Sevgilimle ilgili

Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor
Sizi sevmeyen,istemeyen biriyle neden berabersiniz.Sizi önemsemiyor,değer vermiyor kendinizi niye küçük düşürüyorsunuz

Daha bir de ne yapayim diye soruyor musunuz?
Dusunsenize tum bunlara ragmen evlisiniz ve adam elinde surekli baska kadinlarla mesajlasiyor.
Devam ettirmek akil isi degil.

bu adam sizi sevmıyor . niye vaktınızı harcıyorsunuz.. zamanınıza yazık , size yazık..

Sevgilim demişsiniz de ben burda bir sevgili ve ya bir ilişki göremiyorum. Sizi istediği zaman kullanıyor siz de kendinizi kullandırtıyorsunuz.
Şimdi ayrılın diyeceğiz siz ayrılmayacaksınız... o halde mutluluklar dilerim!

O seni birakmadan sen onu birakk kesin ve nettt!

Allahim ya saka mi bu ayril gitsin kizim hatta adam senden ayrilmista senin haberin yok sanki!!! Aklini basina al hayatini sokakta mi bulduj da boyle aptallarla heba ediyorsun

Back
X