sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

Anne babalar her ne kadar evlatlarını öldürecek gibi dursalar da her konuda evlatlarına yardımcı olacak bir yol ararlar.Unutma ki başına ne gelirse gelsin,koşulsuz bir şekilde seni affedebilecek olan yine ailendir.Bence durumu annene anlat, anneler bir yolunu bulur muhakkak.Bir erkeğin tutup da bir kızla ilgili birşeyi babasına söylemesi zor bir ihtimal bence,elinde kanıt var mı ona da bakmak lazım..ama bence dediğim gibi annenle konuş.

Nasıl ispat edecekmiş birlikte olduğunuzu ?

Sakın boyun eğme, daha çok tehdit eder, senin korktuğunu bildiği için.

bence hic korkma !

manyak ya ne saniyosa kendini. Erkemi denir ona!!!!! ayy sabah sabah sabah sinirlerim oynadi.

Bence burda neyine güvenipte böyle birseye kalkistin falan demek icin cok gec zaten olan olmus, önemli olan bundan sonrasi.
Sen hicbirseye mecbur degilsin. Bi arkadasimizinda dedigi gibi sikayet ederim falan de.

korkunun ecele faydası yok bence ailene anlat durumu elbet kızarlar eser gürlerler ama zamanla affederler .ama diğer türlü aşağılık bir herifin oyuncağı olursun o yüzden ilk iş ailene anlat o zaman elinde hiçbir koz kalmaz gerekirse polisede şikayet edersiniz...

Akşamları internete giremiyorum diye baya söleyenler olmuş konu sahibi kaçtı gibi..
Dalga geçenler olmuş okudum hepsini . Maalesef bu konu da fake değil arkadaşlar her konuyu fake sanıyorsunuz önceden okuduğum konular gibi..
Benden büyüksünüz bişey diyemicem akıl veremicem zaten kişiliğiniz yerine oturmuş. Ben daha fazla bişey diyemem.
Konuyu ayrıntılı okumanız gerekmez okumaya çalışıp okuyamıyorsunuz zaten uyduruyorsunuz üstelik.
İlk mesajımı okusanız yeterli.
Bu arada bana destek çıkan akıl veren ablalarıma arkadaşlara çok teşekkür ediyorum telefonumu kapadım 1 gündür ses seda yok. eğer sınırını aşarsa dediğiniz gibi yapıcam ... gelişme olursa yazıcam takip ederseniz sevinirimm teşekkürler

Şunu söleyebilirim ablacım , cesaret var . ama bizimkiler ona inanırmı bilmiyorum.
Ispatta çıkarabilir. ama göstermeye cesareti varmı onu bilmiyorum.
Hadi ıspat etti diyelm bizimkiler ne der onu hiç bilmiyorum!!

Akşamları internete giremiyorum diye baya söleyenler olmuş konu sahibi kaçtı gibi..
Dalga geçenler olmuş okudum hepsini . Maalesef bu konu da fake değil arkadaşlar her konuyu fake sanıyorsunuz önceden okuduğum konular gibi..
Benden büyüksünüz bişey diyemicem akıl veremicem zaten kişiliğiniz yerine oturmuş. Ben daha fazla bişey diyemem.
Konuyu ayrıntılı okumanız gerekmez okumaya çalışıp okuyamıyorsunuz zaten uyduruyorsunuz üstelik.
Bu arada bana destek çıkan akıl veren ablalarıma arkadaşlara çok teşekkür ediyorum telefonumu kapadım 1 gündür ses seda yok. eğer sınırını aşarsa dediğiniz gibi yapıcam ... gelişme olursa yazıcam takip ederseniz sevinirimm teşekkürler

En doğru kararı vermişsin, gerekirse savcılığa gitmekten de çekinme. Demiştim sana, bir halt edemez.
Sana burada koşulsuz destek olanlardan biriyim.
Yalnız bir konuda kızdım sana. Öyle diktirme vs gibi şeyleri sil aklından. Elbette ki insan olarka senin değerini 2 mm kalınlığında bir zarla ölçmeyecek adamlar da var. Sakın kendine bu hakareti karşındaki insana da bu saygısızlığı yapma. Herkes sevgilin gibi hayvan değil. Daha düşünme zaten bunları. Senin için şimdi kendine yatırım yapma zamanı. ÇAlış ve oku. Mutlaka. Okursan herşey çok daha güzel olacak.

En doğru kararı vermişsin, gerekirse savcılığa gitmekten de çekinme. Demiştim sana, bir halt edemez.
Sana burada koşulsuz destek olanlardan biriyim.
Yalnız bir konuda kızdım sana. Öyle diktirme vs gibi şeyleri sil aklından. Elbette ki insan olarka senin değerini 2 mm kalınlığında bir zarla ölçmeyecek adamlar da var. Sakın kendine bu hakareti karşındaki insana da bu saygısızlığı yapma. Herkes sevgilin gibi hayvan değil. Daha düşünme zaten bunları. Senin için şimdi kendine yatırım yapma zamanı. ÇAlış ve oku. Mutlaka. Okursan herşey çok daha güzel olacak.

Ben birini kandırmayı asla istemem. Ama bu zamanda öyle erkek yok ablacım :/
Eğer karşıma beni kabul eden biri çıkarsa neden öyle bişeye kalkışayım.
İnşallah çıkar..

selam ben uzun zamandır takip ediyodum burayı ama yeni üye oldm . uzun zamandr çıktığım biri var ilişkiye girdik fakat ayrılmıyo şiddet uyguluyo babana annene sölerim diyo ayrılmaya kalkıştm peşimi brakmadı şmdi aldatıyo farkndaym ama ayrlamcağmı bildigi icin cok rahat napmalym ? nasl ayrlmalym anneme anlatrsam öldürürlerr beni :( ne olur fkir verin bana

canım öncelikle sabırlı ol.. derdini okudum ve inan çok üzüldüm.. çünkü benim kuzenimde 2 sene önce aynı dertten muzdaripti. tanıştığı izmirli bi erkekle beraber olup onun tehditlerine maruz kaldı. izmirli adı lazım değil erkek aynen sende olduğu gibi söylerim die tehdit edip durdu. kendi kontör harcamak dahi istemediği için kıza zorla her gün ev telefonundan kendini arattırdı.. o da senin gibi kimseye söylemedi ve gelen telefon faturası ve girdiği bunalımdan sonra naptı biliyomusun?? intihar etti :43: o böyle bi şerefsize pabuç bıraktı ama sen daima dik dur ve kimseye ezdirme kendini. bunu yanlız olmadığını bilmen ve kimseye boyun eğmemen için paylaşıyorum seninle. sakın onun gibi olacağını düşünme. sen ne olursun daha akıllı davran ve sana söylenilen tavsiyelere uy. derdinde hiç bir zaman yanlız değilsin sen sana verilen tavsiyelerle bu kişiyi yenebilirsin.. canını sıkıp duracağına güçlü ol ve polise anlatıcam die asıl sen onu tehdit et. derdinde ve hayatında kolaylıklar dilerim canım..

cnaım benım olmus bır hata dunyanın sonu degıl burda zaten yardım ısteyen ınsanların baskaları tarafından yadırganmasını anlamıyorum sne sakın onları kafan takma bıraz daha gerı kafalı dusunduklerı ıcın hangı cagdayız aılen tabıkı bu duruma tepkı verebılır cunku bakırelık bazı keısm ıcın hala onemlı ama uzulme amelıyatı var bence bır an once onu ol ılk ısın olsun ve sakın ama sakın kımseyede soyleme bırı ıle tanısan bılede soyleme sakın yok dusurt olucam dıye ama o damala bır daha beraber olma dedıgın gıbı eger sana yıne salak sacma seyler derse bana tacavız atmeye kalktı fıland dersın savcılıga verıcme dersın aılene soylemekle tehtıtte ederse senı surundururum de aılemı fılan gozum gormez de eger ona karsı bu sekıdle ezılırsen daha fena olur korktugunuda bellı etme sana destek olucka bırı varmıdır agzı sıkı belkı onunla paylasabılrıısnız yada dırek bır avukata fılan basvur bu erkekle p... dır hayvan senı kullanmıs uzulme sakın bır sye olursada ozle mesaj atabılırsın agzı olan konusuyor zatne dertlerı kendı yaralarını baskalarına sokmak bosver ...

canım öncelikle sabırlı ol.. derdini okudum ve inan çok üzüldüm.. çünkü benim kuzenimde 2 sene önce aynı dertten muzdaripti. tanıştığı izmirli bi erkekle beraber olup onun tehditlerine maruz kaldı. izmirli adı lazım değil erkek aynen sende olduğu gibi söylerim die tehdit edip durdu. kendi kontör harcamak dahi istemediği için kıza zorla her gün ev telefonundan kendini arattırdı.. o da senin gibi kimseye söylemedi ve gelen telefon faturası ve girdiği bunalımdan sonra naptı biliyomusun?? intihar etti :43: o böyle bi şerefsize pabuç bıraktı ama sen daima dik dur ve kimseye ezdirme kendini. bunu yanlız olmadığını bilmen ve kimseye boyun eğmemen için paylaşıyorum seninle. sakın onun gibi olacağını düşünme. sen ne olursun daha akıllı davran ve sana söylenilen tavsiyelere uy. derdinde hiç bir zaman yanlız değilsin sen sana verilen tavsiyelerle bu kişiyi yenebilirsin.. canını sıkıp duracağına güçlü ol ve polise anlatıcam die asıl sen onu tehdit et. derdinde ve hayatında kolaylıklar dilerim canım..
adi pislik şerefsiz allah belasını versin !!! çok üzüldüm çok... ben bile düşündüm ama asla öle bişey yapmam yapamam ALLAH böle insanların kökünü yok etsin
cnaım benım olmus bır hata dunyanın sonu degıl burda zaten yardım ısteyen ınsanların baskaları tarafından yadırganmasını anlamıyorum sne sakın onları kafan takma bıraz daha gerı kafalı dusunduklerı ıcın hangı cagdayız aılen tabıkı bu duruma tepkı verebılır cunku bakırelık bazı keısm ıcın hala onemlı ama uzulme amelıyatı var bence bır an once onu ol ılk ısın olsun ve sakın ama sakın kımseyede soyleme bırı ıle tanısan bılede soyleme sakın yok dusurt olucam dıye ama o damala bır daha beraber olma dedıgın gıbı eger sana yıne salak sacma seyler derse bana tacavız atmeye kalktı fıland dersın savcılıga verıcme dersın aılene soylemekle tehtıtte ederse senı surundururum de aılemı fılan gozum gormez de eger ona karsı bu sekıdle ezılırsen daha fena olur korktugunuda bellı etme sana destek olucka bırı varmıdır agzı sıkı belkı onunla paylasabılrıısnız yada dırek bır avukata fılan basvur bu erkekle p... dır hayvan senı kullanmıs uzulme sakın bır sye olursada ozle mesaj atabılırsın agzı olan konusuyor zatne dertlerı kendı yaralarını baskalarına sokmak bosver ...

teşekkür ederim dünden beri telefonum kapalı hiçbişeklde konusmadık hattımı kırdım. kesin arıcak eminim ama biliyorum ne yapcağmı sayenizde :(

Son düzenleme:
tüm mesajları okumadım ama son msjdan anladığım kadarıyla telefonunu kapamışsın en güzelini yapmışsın eğer sana ulaşırsa da ailene herşeyi anlattıığını isterse kendisininde gelip konuşabileceğini babanın asıl bu tehditleri yüzünden çok kızdığını ve savcılığa gitmemesi için senin engel olduğunu söyle blöf yap yanii bunları da çok rahat bir tavırla yap. ondan korkadığını bu tehditlerin hiç bir problem yaratmayacağını söle hayatında. o zmn o kendisini geri çekecektir.

Canım senin hikayenenede çok üzüldüm yazık olmuş gencecik bir kıza
kimbilir ne kadar çok korkuttuki başka çözüm yollarının olduğunu göremediki çözümü buda buldu
keşke ailesine söyleseydi paylaşsaydıda derdini bu yaşanmasaydı o şeref.. pislikte cezasını alsaydı
:47:

Evli misiniz ?
Her Acıyan Vajinismus Olmaz..
Ayrıca Yorumum Konu Sahibine İdi, Size Değil.. :34:

Konu bu değil yalnız... Tehdit konusu , yanlışım varsa düzeltirsiniz ama ilişkiye girmek istedik çok kez giremedik bu sebepten dolayı. Araştırmalarım sonucu vajinismus çıktı.
Şimdiki derdim tehdit etmesi.. bu değil

Son düzenleme:
Konu bu değil yalnız... Tehdit konusu , yanlışım varsa düzeltirsiniz ama ilişkiye girmek istedik çok kez giremedik bu sebepten dolayı. Araştırmalarım sonucu vajinismus çıktı.
Şimdiki derdim tehdit etmesi bu değil

Konunun Ana Temasını Biliyorum..
Sadece Vajinismusun İlişkiye Girmeden Anlaşılmadığını Söylüyorum..
Yazdıklarınız Hakkında Çokta Detaya Girmek İstemiyorum..
Çünkü Siz İlişkiye Girmedik Yazmışsınız.. :34:

Tehdit Konusuna Gelince, Isıracak Köpek Havlamaz.. :34:

Sevgiler..

Back
X