Sevgilimle laf atma krizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkek arkadaşına anlatacak bir durum yoktu hadi anlattın ayrıntısına verecek kadar da anlatman çok gereksiz.
Son olarak da sana her laf atana da cevap verme. Resmen zarf atmışlar sen de cvp vermişsin.
Erkek arkadaşına gelincede ayrılmanız iyi olmuş öfke kontrolü olmayan biri hayatını cehenneme çevirirdi

Böyle bir
Böyle bir şeyi söylemen gerekiyormuydu cidden gereksiz şeyleri anlatmanın sonucu. Kıskansın dıye yaptın sanırım ama ters tepmiş o ergen sen ergen bide Bi ton azar işitlp ağlamışsın üste çıksaydın bari

Bunu anlatma amacın neydi? Seni daha çok sevip kıskanması mı?

Herkese laf atıyorlar bu ülkede. Arkadaşlarla ne zaman dışarı çıksak laf atan olur gelip tanışmak isteyen olur. Eşime ekstra bir durum olmadığı sürece asla anlatmam.

16 17 sandım

Adamın başını belaya sokar senin gibi kızlar

Olay çıkaracağını biliyordunuz ama yaşadığınız şeyi söylediniz öyle mi? Amacınız neydi? Siz bunu söylemeseniz ne olacaktı yani sokakta karşılaşacaktınız, onlarda aa biz bu kıza laf attık mı diyeceklerdi? Gerçi sevgilinizde ayrılırız yüzümü göremezsin dediğine göre. Siz tencere kapaksınız. Bunun haberi olsunla alakası yok, haberi olsa ne olacak olmasa ne olacak? Ne yani bak beni başkalarıda beğeniyor mu demek istediniz?

Ablam nolur demeyin böyle hesap edemedim bunu asla öyle bir kız değilim Allaha dualar ettim kalkmıs olsunlar diye ne deseniz haklısınız
kuzum dizilerdeki gibi peşlerinden koşup dövecek sonra da seni sarıp "sen benimsin" diyip öpüşeceksiniz sandın herhalde :)
neyse olan olmuş yapma bir daha
barışmak için de kendini yırtma

adam ofkesini nasil yansitacagini bilmeyen adam, bugun "elemanlara dalar" yarin o istemezken ayrildin diye seni döver. bunu idrak edecek beynin de mi yok da barismak icin aglamali ses kayitlari atiyorsun?
bazen düşünürüm de yengenç benim eşim de kıskançtır
ama gidip adamlara dalsın kesinlikle istemem
böyle birşeyi boş bulunup anlatsam çok bozulur ama gidip kimseye dalmaz :)

senin de dediğin gibi öyle yapan yarın bana da çocuklarıma da dalar diye korkarım ben

Aleyna kalaycıoğlu’ndan mı ibret almıyorsununuz, o da sevgilisinin gücüne kapıldı, kendi ve sevgilisi hapiste alakasız biri mezarda.

Yani 15 yaşında değilseniz ve sevgilinize de az çok tanıyorsanız gidip, bana yavru Ceylan dediler Hihi haberin olsun denmez. Erkekler dengesiz varlıklar, gidip adamı yaralasa ya da üç kişi onu yaralasa aaa ne güzel beni hala kıskanıyor diye tatmin mi olacaktınız? Tam olarak bu amaçla yaptınız, sizi kıskanacak, olay çıkaracak, siz de tatmin olacaktınız.

Çok fazla wattpad mi okuyorsunuz bilmiyorum ama hayatı gün görmemiş 15 yaşındaki ergenlik hormonları tavan yapmış ergen kız fantezileri üzerinden yaşamayın. Gerçek hayat öyle bir şey değil.

Dışarıdan ne kadar şuursuzca göründüğünün farkındayım ama bunların yaşanacağı aklımın ucundan bile geçmedi…aptallıksa aptallık evet. böyle atlattıgıma şükrediyorum inanın.hayatımda hiç uzak yakın böyle bisey yasamadım başıma geleceğini tahmin edemedim.ne deseniz haklısınız.bana büyük bir ders oldu.

Ortada bir şey yokken koştur koştur yetiştirmişsin neymiş ondan bir şey gizlenmezmiş tabii canım adamın odun olduğunu biliyorsun kıskansın diye hemen anlatıyorsun hak etmişsin o hanzo odun , sen ayyy beni kıskandı diye gururlanan minik kız ama sonuç hüsran önce hayatından bu tarz leşleri çıkaracak,sonra bir erkeğin ilgisi için saçmalamayacak şekilde kendini geliştireceksin...

adam ofkesini nasil yansitacagini bilmeyen adam, bugun "elemanlara dalar" yarin o istemezken ayrildin diye seni döver. bunu idrak edecek beynin de mi yok da barismak icin aglamali ses kayitlari atiyorsun?
Kendisi ayrılsak beni rahatsız edecek zorlayacak biri değil daha önce de ayrıldık ben istemediğimde tamam daha rahatsız etmeyeceğim demiştir bir gün sonra ben adım atmışımdır.müdafaa etmeye çalışmıyorum,farkındayım çizdiği profil kötü ama asıl suçlu burada benim..ben barışmasam ayrılsam zorlamaz biliyorum.

Herkes diyeceğini demiş zaten ben bu konuda bir şey demeyeceğim ama ilk konunuza baktım da eğer aynı kişiyle birlikteyseniz para mevzusundan da ayrılık yaşamışsınız. Bir ilişkide her ani kriz durumunda direkt ayrılık lafı ediliyorsa ve sonra barışılıyorsa ilişki yalama oluyor. Eğer barışacaksanız şu ayrılık lafını çocuk gibi oyuncak etmeyi bırakın. Ağlamalı sesler atmayı da bırakın hem sizi ağlatmış buluşmayı mahvetmiş pişman olmamış hem de peşinden koşup bi taraflarını kaldırıyorsunuz.

Bana kalırsa tabii öfkesini kontrol edemeyen bir erkekle ömür geçirilmemeli, bugün bütün gün ağlatan yarın evinizde tabakları kapıları kırar, sonraki gün de size fiziksel şiddet uygular.
Bundan sonra ilişkide kıskanma maksatlı stratejilere girilmemesi de kulağınıza küpe olsun.

Annemden teyzeme kadar çevremde çok fazla toksik ilişki örneğiyle büyüdüm böyle olmayacağım derken bir baktım en sevdiğim en bırakamadığım insanla öyle bir ilişki içindeyim.tanıdık gelene çekildim belki.korktugum ne varsa başıma geliyor.sanırım kendi yaralarımı sarmadan bir ilişkiye girmemeliyim doğru bir ruh halinde olmadığımı kabul ediyorum çünkü.

Bunun farkında olmanız bile olumlu bir adım. İmkanınız varsa en yakın zamanda destek alın lütfen..
Toksik ilişki ortamında yetişen biri olarak ne kadar yıpratıcı olduğunu da görmüşsünüzdür siz de bir tane ömrünüzü kavga gürültüyle geçirmeyin, söylemesi kolay biliyorum ama o toksik zinciri kıran kişi olursunuz umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`