Sevgilimle laf atma krizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

daisykanye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
Herkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.

Sen sanki kıskandırmak amacıyla bilinçli söylemişsin gibi hissettim. Konu kapanmış gitmiş anlatmandaki mantık neydi? Bunun adına dürüstlük diyeceksen, dürüstlük böyle bir şey değil

Erkek arkadaşının da savaşa gider gibi ansızın saldırıya geçmesi apayrı korkunç, işin ucu ayrılığa kadar gelmiş. Böylesine çekip sündürmeye ne gerek vardı?

Karşı cinslerle diyaloğuna karşı hep böyleyse çekilecek dert değil. Evet laf atanları bende hoş bulmadım tabiki ama sizinki b.kunu çıkarmış. Toksik bir ilişki görüyorum..

O da benim aptallığım… böyle bir tepki beklemedim ,aramız son günlerde limoniydi evet kıskandırmak istedim biraz,hiç saçma kıskandırma huylarım yoktur aslında.ama inanın bu kadar büyüyeceğini çocuğu gidip dövmeye çalışacağını bana bu kadar kızacağını düşünemedim çok pişmanım söylediğime normalde yapmam

Bir gafletle söylemişsin. Sevgilin saçma bir şekilde uzatmış. Karşı tarafa karşılık vermemiş, kibarca reddetmişsin. Kendini suçlama.

Uzun uzun ağlayarak ses kayıtları atmak çok gereksiz, sanki suçluymuşsun da suçunu kabul etmişsin gibi. Bırak kendi haline, bu kadar kolay gözden çıkarabiliyorsa sende bir hayli çıkarabilirsin.

Elemanlar, dalmak.... Dilini düzelt bence, sokak ağzı kullaniyorsun, genç kızlara yakıştıramıyorum ben. Kıskansın demişsin almışsın tepkiyi, böyle şeyleri de kendi tepkin varsa ver yoksa iş işten geçince dillendirip birilerinin başını belaya sokma, ayrıca seni kimse hirpalayamaz boyle tiplerle işin olmasın daha genceciksin, kendine daha çok değer ver ona göre birilerini al hayatina

Aman aman kıskanırmıymış sevgilisi
Ne kadar çocukça ve aptalca
Konu sahibi 3 günlük adamın sevgilin diye seni ağlatmasına izin verme
Yani ne hakla işine gelmiyorsa defol git diyeceksin
Ki bilinçli kıskandırmak için söylemişsen bu daha da afedersin ama salakça

Kesinlikle suçlusun. Sen birini katil yapar ya da öldürtürsün. Çocuk ayrılarak çok çok iyi yapmış. Haber de mi izlemiyorsunuz telefonlar da bile var her şey bu kadar dikkatsiz olunmaz ya orada olay çıksaydı. Ne yapacaktın Allahım sizin gibilerle karşılaştırmasın.

Kesinlikle haklısınız hala kendime çok kızıyorum benim yüzümden birine en ufak zarar gelsin kendimi affedemezdim bunun için de çok kötü hissediyorum oraya gidene kadar birsürü dua ettim kalkmış olsunlar diye Allahıma bin şükür bir olay çıkmadı ama ben de çok yıprandım gerçekten

Gerçekten çok yıprandıysan, belki ders alıp akıllanmışsındır. Kimseyi kimsenin üzerine salma bir daha.

Ablam nolur demeyin böyle hesap edemedim bunu asla öyle bir kız değilim Allaha dualar ettim kalkmıs olsunlar diye ne deseniz haklısınız

O kadar katılıyorum ki ya. İnanılmaz rahatsız edici bir üslup. Böyle tipler genelde "oğlan" falan der sevgilisine de. Bu ağızla, böyle biri bulunurdu zaten. Umarım düzeltir kendisini konu sahibi.

kıskandırmak için yapmışsın.
bi gün ters birine denk gelirseniz görürsünüz gününüzü

Herseyi geç sevgilin de iyi biri değil ayrıldık die üzülme bence bugün millete saldırmaya kalkmış hırsını alamayıp seni hırpalamış , öfkeyle hareket eden insanlar korkmalısın .

Sana gelince , nolacaktı o kişiler orda olsaydı kim kimi dövecekti yada hiç düşündün mü senin kıskançlık oyununda belki sevgilin canından bile olabilirdi yada diğerlerinden birisi . Terslemişsin gecmıssın orda kapanmış uzamamış mevzu dallandırıp budaklandırınca noldu hırpalanan canı yanan sen olmuşsun . Aramız limoni kıskandırayım derken daha kötü olmuş . bunu şer die düşünme ,bende kurtardım kendimi bu olaydan sonra die hayr olarak düşün

Bir cahillik yapmışsın ama bu da sana bir ders olsun. Bir erkek böyle bir şeyi kaldıramaz. Bile bile kışkırtmak bu. Ya orada o grubu görseydi, eminim olay bıçaklı yararlanmaya kadar giderdi. Şu dönemde kimin ne olduğunu bilemezsin. Her ne ise olan olmuş bitmiş. O ayrılmak mı istedi ayrılsın. Sende de gurur olsun ama. Sen bir hata işlemediysen ne diye uzun uzun kendini ifade etmek zorunda kalıyorsun. Sana güvenmiyorsa zaten sağlıklı bir ilişki yürümeyecek ki. Az ağırdan al kendini. Bu kadar hırpalama kendini. Çok gençsin.

Geri donmek istiyo musun cidden bu magandaya? Tamam senin yaptigin tam bir çiğlik ama onun verdigi tepki de aşırı kıro yani. Cift olarak cok dizi izliyosunuz sanirim. Yani neyse ki karakterini gormussun, sukredip yoluna bak bence. Omur boyu diken ustunde mi yasican daha simdiden boyle buyuk tepkiler veren adamla?

Sen her laf atana böyle hihi haha diye gülüp cevap veriyor musun iş atar gibi cevap verirsen tabii ki laf atarlar terk etmesi gereken adammış terk etmeyince yüz bulup siz engellemişsiniz olayların toplamında hatalı sizsiniz çocuğa söylerken ne bekliyodun kıskansın istedin de elinde mi patladı yazık günah ya gidip kavga etse 3 kişiye tek kişi başına bir iş gelse olaya bak sağa sola ışık yakan elin kızı için anası dertlenip durcaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`