sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

dertlikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
44
1
36
İstanbul
selam ben uzun zamandır takip ediyodum burayı ama yeni üye oldm . uzun zamandr çıktığım biri var ilişkiye girdik fakat ayrılmıyo şiddet uyguluyo babana annene sölerim diyo ayrılmaya kalkıştm peşimi brakmadı şmdi aldatıyo farkndaym ama ayrlamcağmı bildigi icin cok rahat napmalym ? nasl ayrlmalym anneme anlatrsam öldürürlerr beni :( ne olur fkir verin bana

Son düzenleme:
boylelerine erkek denmez baska birsey denir ama soylenmez burda..tehdit ediyorsa savcılıga sikayet edecegini soyle 2 dkkada kapısına polis dayanır ozaman anlar durumu pislik

amacim seni yargilamak degil ama madem tutucu bir ailen var ve yaptigin sey sonrasinda korkacagin birsey neden birlikte oldun ki ?

eğer onun tehditlerine boyun eğersen daha fazlasını yapacaktır.sende onu tehdit et sen aileme söylersen bende polise bana zorla sahip olduğunu söylerim de korkmasını sağla senden bir şekilde yoksa onun elinde oyuncak olursun:(

Fikir olarak pek bişey diyemeceğim maalesef. Sen bu çocuğun nesine güvendinde böyle bi işe kalkışmısınki..Hem tehdit ediyor hem aldatıyo diyosun hemde rahat diyosun..Neyse olan olmuş artık Allah yardımcın olsun

bence hıcbırsey yapamaz sadece senı elınde tutmk ıstıyor eger aılene soylerse senınle evlenmek zorunda kalacagını da bılıyor aılen sıkayet etse gozaltına alınacagını da bılıyor senı tehdıt etmeye cesaretı oldugunu hıc zannetmıyorum hıc korkma ayrıl boylelerı ne yazık kı cok var ve cok tanık oluyoruz.. buna aılene soylemesı ıcın yurek olması lazım yurek olan bı ınsan tehdıt etmez vebalıne gırdım dıye basar nıkahı ama bu senden de korkak canım

20 yasıma yeni grdm nerden bilebilirdm bole olcağnı sonradan degsti hep beni korkutuyo solerim ayrlamazsn diye

hic birseyin garantisi yoktur ki canim gun gelir insan 40 yillik esini taniyamaz hersey zamaninda guzeldir keske olmasaydi,
olmusla ölmüse care yok derler,sende o tehdit ettikce korkarsan tehditin dozunu arttirabilir o yuzden bence ondan korkmadigini goster ona:34:

selam ben uzun zamandır takip ediyodum burayı ama yeni üye oldm . uzun zamandr çıktığım biri var ilişkiye girdik fakat ayrılmıyo şiddet uyguluyo babana annene sölerim diyo ayrılmaya kalkıştm peşimi brakmadı şmdi aldatıyo farkndaym ama ayrlamcağmı bildigi icin cok rahat napmalym ? nasl ayrlmalym anneme anlatrsam öldürürlerr beni :( ne olur fkir verin bana

son pişmanlık fayda etmiyor malesef..o adama boyun eğip bile bile aldatılacağına ailene anlat daha iyi aile ne de olsa kızar döver söver affederler yine şahsi kanaatim

Sakın ipleri eline verme o salağın polise giderim tecavüz etti derim diye tehdit et bak bakalım yanaşabiliyor mu
Şimdi boyun eğersen tepene çıkarırsın

20 yasıma yeni grdm nerden bilebilirdm bole olcağnı sonradan degsti hep beni korkutuyo solerim ayrlamazsn diye

böyle olacagını nerden bilebilirdin öylemi?hiç mi gazete okuyomuyorsun haber dinlemiyorsun bu konuda o kadar cok insan var ki mağdur edilen da yaşında 20 üstelik !!

Tehditlere boyun eğmemelisin genç arkadaşım, erkek arkadaşının tehditleriyle sana yaptıracakları, yaşadığın ilişkiyi ailenin öğrenmesinden çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır, hiç mi tv izlemiyorsun, kızlar tehditlere ses çıkartmadıkça işin içinden çıkamayacakları olaylara sürükleniyorlar, keşke aileme anlatsaydım diyorlar:50:

Senin yerinde olsam o gençten hemen ayrılırım, ailene hiçbirşey söyleyemez, blöf yapıyor, tut ki söyledi, ailen ilk etapta çok tepki verir ama o gencin tehditlerine boyun eğersen daha fena şeyler yaşaman kaçınılmaz.

söylenecek çok şey var ama şuan yaralısın zaten.

lütfen daha fazla hata yapma,isterse öldürsün annene anlat olayı.

şunuda unutma bu hayatta güveneceğin tek kişi annen.kızar,ceza verir ama hataları hatayla kapatma .

bence olan olmus yargılamaktan vazgecsenız ıyı olur her konu acana boyle davranmayın

Back
X