- 5 Nisan 2015
- 23
- 0
- 6
- 29
- Konu Sahibi misgizeem35
-
ay napcağmı şaşırdım valla :So kendını nımetten saymaya başlamış sal ipini gitsin
vallahi yapcam ya mesaj atmıycamHiç sallama arayıp sorma
12 ekimde sözlenmiştik bu aralar oldu işte yaptıkalrıBu değişmeler sözlendikten sonra mı oldu yoksa Öncesinde de böyle miydi?
ay ablacım yapmadımmı sanıyorsun elbet barışıyoruz salaklık bende işte ..Valla ben bu yazdiklarimi artik bi yere kopyaliycam her bu soruyu sorana yapistircam. Ayrildik bitti de. Sudan cikmis baliga donsun. Basta inanmiycsk. Elinin altindasin ya cok seviyosun vazgecemiyosun ya birakip gitmezsin sanicak. Sonra engelliyceksin faceden falan. Sok olcak. Noluyo bu kiza diycek. Mesaj aticak. Ariycak. Cevap verme keyfine bak. Sonra tutuscak. Senin hayatinda biri mi var diycek daha birsuru sey. Sonra gururu birakip seni seviyorum gel boyle yapma diycek. İstemiyorum diyceksin iyice surunsun. Yalvaricak. Bilmiyorum diyceksin. Uzatcaksin biraz. Sonrasi sana kalmis. Biraz kaybetme korkusu yasasin. Hep biz mi yasiycaz. Bak bakim ondan sonra nasil pervane olcak etrafinda. Bir haftadir her kiza bunu yaziyorum. Sunu da kopyaliyim da
Barissan bile once surundur. Öldurme surunduray ablacım yapmadımmı sanıyorsun elbet barışıyoruz salaklık bende işte ..
96 doğumlusun, 4 senelik ilişkin var.. Eh biraz erken.. Kaldı ki kendi aranızda sözlenmek denmez ona. Söz aileler arasında olur nişan arefesidir. Liseli yüzüğü diyorlar ona bizim buralarda.. Yani o yaşta adsamı yüzükle sıkmanın fazla yüz göz olmanın anlamı yok. Senin bulunduğun yer uzaktır gelmeye üşenmiştir, arkadaşlarıyla mahallesinde takılmıştır.. Olabilir.4 senelik bir ilişkimiz var,ayrıl barış buraya kadar geldik. gel gelelim her gün benimle bulusmak isteyen adam gitti, soguk bir adam geldi. sıkmak da istemiyorum çok mesaj atıp. bugün yorgunum diyip yanıma gelmedi, 1'e kadar dışarlarda takıldı. ( akşamm.) gece yani. sözlendik kendi aramızda taktık. küfürlü küfürlü konusmalar takmmaazlıklar, dalga gecmeler. napıcağmı şaşırdım noldugnu şaşırdım. napmalıyım bilmiyorum resmen arkadaşlarımdan kazık yedikten sonra hayatımda tek o kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?