- Emoji Skoru
- 41.357
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi daisykanye
-
Allah razı olsun,evet bu hafta başlayacağım inşallah destek almaya.Bu olaydan sonra girdiğim girdabın farkına vardım.Karşımdaki insanı geçtim kendim de ilişkimde çok toksik bir insanım otokontrolüm çok zayıf,ciddi bağımlılık geliştiriyorum önceki ilişkilerim “kavgacı toksik” olduğum sebebiyle bitti hep karşı taraflarca.Aşacağıma inanıyorum her şey bizim için.Bunun farkında olmanız bile olumlu bir adım. İmkanınız varsa en yakın zamanda destek alın lütfen..
Toksik ilişki ortamında yetişen biri olarak ne kadar yıpratıcı olduğunu da görmüşsünüzdür siz de bir tane ömrünüzü kavga gürültüyle geçirmeyin, söylemesi kolay biliyorum ama o toksik zinciri kıran kişi olursunuz umarım.
bir daha böyle bir olayın öznesi olmayacağım bana büyük bir ders oldu merak etmeyin. şükür bir felaket yaşanmadı haklısınız yorumunuzda maalesef.Bazı gençlere üzülüyorum.. Böyle kızlar 9 köyü birden karıştırır.
Kaç tane böyle genç kıskançlık kavgası ile vefat etti.
Karneleri ıslatmaya mı gittiniz, hadi bakalım.
Birinin alnındaHerkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
Ben bu tarz tepkilere hiç anlam veremiyorum.kadın ya da erkek farketmez sevgilinizin alnında bu kişinin sevgilisi vardıd mı yaziyor? Bunu bilmeyen biri niye dayağı ya da öldürülmeyi haketmiş oluyor?Herkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
Ben adamlara cevap vermezdim.Cafe sahibine de rahatsız olduğumu söylerdim.Ama diyelim ki cevap verdim o diyaloğu sevgilime anlatmazdım.Böyle bir durumda eşim cevap verdiğim diyaloğa girdiğim için rahatsız olurdu sanırım.Herkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
Herkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.