• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilgili problem var

Ah be güzelim sen neden sorumluluğunu kaldıramayacağın şeylerin altına giriyorsun. Cinsellik ekonomik özgürlüğünü almış, kimseye eyvallahı olacağı bir durumu bulunmayan ve bağımsız muhakeme üstünlüğü olanlar içindir. Hele ülkemizde. Ben kesinlikle buradaki bir kaç sığ kafa gibi alacağını almış falan demeyeceğim, evlilik dışı cinselliğe de karşı değilim ama her şey yaşında güzel.

Ah be güzelim sen neden sorumluluğunu kaldıramayacağın şeylerin altına giriyorsun. Cinsellik ekonomik özgürlüğünü almış, kimseye eyvallahı olacağı bir durumu bulunmayan ve bağımsız muhakeme üstünlüğü olanlar içindir. Hele ülkemizde. Ben kesinlikle buradaki bir kaç sığ kafa gibi alacağını almış falan demeyeceğim, evlilik dışı cinselliğe de karşı değilim ama her şey yaşında güzel.
Sevgilime güvenmiştim çünkü babası zengin biri zaten

Hayat boyu bu tip kandırılan saflar dolu dünya. Bu daha ilerde kandırılmanı engelleyecek bir tecrübe olur güzel bir şekilde değerlendir kendini üzme. Hayatın falan kararmadı sadece güveneceğin insanı güzelce seç istemediğin kimseyle birlikte olma sırf benden ayrılmasın diye falan. Ailen neden öğrensin ki. Bundan sonra hayatına aldığın insanları daha iyi ölç tart.

Bir tavsiye daha arkasında duramayacağın hiçbişeyi yapma. Yani şu an "o an ben de istedim, yaptım, yaptığımın arkasındayım bana tecrübe oldu daha dikkatli olucam artık hayatta" diyebil.

Ayrıca ben de fake olduğunu düşnüüyorum. Başta 17 dedi sonra yasal sorun çıkar üstüne gideriz diye bugün 18 oldum falan. Sadece yönetim kızıyor biz fake olduğunu belirtene kadar fake yazıp durmayın diye.

Fake :))))) okulların tatil olmasıyla bdv canlandı maşallah. Gidin kitap falan okuyun, yabancı dilinizi geliştirin size daha faydalı :)))

Hayır geleceğin tabiki kararmadi ama güzel bir tecrübe edinmiş oldun kolay kolay kimseye güvenmemen gerektigini öğrendin umarim ailen ogrenmez.

Back
X