sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

kızlığını diktirmeyen mi var ?!
İSter diktirrim ister diktirmem konu o değil farkındaysan arkadaş sormuş başkasıyla evlenirsen ne yapacaksın diye ben de bu çözümü buldum ne yani ne var bunda ?
13 yaşndaki çocuk biliyor diktirmeyi.
Vajinsmus olmasaydı ilşkiyede girerdim ama herşeyde bi hayır vardır ki girmedik ilşkiye ACIDIĞINDAN SANA HESP VERECEK DEĞİLİM NEDEN İLŞKİYE GİRMEDİĞMİ ANLATACAK DEĞİLİM

konuya bak ilişkiye girdik sevgilim tehdit ediyor
grmediysen nedne korkuyorsun
msjları göstermesinden mi babanın karşısına geçip ne diyecek ?????

kızın bana bunları attı haberin olsun :60:

vallahi senden hiç bişey anlamadım.

20 yasıma yeni grdm nerden bilebilirdm bole olcağnı sonradan degsti hep beni korkutuyo solerim ayrlamazsn diye

O böyle dedikçe sen ne yapıyorsun ?

Yalvar yakar oluyorsan öncelikle bundan vazgeç.

Sert bir çıkış yapsan,afallar kalakalır eminim.

"Eeeehhh söylersen söyle,sonuçlarına sen katlanırsın !"

Biraz sertleş veya çirkinleş bence.Acındırarak,yalvararak vazgeçiremezsin.

Ne yaparsan yap dersen,o da yapmayacaktır zaten,tırsar yani.

İSter diktirrim ister diktirmem konu o değil farkındaysan arkadaş sormuş başkasıyla evlenirsen ne yapacaksın diye ben de bu çözümü buldum ne yani ne var bunda ?
Vajinsmus olmasaydı ilşkiyede girerdim ama herşeyde bi hayır vardır ki girmedik ilşkiye ACIDIĞINDAN SANA HESP VERECEK DEĞİLİM NEDEN İLŞKİYE GİRMEDİĞMİ ANLATACAK DEĞİLİM

hııı herkes diktiriyor diktirmeyenmi varkiii ????????????????

ozaman babanada deki baba artık yolu var herkes diktiriyor de kızma de

konuyu acan arkadasım,sınırlenme olumsuz yorum yapan arkadaslar durumuna uzulduklerı ıcın boyle yaklasıyorlar konuya,olan olmus gercekten ,kolay kolay bır adam yattıgı kısının babasını arayıp kızınla yattım dıyemez,sen bu adamdan kurtulmaya bak,gorusmeyı kes.yolunu bul yanı.

O böyle dedikçe sen ne yapıyorsun ?

Yalvar yakar oluyorsan öncelikle bundan vazgeç.

Sert bir çıkış yapsan,afallar kalakalır eminim.

"Eeeehhh söylersen söyle,sonuçlarına sen katlanırsın !"

Biraz sertleş veya çirkinleş bence.Acındırarak,yalvararak vazgeçiremezsin.

Ne yaparsan yap dersen,o da yapmayacaktır zaten,tırsar yani.

arkadaşım arkadaş ilişkiye girmemiş

çocuk tehdit ediyormuş ona çözüm bulun

sen ilişkiye girdinmi girmedinmi? bi girdim ditorsun bi girmedim acıdı vajinusmus diyorsun buna açıklık getir bence sonra herkez sana yardımcı olmaya çalışacaktır

bu ne pekiii..bir ilişkiye girdik diyorsun bir girmedik diyorsun..
maşallah vajinismus,diktirme hertürlü jinekolojik konuda bilgin var..:51:

madem ilişkiye girmedin..ailene söylese de kendini yerden yere atıp, inkar et:ssz:
ben bakireyim inanmazsanız doktoro götürün de..:23:

kardeşim yorumların hepsini bir oku ondan sonra yaz . sen galiba yanlş okumuşsun
Ben galiba salağım kızlık zarım sağlam ilişkiye girmedim ama tehdt ediyo korkuyorum ölemi sandın ?
Bence öyle sandın ki hala geyik peşindesin

Öncelikle siz söylediğiniz her şeyde ciddi misiniz?

Seviştik ama kendimi hala kız hissettiğim için ilişkiye girmedik diyorsunuz. Kız-kadın ayrımı çok hoş olmasa da sadece ilişkiye girince mi kızlık kalmıyor?
Sonra kızlık zarı diktirmekten bahsediyorsunuz. İleride evleneceğiniz insana daha şimdiden yalan söylemeyi düşünüyorsunuz.
Karşıt görüşte olan insanlara geri kafalı diyorsunuz. Evlilik öncesi cinselliği eleştirdikleri için böyle diyorsanız bir daha düşünün bence.
Sizi yadırgayan insanları eleştirirken saygısız bir dil kullanıyorsunuz.

Ben de 20 yaşındayım ve kusura bakmayın ama bu cahilliğiniz yüzünden size üzüldüm.
Sizin hayatınızdaki hiçbir şeyi eleştirmeye burdaki kimsenin hakkı yok tabii ki ama lütfen kendi iyiliğiniz için, başınızdaki bu dertten kurtulduktan sonra, kafanızı başka şeylere yorun. Okuyun. Her anlamda.

Son düzenleme:
Sen şimdi ilişkiye girdim diye konu açıp sonlara doğru ilişkiye girmedim acıdı diyorsun :))) Şaka mı bu ?

sen ilişkiye girdinmi girmedinmi? bi girdim ditorsun bi girmedim acıdı vajinusmus diyorsun buna açıklık getir bence sonra herkez sana yardımcı olmaya çalışacaktır

bi dakika ya ? kızlık zarı ilşkiye girilerekmi bozuluyor sadece? kızlık zarı sevgilim bozdu ama ilşkiye girmedik . bunun tıpta anlamı nedir ilşkiye girmiş derler bende size böyle yansıttım.
açıklamamın bir anlamı yok çünkü zaten kızlık zarı gitti. penisin oraya girip girmemesi önemli değil

kardeşim yorumların hepsini bir oku ondan sonra yaz . sen galiba yanlş okumuşsun
Ben galiba salağım kızlık zarım sağlam ilişkiye girmedim ama tehdt ediyo korkuyorum ölemi sandın ?
Bence öyle sandın ki hala geyik peşindesin

ya çıldırcam Allah aşkınıza ya benmi yanlış anlıyorum

bi girdik diyor bi girmedik diyor bence karar ver

bir an önce toparla konuyu :)

sevisirken kızlıgım bozuldu diyor fazla detay vermek istememis ama bir sekilde bozulmus kızlıgı yani onu anlatmaya calısmıs bence

Ben de öyle tahmin ediyorum ama detaylı yazamıyorum.
İlişki haricinde de kızlık zarı bozulabilir.

ya çıldırcam Allah aşkınıza ya benmi yanlış anlıyorum

bi girdik diyor bi girmedik diyor bence karar ver

bir an önce toparla konuyu :)

arkadaşım, erkek arkadaşı eliyle bişiler yaparken bozulmuş diyo işte, nesini anlamadın?

Ilişkiye girmek yada girmemek önemli değil zaten sevgilim kızlık zarımı bozdu !!
Sevişirken bozuldu ilişkiye girilmedi. Farkı yok bunun nası olsa bozuldu size penisin girip girmediğni mi açıklayayım ne kadar geri kafalısınız lütfen önyargılılar konuyu terketsin geyik yapmaktan hoşlanıyorsunuz demekki

bi dakika ya ? kızlık zarı ilşkiye girilerekmi bozuluyor sadece? kızlık zarı sevgilim bozdu ama ilşkiye girmedik . bunun tıpta anlamı nedir ilşkiye girmiş derler bende size böyle yansıttım.
açıklamamın bir anlamı yok çünkü zaten kızlık zarı gitti. penisin oraya girip girmemesi önemli değil

bence sen biraz sakin ol kızlık zarı nasıl bozulur yada senin ki nasıl bozuldu

sevisirken kızlıgım bozuldu diyor fazla detay vermek istememis ama bir sekilde bozulmus kızlıgı yani onu anlatmaya calısmıs bence

bence konuya yorum katmayın kendi bukadar yazdıysa açıkça demekki sorulan sorulara cevap vermeyi göze aldı

ben sormasam başkası dicek ilişki olmadan kızlık bozuldu ki böle ben bi yorumunu görmedim sabahtandır bakıyorum yazdıklarına

lütfen kendi konusunu kendi anlatsın

Back
X