- Emoji Skoru
- 3.681
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi daisykanye
-
erkek arkadaşına anlatacak bir durum yoktu hadi anlattın ayrıntısına verecek kadar da anlatman çok gereksiz.Herkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
Böyle bir şeyi söylemen gerekiyormuydu cidden gereksiz şeyleri anlatmanın sonucu. Kıskansın dıye yaptın sanırım ama ters tepmiş o ergen sen ergen bide Bi ton azar işitlp ağlamışsın üste çıksaydın bariHerkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
Bunu anlatma amacın neydi? Seni daha çok sevip kıskanması mı?Herkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
16 17 sandımHerkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
Adamın başını belaya sokar senin gibi kızlarHerkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
Olay çıkaracağını biliyordunuz ama yaşadığınız şeyi söylediniz öyle mi? Amacınız neydi? Siz bunu söylemeseniz ne olacaktı yani sokakta karşılaşacaktınız, onlarda aa biz bu kıza laf attık mı diyeceklerdi? Gerçi sevgilinizde ayrılırız yüzümü göremezsin dediğine göre. Siz tencere kapaksınız. Bunun haberi olsunla alakası yok, haberi olsa ne olacak olmasa ne olacak? Ne yani bak beni başkalarıda beğeniyor mu demek istediniz?Herkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
kuzum dizilerdeki gibi peşlerinden koşup dövecek sonra da seni sarıp "sen benimsin" diyip öpüşeceksiniz sandın herhalde :)Ablam nolur demeyin böyle hesap edemedim bunu asla öyle bir kız değilim Allaha dualar ettim kalkmıs olsunlar diye ne deseniz haklısınız
bazen düşünürüm de yengenç benim eşim de kıskançtıradam ofkesini nasil yansitacagini bilmeyen adam, bugun "elemanlara dalar" yarin o istemezken ayrildin diye seni döver. bunu idrak edecek beynin de mi yok da barismak icin aglamali ses kayitlari atiyorsun?
O da benim aptallığım… böyle bir tepki beklemedim ,aramız son günlerde limoniydi evet kıskandırmak istedim biraz,hiç saçma kıskandırma huylarım yoktur aslında.ama inanın bu kadar büyüyeceğini çocuğu gidip dövmeye çalışacağını bana bu kadar kızacağını düşünemedim çok pişmanım söylediğime normalde yapmam
Dışarıdan ne kadar şuursuzca göründüğünün farkındayım ama bunların yaşanacağı aklımın ucundan bile geçmedi…aptallıksa aptallık evet. böyle atlattıgıma şükrediyorum inanın.hayatımda hiç uzak yakın böyle bisey yasamadım başıma geleceğini tahmin edemedim.ne deseniz haklısınız.bana büyük bir ders oldu.Aleyna kalaycıoğlu’ndan mı ibret almıyorsununuz, o da sevgilisinin gücüne kapıldı, kendi ve sevgilisi hapiste alakasız biri mezarda.
Yani 15 yaşında değilseniz ve sevgilinize de az çok tanıyorsanız gidip, bana yavru Ceylan dediler Hihi haberin olsun denmez. Erkekler dengesiz varlıklar, gidip adamı yaralasa ya da üç kişi onu yaralasa aaa ne güzel beni hala kıskanıyor diye tatmin mi olacaktınız? Tam olarak bu amaçla yaptınız, sizi kıskanacak, olay çıkaracak, siz de tatmin olacaktınız.
Çok fazla wattpad mi okuyorsunuz bilmiyorum ama hayatı gün görmemiş 15 yaşındaki ergenlik hormonları tavan yapmış ergen kız fantezileri üzerinden yaşamayın. Gerçek hayat öyle bir şey değil.
Ortada bir şey yokken koştur koştur yetiştirmişsin neymiş ondan bir şey gizlenmezmiş tabii canım adamın odun olduğunu biliyorsun kıskansın diye hemen anlatıyorsun hak etmişsin o hanzo odun , sen ayyy beni kıskandı diye gururlanan minik kız ama sonuç hüsran önce hayatından bu tarz leşleri çıkaracak,sonra bir erkeğin ilgisi için saçmalamayacak şekilde kendini geliştireceksin...Herkese merhaba.bugün sevgilimi kafede bekliyorken karşımda 3lü bir erkek grubu vardı ve ters çevirdiğim fincana bir tanesi daha bakılmaz ona tarzı bisey söyledi.ben de dimi evet diyip güldüm fincanı bıraktım. ben bakayım güzel bakarım falan dedi ben de uzatmamak için teşekkür ederim bakmayacağım dedim konu kapandı.daha sonra arkadaşı “korkuttu ceylanı” gibi bir laf etti ben de duymazdan geldim.neyse sevgilim geldi başka yere geçecektik aşağıda buluştuk .yemek yemek için bir yere gittik ve ben orada geçen konuşmayı ona söyledim. ondan gizlemek istemedim zaten yanlış birşey yapmadığıma emindim ama o ceylan lafını duyunca şalteri attı ve mekandan kalkıp o kafeye doğru hızlıca gitti arkasından koşmaya çalıştım asla beni dinlemedi ve bana o kişileri göstericeksin dedi.gittik Allaha şükür elemanlar kalkmıştı çünkü olay çıkaracağını dalacağını biliyordum.hatta orada birkaç masaya çocukları sordu.söylediğime çok çok pişmanım ama olay bunla kalmadı asla sakinleşmedi ona sarılmama sürekli çabalamama rağmen bana bağırdı sen niye karşılık vermiyorsun kovdurmuyorsun ya da ben ilk geldiğimde söylemiyorsun falan dedi.cok kötü hissediyorum beni çok hırpaladı ağlattı azarladı asla yanımda olmadı.konusmana kızmadım o lafa kızdım dedi. bir daha böyle bi olay olur söylemezsen ayrılırım yüzümü göremezsin dedi.velhasıl asla anlaşamadık ben de çok kötü oldum neticede ayrıldık uzun uzun ağlaya ağlaya sesler attım engelledim tepkileri çok beni mahvetti çünkü tepkileri,öyle berbat haldeyim ki.hala inanamıyorum olanlara.sucum olmamasına rağmen onu çok seviyorken bu kadar yıpranmayı hak etmiyordum bence… tecrübeli ablalarım akıl versin ne olur ben 22 yaşındayım o da 24.
Kendisi ayrılsak beni rahatsız edecek zorlayacak biri değil daha önce de ayrıldık ben istemediğimde tamam daha rahatsız etmeyeceğim demiştir bir gün sonra ben adım atmışımdır.müdafaa etmeye çalışmıyorum,farkındayım çizdiği profil kötü ama asıl suçlu burada benim..ben barışmasam ayrılsam zorlamaz biliyorum.adam ofkesini nasil yansitacagini bilmeyen adam, bugun "elemanlara dalar" yarin o istemezken ayrildin diye seni döver. bunu idrak edecek beynin de mi yok da barismak icin aglamali ses kayitlari atiyorsun?
Annemden teyzeme kadar çevremde çok fazla toksik ilişki örneğiyle büyüdüm böyle olmayacağım derken bir baktım en sevdiğim en bırakamadığım insanla öyle bir ilişki içindeyim.tanıdık gelene çekildim belki.korktugum ne varsa başıma geliyor.sanırım kendi yaralarımı sarmadan bir ilişkiye girmemeliyim doğru bir ruh halinde olmadığımı kabul ediyorum çünkü.Herkes diyeceğini demiş zaten ben bu konuda bir şey demeyeceğim ama ilk konunuza baktım da eğer aynı kişiyle birlikteyseniz para mevzusundan da ayrılık yaşamışsınız. Bir ilişkide her ani kriz durumunda direkt ayrılık lafı ediliyorsa ve sonra barışılıyorsa ilişki yalama oluyor. Eğer barışacaksanız şu ayrılık lafını çocuk gibi oyuncak etmeyi bırakın. Ağlamalı sesler atmayı da bırakın hem sizi ağlatmış buluşmayı mahvetmiş pişman olmamış hem de peşinden koşup bi taraflarını kaldırıyorsunuz.
Bana kalırsa tabii öfkesini kontrol edemeyen bir erkekle ömür geçirilmemeli, bugün bütün gün ağlatan yarın evinizde tabakları kapıları kırar, sonraki gün de size fiziksel şiddet uygular.
Bundan sonra ilişkide kıskanma maksatlı stratejilere girilmemesi de kulağınıza küpe olsun.
Bunun farkında olmanız bile olumlu bir adım. İmkanınız varsa en yakın zamanda destek alın lütfen..Annemden teyzeme kadar çevremde çok fazla toksik ilişki örneğiyle büyüdüm böyle olmayacağım derken bir baktım en sevdiğim en bırakamadığım insanla öyle bir ilişki içindeyim.tanıdık gelene çekildim belki.korktugum ne varsa başıma geliyor.sanırım kendi yaralarımı sarmadan bir ilişkiye girmemeliyim doğru bir ruh halinde olmadığımı kabul ediyorum çünkü.