güvenmiştim. Bu olayı ailem duyarsa çok daha kötü olur geleceğim karardı gibi bir his var içimde biraz içimi rahatlatın lütfen

Adam alacagini almis seni terk etmis. Baslik yanlis olmus. Artik sevgilin degil cunku.
Koru korune kimseye guvenme.
Ya inanamıyorum nasıl böyle bişey yapar çok korkuyorum ilerde evlenemem diye 18 yaşındyım şuan. Ailem de duyarsa beni çok kötü yapar zaten annem namazdan oruçtan bsşını kaldırmaz biri beni kötü yapar

Son düzenleme:
Ahh canım yaşın daha çok küçük neden böyle şeyler yaparsınız sonunu düşünmeden çocuk istismarina girer bu durum
Çok üzüldüm senin adına

Ahh canım yaşın daha çok küçük neden böyle şeyler yaparsınız sonunu düşünmeden çocuk istismarina girer bu durum
Çok üzüldüm senin adına
İlerde evlenmeme engel olur mu yaşım 18 bu arafa yukarda yanlış yazmışım

Okullar da tatil olduğundan beri konu açan açana :işsiz: doğruysa eğer ilişkiye girmeden önce aileni ve erkek arkadaşının seni terk edip etmeyeceğini düşünecektin şimdi ne yapsan nafile:kahve: ders olmuştur artık boşver iyi yanından bak :KK14:

17 yaşında bir kız yaptığı şeyin sonuçlarını bu kadar da tahmin edemiyor olamaz. Forumlara girip üye olup bunları yazabiliyorsan nasıl bir durumun içinde olduğunun farkında olman lazım. :sinirli:

Konu fake mi acaba?
Neyse. Boyundan buyuk islere kalkismazsin bir daha umarim. Uzun uzun yorum yapamayacagim. Ayrica sevismek dunyanin sonu degil. Kirliyim mirliyim diyip duruyorsun, bir psikologa gorun. Bir daha da ailenin dizinin dibinden ayrilma madem bu kadar ah vah edeceksin.

Okuyorum zaten evlilik fekan düşünmüyorum ama ilerde engel okur diyr korkuyorum artık temiz biri değilim sonuçta

evlenmene engel olacağını düşündüysen niye seviştin ?
hem evlenmeyi düşünmüyorsun hem evlenmene engel olur diye endişelisin ..
niye temiz biri değilsin öz bakımına dikkat etmiyormusun?

Back
X