Ben 24 yasindayim sevgilim 28. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz 6 ay oldu. gelebildiği kadar geliyor buraya cok masrafli oluyor tabi bu sebeple cok fazla gelemiyor. ben cok takintili ve guven problemleri olan bir kizim. neredeyse butun iliskilerimde ayni seyler basima geliyor. belli bir süre sonra erkek arkadasimin disari cikiyor olmasi beni rahatsiz ediyor ve sinirlendiriyor.. bu iliskimde baslangici ise “ikimiz de esit sayilarda disari cikiyoruz bu bile ayni cok benziyoruz dedikten sonra iste sen cok cikiyo olsan mesela sinir olurdum ben dedi ben de olurdum dedim” bu konusmanin ustune denk geldi ve 5 gun disari cikti ben de sinirlenme hakki buldum kendimde. her neyse zamanla o disari ciktiginda sinirlenmeye devam ettim bir sure sonra kavga etmeye basladik trip attigim icin. bir gun arkadasiyla plan yapmis bana soylemedi sonradan aklima gelmis rol yaparak yalan soyledi yeni konusulmus gibi ama cok daha erken planlanmisti ben de niye boyle bisey icin rol kesip yalan söylüyorsun falan dedim degdi ki yani güvenimi kiriyosun vs dedim. guven konusunda cok hassas oldugumu biliyor cunku. o da tartismayalim kavga etmeyelim diye soyleyemedim dedi bunun uzerine cok pisman oldu ozur diledi bir daha olmayacak vs dedi sözler verdi. baska bir arkadasi hakkimda kotu konustugu icin ona uyuz oldum yakin zamanda ve bunu biliyordu. onlarla toplu sekilde bulustu ses etmedim aramiz iyiydi kendime hakim olabildim. ama dün gece bir yerden dönerken bana mesaj atti M isimli arkadasimi gordum oturuyodu aradim o mu diye yanina gectim sigara icicez eve geccem diye mesaj atti. bahsettigi m isimli arkadas daha 3 gun once evlendigi icin o saatte disarda olmasini sacma buldum ve bana kanitlayabilir misin dedim o oldugunu… o da yok bana guvenmeyi ogrenceksin sildim arama kayitlarini vs dedi. ben de aglarim tamam kapat dedim bu sekilde ayrilmayi secmis olursun. sonra israrci oldu en sonunda ikna olup arama kayitlarini atti ve benim hakkimda kotu konusan arkadasiyla bulusmus aslinda. ben de yine yalan soyledin soz verdigin halde neden bana bunu yapiyorsun vs dedim. o da bisey yapmiyorum yalan bile degil bence bu sadece ismi degistirdim yaptigimiz sey ayni sigara ictik vs dedi. kavga etmeyelim aramiz bozulmasin diye boyle soyledim dedi. ben de simdi her seyi sittn boyle daha mi iyi oldu dedim. o da abartiyosun bence falan dedi. baska zaman aynisini yine yapacaksin sana nasil guvenebilirim falan dedim. sonradan ozur falan diledi niye boyle yapiyorum bilmiyorum o an dayanamadim oyle soyledim biraz dusunsem boyle olmayacak ama o an iyle geliyor oyle yapiyorum falan dedi. ben de dedim ki madem aramizin bozulup bozulmamasini cok onemsiyosuj o zaman o arkadasini gorunce durmasaydin sigara icmek icin. duruyorsan da doğruyu soyleseydin bana bu kadar basit fln dedim. ben sana boyle yapmazdim cok buyutuyosun bagirir cagirirdim ama böyle yapmazdim falan dedi(gecmisteki olayda bir daha olursa her yerden engellerim seni demiştim o da bir daha olmayacak olursa engelle demişti simdi bir daha olunca konuyu ayriliga cektim yani). olaylar bu sekilde ilk kez olsa sorun degildi de sozler verip yemin edip tekrar bir iki ay sonra boyle olunca napacagimi bilemedim..