Herkesin ayrıl diye ahkam kesmesi ne tuhaf, eğer tek tartışma bu ve genel mutluysaniz ayrılmak yerine eğer algısı açık ve anlayışlı saygı duyan biriyse egitebilirsiniz, çünkü insanın anlasabilecegi birini bulması çok zor goruyorum ki kimsenin kimseye tahammülü kalmamış, ama bu demek değil ki benliğinizden vaz geçin erkeğin hegemonyası altına girin, elbette izin vermeyin ama konuşarak bıçak gibi kesip atarak değil. gördüğüm kadarıyla size aileniz dahi bu konuda karışmıyor, burdan baslaybilirsiniz, tatlı dilinizle aşın bunları ama dik bir duruşla, tatlı bir sekilde hayatıma mudahale etmene hakkın yok biliyorum sevgilinim ama nerde ne giyeceğime ve nasıl davranacağıma ben karar veririm sağol uyarıların için diyerek konu girizgahina giriş yapabilirsiniz, yalan söylemeyin evet giydim evet denize girdim diyebilirsiniz kavgayı en üst nereye çıkarıyor seyredin. taviz tavizi doğurur kısmına katiliyrum, o sizin icn nelerden vazgeçecek bunları sorun veya çok sevdiği şeyi ondan ksiitlayin eğer sizin için uzak duruyrsa o şeylerden sizde orta halli bir yol bulursunuz, eğer sevgiliniz narsist bir kişilik değilse.
Eğer dediğim dedik ise kafa yapılarınız uyuşmuyor demektir bu sizi ileride zorlar sonrasında tekrar ilişkinizi gözden geçirirsiniz