sevgilimle karmaşık ilişkim var :(

Bad Blood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
1
0
28
1 buçuk yılı geçik bi sevgilim var ilk zamanlar çok iyiydik kısıtlamıyorduk birbirimizi kavga falabda yoktu kısacası mükemmeldi daha sonra kısıtlamalar başladı giyimime falan hadi normaldir dedim sevgilim sonuçta karışır dedim şikayet etmedim o karışınca bende onu karıştım ama ben onun kadar karışmadım daha sonra dışarı çıkmıcaksın kısa kollu giymiceksin erkeklerle hiçbi şekilde konuşmucaksın ve en kötüsüne geliyorum kapancaksın dedi bana. Kapanmak ya nasıl olur dedim evelenince zaten kapanırım daha yaşım erken nasıl kapanırım dedim istemedim çok kötü davarandı bana abartmıyorum en az 2 hafta kötü davarandı sonra oyaladım ben bunu okullar açıldı bu yaz için tekrar kapancaksın diyor bana kapanmazsan ayrılırılm görcez sevip sevmediğini tek bu da değil benim en yakın kız arkakaşımla konuşmama bile izin vermiyor gözünün önünde kaç kere ağladım nolur izin ver konuşmama diye hayır dedi üzülmeme kıyamazsın izizn verirsin dedim vermem dedi hayatımda beni asosyal biri yaptı herşey yasak market için dışarı çıkmak bile artık soğudum ama ayrılamıyorum böyle olunca benimde kalbim eski sevgilime kayıyor beni hep arıyor mesaj falan atıyor her gece benim için ağlıyor nolur dön diyor kalbim gerçekten acıyor bu yaz sevgilim %85 kapanmadım diye ayrılcak kendi diyor ben ne yapıcam nolur bana bi akıl verin sevgilim yüzünden kimsem kalmadı siz akıl verin bana :KK43:

X