Sevgilimle ilgili

Nnrnnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
5
-1
1
28
Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor

Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor

Cok kurcalamaya,kafa patlatmaya gerek yok. Sizi sevmiyor ve kullanıyor, net.

Seni artık sevmiyor ve senden ayrılmak istiyor. O kişilere yazması araması da arayışta olduğu manasına gelir. Yaşadığın herşey sana neon ışığında yazılmış harfler kadar açık bir uyarı. Sen de bu uyarıyı dinleyerek bu adamdan ayeılıp hayatına bakman gerek. Artık nasıl az kırıcı yazılabilir ki bu bilemiyorum bu arada

bu insandan beklentin nedir sana evlenilecek ve baba olacak eş olacak güveni sağladı mı

seni mutlu etti mi

manevi beklentilerini karşıladi ve sadakatli davrandi mı..

dünya üzerindeki tek erkek o mu

eminim bağlandın canın yanıyor ayrılmayı düsününce bile gözlerin doluyor ama bazen yarayı kesip atmak en sağlıklısıdır. zaten ilişkilerde de kaçan kovalanıyor..

aldatılmış biri olarak söylüyorum bunları kaçmayı beceremedim.

[/QUOTE
Cinsellik.icin kullaniliyorsun bilmem farkindamisin adam seni sevmiyo

Seni aldattığı kadınlarla cinsel birliktelik yaşamıyor diye basit bir şey mi bu senin için? Yazdıklarını okursan her şey apaçık ortada zaten, seni sevmiyor ve sana değer vermiyor ne yazık ki. Sadece kullanıyor. Bunları söylemek istemezdim ama belli ki farkında değilsin. Ayrıca acil bir psikolojik desteğe ihtiyacın var. Normal bir psikolojiye sahip bir insan bu ilişkiye devam etmezdi

Doğru söylüyorsunuz ama çok emek verdim ve kendimi çok kullanılmış hissediyorum
Emek diyorsun da insanlar yeri geldiğinde 20-30 yıllık evliliklerini bitiriyor. Olması gereken de bu. Hayata bir kez geliyorsun neden sana değer veren, seni sevip sayan bir insanla birlikte değilsin? Tedavi olduğunu yazmışsın, iyi bir psikoterapi aldığını düşünmüyorum. İyi bir psikologa gitmelisin

Bu yazdıklarınıza bakarak; benim aklıma başkasını sizinle aldatıyor olabileceği geldi nedense. Sizin yanınızda bu kadar rahat olması ve istediği zaman çekip gitmesi enteresan durumlar :KK67:

Back
X