Sevgilimle oyun konsolundan tanistik ama kimseye anlatamiyorum ne desem ?

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Sevgilimle oyun konsolunda online oyun oynarken tanistik (gta5) belki bilirsiniz. Aslinda cok güzel cok komik bir tanismaydi gta dünyasini gezdik falan birlikte savaştik :KK70:
Tabi biz tanişali baya oldu buluştuk ailelerimiz tanişti falan. Ailelerimize Facebookdan tanistigimizi söyledik cünkü annem oyun konsolunu duysa delirirdi zatende tuhaf bir durum. Facebook dan tanistigimizi soylemekte pek iyi degildi cunku internet olunca herkes bir tuhaf oluyor ama baska secenegimiz yoktu cunku biraz uzak oturuyoruz ayni sehirlerde degiliz.
Simdi is baya ciddiye bindi yakinda nisan falan dusunuyorlar ve annem yavas yavas cevreyi alistirmak icin anlatiyor hayatimda birinin oldugunu ama nerde tanistilar sorusunu hep gecistiriyor bende ne diyecegimi bilmiyorum oyun konsolu desem olmaz facebook desemde tuhaf oluyor. Anneme Facebook dedigimde bile tuhaf tuhaf bakti simdi insanlara ne diyecegimi bilmiyorum internet deyince ön yargi oluyor
Ayni sehirde olsak kolay olurdu ama ayni sehirlerdede degiliz ne diyebiliriz? :)))

Üniden desin annen madem ama sevgilin de ailesine aynı şeyi söylemeli yoksa yalan ortaya çıkarsa hoş olmaz

Dünyada kimse internetten tanışıp evlenmedi de herkes size acayip gözle bakacak. Büyütmeyin bu kadar internet bu yönden masum ama eşlerini sanalda aldattıracak kadar da adi...

Sevgilimle oyun konsolunda online oyun oynarken tanistik (gta5) belki bilirsiniz. Aslinda cok güzel cok komik bir tanismaydi gta dünyasini gezdik falan birlikte savaştik :KK70:
Tabi biz tanişali baya oldu buluştuk ailelerimiz tanişti falan. Ailelerimize Facebookdan tanistigimizi söyledik cünkü annem oyun konsolunu duysa delirirdi zatende tuhaf bir durum. Facebook dan tanistigimizi soylemekte pek iyi degildi cunku internet olunca herkes bir tuhaf oluyor ama baska secenegimiz yoktu cunku biraz uzak oturuyoruz ayni sehirlerde degiliz.
Simdi is baya ciddiye bindi yakinda nisan falan dusunuyorlar ve annem yavas yavas cevreyi alistirmak icin anlatiyor hayatimda birinin oldugunu ama nerde tanistilar sorusunu hep gecistiriyor bende ne diyecegimi bilmiyorum oyun konsolu desem olmaz facebook desemde tuhaf oluyor. Anneme Facebook dedigimde bile tuhaf tuhaf bakti simdi insanlara ne diyecegimi bilmiyorum internet deyince ön yargi oluyor
Ayni sehirde olsak kolay olurdu ama ayni sehirlerdede degiliz ne diyebiliriz? :)))
arkadaşının arkadaşı olsun nolcak:P
bizim mesela öyle lisede benim en yakın arkadaşımın lise dersanesinden sınıf arkadaşı
aynısını diyebilirsin :D kafalar bin beş yüz oluyor zaten bunu açıklarken :D

Bir arkadaşin tanidigi falan diye gecistirin. Sonra kismet iste dersiniz. Kime neyse nerde tanistinizdan

Bir tanıdığınız aracı oldu falan deseniz,görücü usulü yani :kahve:

Haha çok hoş ya,bence internetten falan deyin ne olacak,olmazsa bir arkadaşım aracılığıyla konuştuk falan dersiniz.

Biz instamessagedan tanıştık bin tane yalan uydurduk şimdi ne dediğimizi bile hatırlamıyorum :halay: Hiç boşver şeyapma internette de tanışsan normal yolda görmekten daha güvenli emin ol kimse bişey diyemez. Çok tatlı bu arada hikayeniz biz de oyuncu bi çiftiz hoşuma gitti mutluluklar :KK46:

scorp buluşmalarını duydun mu hiç ? Scorp çekenler buluşuyor belli saatlerde filan .
Sizde Gta da oyun oynuyorduk bir kaç takım buluşma ayarladı . Gta buluşmasında tanıştık deyin .

Biz instamessagedan tanıştık bin tane yalan uydurduk şimdi ne dediğimizi bile hatırlamıyorum :halay: Hiç boşver şeyapma internette de tanışsan normal yolda görmekten daha güvenli emin ol kimse bişey diyemez. Çok tatlı bu arada hikayeniz biz de oyuncu bi çiftiz hoşuma gitti mutluluklar :KK46:
biz dee:KK70:her gün Lol diye bir oyunda bi sürü adam dövüyoruz :KK53:
ayrıca wurm diye bir oyunda köyümüz var evimiz var:KK53:
ben atlara bakıyorum o tarlaya öyle yaşayıp gidiyoruz:deli:

:KK200:çok teşekkür ederim :)) sizede mutluluklar diliyorum

Arkadaş ortamında tanıştık sonra okul için başka şehre gitti mecburen facebooktan görüşüyoruz

Söylemek istemiyorsanız uydurun bir hikaye. Bir süre sonra nasıl tanıştınız soruları bitiyor zaten.

Back
X