Evet tüm hayatınızı etkiler, erkek arkadaşınız sizin de tabirinizle öcü gibi gördüğünden önceliği bikiniye ve şorta vermiş, eğer size bikini giymemeyi kabul ettirirse yavaş yavaş diğer kıyafetlerinize de karışmaya başlayacak.
Siz isterseniz birkaç yılda bir tatil beldesine gidin ne fark eder? Sonuçta tatile gittiğinizde bikini giymek, tatil beldesinde şortla gezmek istiyormuşsunuz ve bu uğurda sevgilinize yalan söylüyormuşsunuz.
Diyelim ki evlendiniz, balayına da bir tatil beldesine gittiniz eşiniz denize girmeniz için sizi kadınlar plajına bırakıp kendisi halk plajına mı gidecek? Hani bikini giymek ayıp bir şey ya, kendisi bikinili kadınların güneşlendiği yerde denize girmesini bilecek ama, diyelim ki ikinizde aynı plajdasınız o istediği gibi giyinip denizin keyfini çıkarırken siz ne yapacaksınız?
Kendi rızasıyla inancı gereği örtünen ve inancına göre yaşayan kadınlara saygım var ama erkek zoruyla örtünen kadınlara üzülüyorum, plajlarda görüyorum adam afedersiniz manda gibi yatıp etraftaki bikinili kadınları gözüyle yerken eşi 45 derece sıcak altında oturup erinin sırtına güneş kremi sürüyor, içi gidiyor yanıyor sıcaktan, denize ayaklarını sokup biraz serinlemek istiyor eşinden azar işitiyor, bu öküzler tatil beldelerinde kendileri market alışverişinde bile altında bir şort üstü çıplak kıllı koca göbeğini teşhir ede ede geziyor, içimden bildiğim tüm küfürleri sövüyorum.
Erkek arkadaşınızın mantığına da hayran kaldım, bikini giyenler çarşıya pazara iç çamaşırıyla gitmiyor, 50 yaşındayım bikini giyerim pazara giderken çamaşırla gittiğimi bilmem, plaj haricinde bikiniyle gezdiğimi bile bilmem, iç çamaşırıyla gezen kadın da görmedim, gören varsa bize yazsın da bilgilenelim, herkes nerede ne giyeceğini bilir, erkeğin söylemesine ihtiyaç yok, daha erkek arkadaşınız olması dışında hiçbir resmî sıfatı olmayan bir adam için ailenizle gittiğiniz tatilde bile giydiğiniz bikini ve şort için yalan söylemek zorunda kalıyorsanız, evlenirseniz tüm hayatınız nasıl değişir siz düşünün, ki ailenizlesiniz, ailenizle gittiğiniz tatilde anne babanızın bile karışmadığı bikininize erkek arkadaş müdahale ediyor, ailenize hakarettir bu.